Переваги сировини – 3: витривалість та міцність

Привіт всім, в цей час я продовжую серію статей про переваги сирої їжі, які я окреслюв для себе протягом чотирьох років. Я раніше опубліковані статті, як контроль за вагою та відсутність морбідності. Цього разу я хочу розповісти про свою витривалість і міцність, яка тільки збільшилася в цей період. Звісно, протягом наступних 4 років витривалість стає краще, ніж раніше. Чому? Я використовував, щоб бути більш втомленими в принципі, втомилися в кінці дня, продуктивність і наполегливість були нижче. На сирій їжі все стало простіше, до речі, вона неодноразово розповіла на своїх вебінарах у лютому.

Що змінилося - це те, що в ранковому часі легше зануритися, більш наполегливість і концентрація при сидячій роботі, менше втомлених очей. Нагадуємо, що рік тому я пішов в тренажерний зал, і відразу зрозумів, що це легше займатися сирою їжею в залі – тоді як це більш важко для інших, щоб виконати стільки повторень на регулярній дієті, вони видихають і швидше втомлюються. У той час як ви можете піти, і навіть якщо останні повтори важко для вас зробити, ви ще можете натиснути їх.

Як отримати вагу правильно? Коротко.

Я часто бачу це - хлопець або людина скаржаться, що він трохи важить, і він з'їдає дрібні порції, говорить, що він «не особливо голодний» і що «з'їсти досить». Хлопці, це не божевільна робота. Ви повинні зануритися в тіло спочатку так, щоб він був використаний, щоб взяти більше їжі - і піти в тренажерний зал для вправ, так що все поміщається в потрібні місця і вирощувати м'язи. Потім краще використовувати більше вуглеводів, а також більш соковитих фруктів, які допомагають більш кінцево долати великі навантаження. Я зроблю впевненість у собі - коли я походжу до зали перед вживанням кавуна, міцності і енергії більше і немає такого сильного почуття від серії "не можна більше", навіть якщо вона болить, і не може, вона все ще виходить довше на соковиту. Факт. А потім все зрозуміло – хто має достатню мотивацію, буде йти і буде робити, хто має лазіну сильніше, ніж сам – посидить, знайдуть причини, чому він не робить це або чому він ОК. Ти перший або другий?

На цій поїздці до Балі я зумів встановити запис - сидячи 80 разів з 30 кг або так, не впевнені, наскільки сильно зважився, але це було вражаючим. Я хотів сидіти на 100, але після 80, тіло сказав: "Не, можливо, досить". Хоча не було такого плану перед поїздкою, часто щось цікаве буває неплановано. Це дійсно є. Звичайно, ви не можете сказати, що про спорт. У спорті практично завжди необхідно дотримуватися певного графіку.

Прибуваючи в тренажері в готелі, я зрозумів, що тренажери якось неперевершені, і найбільш адекватні речі, що був там бігом і баром (не вільна вага, але на перехресті). Під час перебування я хотів взяти на себе можливість і посидіти.

Тренінг:
Зігрівайте кардіо на біговій доріжці протягом 20 хвилин з поступовим збільшенням швидкості, а до кінцевого зниження
Трохи розтягування.
Кватки з брусом: шия + 5 кг з кожного боку: 3 рази 10 хв
Кватки з брусом: шия + 10 кг на кожну сторону 8 раз 10 хв

В кінці, звичайно, ви відчуваєте, як лимон, але нічого не болить. В між підходами я відвертаю воду, адже в такому залі вода протікає навіть не дуже динамічна діяльність - в тропічних кліматах варто пити набагато більше. Далі – наступний ранок ви дійсно відчуваєте себе «завтрачений», що ноги, сторони, шлунок і все інше стали меншими в об'ємі. Більш того, я помітив багаторазово - чим більше ваги Я працюю, тим більше все витягує наступного дня. Ось чому я думаю, що це не просто кардіо вправи. Вони ефективні в собі, але якщо ви робите м'язи з достатньою вагою для вас, ефект буде набагато краще.

У вас є хороший день, кожен!