Чи економить варіння від пестицидів у фруктах, овочами, зеленню тощо?

Чи економить варіння від пестицидів у фруктах, овочами, зеленню тощо? Чи варена їжа більш корисно в цьому відношенні?

Тепер часто написано, що на сирому раціоні людина споживає багато хімії з сировини, рослинних продуктів, які він купував в магазині або на ринку, вони кажуть - це шкідливе, і є мало чи ні користь від такої сирої дієти.

Ось деякі пестициди і їх температура занепаду:

Aldrin - до 2400C відсутня декомпозиція.
Дільдрін - Не розкладається з тривалим опаленням до 250С.
Endrine - розкладання при температурі 2300C.
Мирекс - температура плавлення макс 4850C.
Хлордан стабільний до 1750 р.
Гоптахлор плавлення і стійкий до 960C.
Hexachlorobenzene є стабільним до 2310C.
DDT стабільний до 1090C.
Токсафен - максимальна швидкість плавлення. - 950К.

Я не думаю, що ви повинні переконатися, що основні види пестицидів, включаючи найбільш часто використовувані, не залишають їжі, якщо ви варите його навіть при високих температурах. Звичайно, є ті, які частково розкладаються на 250 градусів протягом години, але як правило, сільське господарство використовує стійкий до обігріву (і дуже шкідливий, незважаючи на заборону їх використання) видів, так як ці питання рідко хвилюються виробника, який є найбільш важливим - ефективність сировини і збільшення обороту її продукції.

Коли великий виробник дійсно піклується про здоров'я споживача?

Мислити логічно – якщо варити, що зберігаються з пестицидів у продукті, то суспільство буде вивчити це питання і шукати рішення до проблеми, створять комісії (продаж і не так), які перевіряють процеси вирощування їжі – виробника? Відповідь немає.

Приготуйте також такі речі:

1) Дестройс нетривкі вітаміни, наприклад - вітамін С і антиоксиданти (це інгібітор окислення, природні або синтетичні речовини, які можуть уповільнювати окислення, фактично вони нейтралізують вільні радикали).

2) При нагріванні від жирів з'являються карциногени - це хімічні речовини, фізичне випромінювання або онкогенні віруси, ефект яких на тілі людини або тварин підвищує ймовірність злоякісних новоутворень (природно шкідливий для варіння в олії).

(3) Практично знищуються всі види ферментів, які сприяють подальшому засвоєнню їжі.

(4) Є безкоштовні радикали, які, як правило, негативно впливають на організм людини (на інших мовах, це тип молекули або атома, здатних самостійного існування).

Мій висновок дуже простий - Я не хочу сказати, що людина не повинна думати про якісну сировину, він має, вибір їх на ринку або мислення про свою землю, це звичайно важливо і краще дізнатися, щоб вибрати кращі продукти, купити нітрат тестер і т.д. Але, навіть з таким поглибленим поглядом на процеси приготування їжі і ефект цього процесу на сам продукт, цілком зрозуміло, що приготування їжі не покращує переваги продукту на всіх і не фактично економить від наявності шкідливих хімічних речовин в ньому. І це говорить, що приготування свіжої їжі порушує свої початкові переваги для організму людини.

Такі продукти, як зрілі баклажани (лужний соланін) або червоні боби не підраховують, тому що це не натуральна їжа для людини, тому людина повинна варити її для видалення шкідливих речовин в ньому. Але чому б людина, в поточній кількості іншої сировини, навіть думають про дані, окремі рослини?

Виготовлені продукти багато, якщо не повністю, погане в вітамінах, ферментах, антиоксидантах і переварювальному харчі додатково посилює процеси, які я описав. Також, приготування їжі містить багато вуглецевих речовин і багато токсичних речовин, які також потребують ресурсів тіла, щоб нейтралізувати і усунути їх. І це відбувається протягом всього життя.

В цілому сенс приготування їжі, крім зміни смаку і більшого почуття тяжкості в шлунку, не ясно мені, адже приготування по суті не додає калорій, білків або вітамінів до їжі. Ось швидше за все - в смаковій звичці індивіда, тому що звичаття варіння практично вся їжа, походить від попередніх поколінь і опускається з раннього віку, і кілька людей думають, що приготування їжі не потрібно, і навіть шкідливе для організму людини.