Грибна лазагна

Є багато рецептів сирої lasagna, хочу запропонувати простий і не зовсім звичайний - без помідорів, але з грибами. Дуже смачна страва, зварена швидко, і стане відмінним обідом для вас і Ваших гостей. Основа моєї lasagna - традиційно для сировинної версії - виготовляється з свіжих кабачків.

В цілому, для 1 порції нам знадобиться наступні інгредієнти:

1/2 кабачків середньої величини (випадкові кабачки не вздовж, але поперек);
5-7 свіжих грибів;
Кілька листя троминного салату;
Cinza (може бути замінений на петрушки) - зручний;
Сиро-еating майонез або майонез з авокадо - 3-7 ст.л. (за смаком).

Обладнання:

Ніж
Овочевий різак (за бажанням, але процес прискорить)
обробна дошка
Підготовка:

Вимити всі інгредієнти, салат і олівець злегка висихати (можна викласти на сухий рушник і злегка змочити зверху іншим сухим рушником).
Вирізати кабачки і гриби з тонкими пластинами (в якості можливо).
Вирізати кінчальник дрібно.
Поставте на тарілку - один до одного - дві пластини кабачків (вставте їх з «прогненням» - тобто до ширшої бази однієї пластини вузьким іншим поміщаємо), змащуємо їх тонким шаром майонезу. Для цього рецепта майонез краще робити товстіше - тобто додати менше води. Я віддаю перевагу майонезу горіха або майонезу авокадо з кешью.
Помістіть ароматний лист у верхній частині (виконайте його довжиною так, щоб він був про розмір наших кабачків "тест"), також змащуйте його тонким шаром майонезу.
Наступним шаром є гриби, які також покривають майонезом і посипають олівець.
Повторювати абзаци 4-6 ще раз (можна, звичайно, ще 3, але така велика частина рота не може бути щасливою - не кожен може зробити таку висоту lasagna).
Ми завершуємо дизайн з двома ще цукіними пластинами, які покривають майонезом і посипають кіндро протягом останнього часу для шліфування.
Ласагна готовий. Вам необхідно їсти його ножем і виделкою, інакше ви не можете впоратися.