Протипоказання до вибору харчування: 10 ознак відповідної дієти

В даний час існує безліч харчових систем, дієт, дієти, швидкі дні і навпаки, системи для отримання ваги.

Вам зацікавило, що люди все ще працюють з цим, спробуйте одну річ або іншу, часто не вдається, тому що не всі підходять для цієї системи. Але навіть з кілограмами, отримані в результаті невдалого досвіду, вони все ще не зупиняються на спробі більше і більше. Тому що бажання досягти вичерпаної мети займає дуже довго, коли мова йде про зовнішній вигляд. Хтось, звичайно, дайте, але я не розумію, чому, бо я не був, і я вважаю, що кожна людина має право вирішувати себе як виглядати, як налаштувати вагу, звичайно, враховуючи існуючі параметри.

Я спробував багато дієти до переходу на сиру їжу. Я вже писав про це в статті (гере) і (гере). Я навіть постарав сиру їжу (гальф веганізм навесні 2009 року, ТК потім зварювалися овочі на світ) і навіть повернулися до дієти, думаючи в цьому віддаленому 2009 році, що я не знаю, як жити в житті без сиру або сирника.

Як я дізнався про нові і навіть нові дієти, мій розум не завжди може будувати логічні ланцюги, чому так багато суперечок між різними дієтами. Він навіть зданий, як жарт в рази. Особливо смішно прочитати про дієту Дука, або дієту «Кремлін», де кількість білків споживається просто, і кількість фруктів зменшується до суворого мінімуму. Читання в інших книгах про наслідки високопротеїнових дієт, я був хворим того, як люди можуть вірити. Що ви не можете схуднути.

Найголовніше, що я хотів би привернути увагу до того, що дієта або дієта вважається добре і правильним, якщо ви просто втратите вагу, скільки фунтів вказані там (який часто не працює, і результат набагато менше), але коли ви:

1) добре почувати себе на цій дієті;
2 ви не "сторми" і не відчуваєте сильного почуття голоду (нині ми не говоримо про голодування);
(3) бажаний результат досягається через деякий час.

Все інше - для завершення голоду, втрати міцності, зниження тиску, поганий настрій, агресія, сонливість, небажання робити що-небудь - це найбільш очевидні причини, чому ця схема не підходить вам. Я збираю вам не тільки фізичний аспект, але і інші.

Харчування (але з необхідною кількістю води) підходить для людини тільки тоді, коли ми відчуваємо добре багато способів. Ось приблизний (приблизно можна зробити набагато довше) список 10 ознак відповідної дієти:

1) ви маєте достатню міцність і енергію протягом дня, навіть якщо у вас є фізична активність;
2) є бажання зробити речі (як вони повинні бути зроблені) без лізи, крім того, ви любите вести активний життє життя, і вам не подобається уповільнення;
(3) має гарний настрій і гарне бажання;
(4) відсутність неконтрольованого настрою гойдалки ...
5) свіжий обличчя без розмитих очей і в цілому здоровий вигляд;
6) думчих процесів у роботі та зв’язку виникають швидко та продуктивно;
7) у вас є хороший сон звуку, а вранці досить легко дістатися в потрібний час;
8 у вас є хороша реакція, хороша пам'ять, не забудьте де ви кладете речі і що ви обіцяли інші;
9) ви не відчуваєте дискомфорту в організмі;
10 Ви не маєте ніяких больових відчуттів (крім травм), не схильних до смертності, хронічних захворювань і їх проявів.

Відсутність будь-яких з цих точок може вказувати, що організм не підтримує стрес, як психічні, так і фізичні, оскільки це не має достатньо ресурсів, щоб зробити все, оскільки він не отримав достатньо енергії і речовин для нормального життя, або, часто, щоб працювати за межами нормального.

Ми неодноразово чули і знаємо, що для того, щоб тримати себе у формі, бути стрункими і в той же час маємо запас міцності протягом усього дня, харчування і ваше фізичне навантаження (якщо ви все ще включені їх) повинні стати вашим способом життя, не дієти і не важкого «мартону тонкості» протягом декількох тижнів, після чого ви знизите ноги без сили, і не хочете нічого робити, а потім перестаратися, тому що, звичайно, тіло буде потрібно взяти його назад. Незабаром або пізніше, це буде відбуватися, тому що природа доведе нас з інстинктом для самозбереження, і наше тіло з можливістю уповільнення обміну речовин і накопичувати жировий жир, у випадку, якщо «почати час приходять. й

Так, з точки зору способу життя мій нескінченний пошук такого «правого харчування» вже близько 7 років був невдалим. Але після намагань сирої їжі я не хотів його залишити. Це відчуття, що «відновити їжу обрала мене», і коли я спробував відкликати його або спробувати зробити зворотний дзвінок до веганізму, тіло сказав: «Хост, нам потрібно повернутися, потім, як це було «звідти», я не відчуваю себе краще. й

Що було рішення. І з тих пір я паличку до сирої їжі, і я абсолютно не шкодую про це. Навпаки я запитаю про це і хочу знати, як отримати бажану вагу, відчувати себе добре, і бути енергійним.

Я хочу, щоб ви не були успішними продуктивними повсякденними життями, навіть якщо ви ще не сирої їжі, це не так, як ніхто не був, але вивчення інформації і отримання власного досвіду дає хороші причини для зміни способу життя для кращого. У той же час, просто врахуйте тих точок, які говорять про те, що ваш спосіб харчування підходить для вас.

Автор Анна Рижкова