547
The Magic Pendal або Як ми Came до сирої
Минулого року дали нам «відкрити». Це був чарівний педал. Чарівний спосіб життя нашої сім'ї радикально, вимушений переосмислити багато звичайних концепцій і допомогло змінити харчову систему. Я вирішив поділитися досвідом. Я сподіваюся, що це буде корисним.
Завжди буває несподівано. Моя дочка хвора. вона була 17. У 11 класі. До цього я був здоровою дитиною, можна сказати без проблем. Починався щось схоже на ARI, потім ускладнення з двостороннім отитом. Тепер не дивно, що антибіотики не допомогли. Лікарі призначають дози коней широкого спектру антибактеріальних препаратів. Але не загартувати. Після стандартного лікування в відділі ЕНТ, вона повинна бути госпіталізована знову, так як була гнійна від вуха і підвищена температура тіла.
Незважаючи на найкращі зусилля лікарів, процес не може бути зупинений. Я повинен працювати. Зняті ділянки черепа за вушками, занадто почали закупорювати рус. Мастоїд. Ось я промовляю опис страждання, що дівчина повинна відступати. Це сильний біль день і ніч на півроку !!! Об'єднані всі можливі лікарі. Але навіть найприкрашеніші обручені руки.
Всі ми могли б зробити шунти в обох вухах, так що pus буде витікати. Ми були відчайдушними. Він отримує гірше. Починався пневмонія, температура тіла 39-40. Я не змогла. Намагалися всі відомі антибіотики. Захворювання швидко прогресує. нирки почали з ладу. Упродовж шести місяців з’явилися вісім госпіталізацій. У всіх лікарнях лікарі слідують таким же малюнком.
Раду спостерігали тільки після того, як мій чоловік і пішов до буріння голови держави і зробив скандал в офісі з вимогою провести розширену експертизу. Діагноз був страшним. Захворювання називається Вегенер Гранульматоз. Вони сказали нам, що не будуть жити довго. Це різновид раку крові. Не було описано випадки відновлення. Але нібито виникає певна відмова в організмі і величезна кількість лейкоцитів. Ці лейкоцити агресивно знищують власну тканину. За кілька місяців відбувається руйнування судин у всіх органах, після чого внутрішня кровотеча і всі. Причини захворювання не відомі медицині. Офіційна медицина пропонує тільки містити захворювання за допомогою хімічних і гормональних препаратів, які пригнічують імунітет!
Це означає приймати отрути для життя. Нормальне життя з питання. Гормони змінюють зовнішній вигляд за визнанням, і свідомість такої людини завжди інксується. З цими препаратами людина може жити протягом декількох років (п'ять або шість, рідше). Ми зіткнулися з складним вибором. Як продовжити. Я знав лікарів, які не допоможуть нам. Спочатку ми взяли всі ці лікарські засоби (циклофонтан, мабтеру, метагруд і т.д.). І я дивився, після невеликого поліпшення, це все повертається.
Я відчував страшний підхід. Я знаю, що це не відповідь. Я знайшов його важко вірити, що аварії трапилася з нуля. У вас є причина. І я зрозумів, що лікарі не зацікавлені в пошуку. Вони не мають права відступати від прийнятої схеми. І схема не працює. Присвоєно 2-й ступінь інвалідності. Вони сказали, що вони не дадуть нам надії. Це його.
Здійснюючи ситуацію, ми вирішили діяти в інший спосіб. Я знав, що в багатьох важких випадках допомагає очищення організму. Щоб зробити це, нам довелося зупинити прийом ліків. Цей крок був дуже складним, тому що я боївся, що якщо ми припинили, що містить захворювання, незворотні наслідки будуть дуже швидко. Але відварів зеленої трави не було іншого, і ми вирішили на 21-денному швидко.
Завдання було якомога простіше очищати тіло передбачуваного джерела забруднення, яке викликало це імунну і токсинову реакцію. Лікарі радять годувати дочку висококалорійною та білковою їжею! Я припинив годувати її на всіх. Я подарував тільки напій з ложкою меду або соди. Я заварив протигрибкові трави. (Гарячий грибок був дуже родючим. Всі органи забиті білим сликом і пусом.
Вже кілька днів з’явився позитивний результат. Після другого клізми нормалізовано температуру тіла! Вона була 38 років до цього. Ми продовжуємо. Він був твердим. А потім очі моєї дочки почали чистити. Вона почала отримувати. У 10-й день захотілося очистити приміщення. Вона отримала свої сили з десь. Я дивився. І не існує їжі.
Тепер важливо. 16-й день, разом з іншим клізмою, дочка вийшла з паразитами. Вони були мертві круглі черв'яки, близько 20 см. Це зазвичай ловити на стінках кишечника і їх не можна видалити без клізми. Що відбувається. У всіх вподобань. Ці черв'яки вішуються в люмені кишечника і декомпоновані. Це причина.
Оскільки імунна система призначена для захисту, організм отримав сигнал для знищення об’єкта зовнішньої гниття. Тому лейкоцити в крові стали багато. Це не системна відмова, просто адекватна відповідь. Лікарі теж сказали, що хвороба Вегенера у молодих людей приступає більш бурхливо (імунка сильніша у молодих людей!) Але оскільки цей об’єкт занадто великий, було багато лейкоцитів. Крім того, паразити, які їдуть за рахунок хосту, ймовірно, навчилися обдурити оборони і тіло не завжди може бути в змозі надійно розпізнати ворога.
І виходить, як в реальній війні, власні клітини страждають, очевидно, ті, які мають деяку схожість в структурі з паразитами. Варто відзначити, що під час нашого ордеала в лікарнях ми багаторазово перевірили для всіх можливих паразитів. Але ніякого аналізу було позитивним! Не знайдено Виявляється, що наші лабораторії, щоб покласти його злегка, не точне.
Тексти пісень, а це означає: Тоді речі пішли добре. У нас є три тижні, кожен день. Більше препаратів. Потім відвертають свіжі соки, потім переходять на сирі овочі і фрукти. Уся сім'я з цим харчуванням. По закінченню періоду кріплень припинили відпуск дочки. Ми змогли зняти шути з вуха. Зцілення відновлюється практично повністю.
І найголовніше, аналізи крові почали повертатися до нормального. Не схожий на ремісію. Моя дочка майже повністю відновила. Він живе повноцінним життям, завершує школу, навіть переходить до фізичного виховання. Я не думаю, що це можливо, якщо ми послухали лікарів. Система лікування Оханян дуже чітка і логічна. Все падає на місце. Лікарі, навпаки, плутають нас, залякали нас і привели нас від вирішення проблем.
Ми намагаємося підтримувати сиру рослинну їжу. Це дуже важлива умова. Справа в тому, що ніхто не імунітет від паразитів. Але з такою дієтою, навіть якщо личинка випадково отримує, вона не встигне розвиватися. Сировина рослинних продуктів не застійна. Паразити більш підходять для мертвих тваринних продуктів, які засвоюються і обертаються протягом тривалого часу. Крім того, CE є більш повним з точки зору біохімії.
Я себе дуже добре на сирій їжі, позбавлявся від постійних головного болю (Я був діагностований енцефалопатією), гіпертонічна хвороба, зайва вага, біль в суглобах і спині. Я відчуваю себе набагато краще. Чоловік і інші діти також повідомляють про позитивні зміни здоров'я. Ми ніколи не хворіли. Але, я думаю, навіть при такому харчуванні, періодичне очищення не зашкодить. Це як загальне очищення тіла.
Поки я розумію, більшість захворювань, особливо ті, які вважаються невиліковними, включаючи онкологію, цукровий діабет, всі аутоімунні захворювання, є результатом порушення нормального обміну і своєчасного видалення токсинів з організму. Якщо тіло очищається, вона відновлює себе, не заражає патогенних вірусів, бактерій і паразитів. Харчування відіграє важливу роль в цьому процесі. Для будь-якого сане людини це очевидно. Медикамент не зацікавлений у виготовленні всіх здорових.
Зараз вона стала потужною бізнес-машиною. Я не збираюся покладатися на неї. В той час як ми лікували дочку за допомогою лікарів, ми провели кілька сотень тисяч рублів, мій чоловік навіть продавав свій автомобіль. Тільки результат ще не був. Ми практично втратили дитину. І виявилося, що необхідно лікуватися голодом і немами, абсолютно безкоштовно.
Я бачу, що я не змінив здоровий раціон. Ймовірно, що вони уникли стільки страждань. Я отримую всіх, щоб вивчити тему харчування докладно і не боятися змінити своє життя. Вся родина переконувала правильність сирої їжі. Ми не повертаємося на традиційну їжу. Успіхів, всіх! Особливо тих, хто на початку своєї поїздки до здоров'я. Чи потрібен хтось чарівний педал?
Інна Абзалова