Ця жінка прогулялася 16,000 км від Сибіру до Австралії, щоб витримати Хто вона

Сара Маркві народився в невеликому селі на півночі Швейцарії. У інтерв'ю з КНН, мандрівник прийняв, що вона завжди прагне до особливої єдності з природою: «Так, це мій дитинства». Коли я був маленьким, я можу виїхати в дерево тільки рано вранці і завжди дізнався щось нове. У віці від 8, Сара Маркві забрали собаку, перебігли в ліси і провели ніч в печері. Старший вона отримала, більш складними маршрутами. На нозі вона перехрестила Нову Зеландію, США, пройшовши 14,000 км через Австралію зворотного зв'язку і перехопивши Анди. У 2010 році Сараг згорнув на свій найрозумніший і захоплюючий трек. Вона бажала зрозуміти природу і дійсно зрозуміти, хто вона була.

Веб-сайт Розповідь про дивовижну подорож Сараю.

Трирічну дорогу почали в Сибірі. Sarah проходив через Gobi Desert, Китай, Лаос і Таїланд. З Таїланду в Австралію жінка подорожувала на борту вантажного корабля, що межує для Брісбена. Сара Маркіс прогулявся по всій Австралії і закінчив свою подорож по дереву в степу. Це те, що Сараг відкрив 10 років тому на іншому поході.

На третьому спробі зуміли перехрестити Gobi Desert.

"Прийміть одну з моїх зупинок, цей божевільний з'явився буквально з Дека і запропонував мені сигарету", - згадує Маркві.

«Це був дуже холодним і вітровим. «Симчаси Я сумнівав, що я вижити в таких низьких температурах, особливо в нічний час», Сара перераховує складний прохід через Gobi Desert.

У південній частині пустелі зустрілися вчені, які вивчали снігові леопарди. Іноді вони налаштовують інфрачервоні фотокамери в горах, щоб фотографувати тварин у природному середовищі.

Тіло жінки зіткнулися з неймовірними труднощіми. У Лао-джунглі, Сара перенесли тропічний лихоман.

DJ є лояльним супутником Сараго, який проїдав весь шлях від Сибіру до Австралії.

Кінцева точка трирічної поїздки.

Протягом трьох років, проведених на поході, Sarah зіткнувся з безліччю труднощів. Головне - пошук їжі. «Моя головна мета – повернутися до коренів. Аборігіни проживали таким чином 60,000 років тому: в постійній боротьбі і пошуку їжі. Він вийшов, щоб бути шкідливим, говорить Сара.

Ще одна недобра труднощі в такому поході ніколи не дасть розслаблення мозку. Щоб зберегти не тільки розум, але і тіло.

Одного разу, коли я переправив Гобі, близько 5, м.кв., вовки були особняки біля мого намету. Замість того, щоб лякати, я відчував реальне з'єднання з природою. й

Так, природа не лякала Сара Маркві стільки, скільки людей робили. У деякій точці, більшість з усіх, Сара мріяли мати м'язи чоловіків. У Лао-джунглі, вона атакувала поміщиками з озброєним наркотиком. У той час, коли Маркві мав бути чоловіком для перехресних територій, де жінки розбилися.

"У деяких частинах Китаю, якщо жінка ходить самостійно, вона вважається просунутим, - говорить Сараг.

Р

Сумка, яка була проведена на плечі протягом трьох років.

Сара Маркіс нещодавно випустили книгу, яка описує свою подорож. В кожній з нас живе пригода. Про нас й

через bigpicture.ru ? p=747078