463
Deetalogs Австрія і Америка - для веганізму
Медичне страхування рекомендує вегетаріанську вегетаріанську дієту
Харчування в Австрії та Америці
Ожиріння, цукровий діабет II типу, серцево-судинні захворювання та багато інших так званих захворювань цивілізації набувають імпульсу у західних країнах.
Вони тісно пов'язані з життям: крім низької мобільності, куріння та споживання міцних напоїв, споживання продуктів тварин відіграє важливу роль у розвитку захворювань. Для медицини це означає високі витрати на лікування, госпіталізацію, переваги хвороби та витрати препарату. На основі цього факту найбільша страхова компанія США Американська медична страхова компанія Kaiser Постійно рекомендує вегетаріанську дієту на основі рослин для запобігання захворювань і підвищення якості життя пацієнтів.
Користь здоров'я
Переваги, в рамках переходу вегетаріанського способу життя рекомендується провідним медичним страховиком Kaiser Постійно:
• Профілактика та лікування серцево-судинних захворювань
• Довгострокова тривалість життя
• Низький рівень: холестерин, артеріальний тиск, цукор крові
• Здорова вага.
• Зменшення ризику раку і діабету
• Блокування розвитку раку
• Зменшення ризику ревматоїдного артриту
• Зменшення кількості препаратів
• Зменшення вартості їжі
• Екологічні переваги
Рекомендації лікарів
У зв'язку з істотними перевагами здоров'я, лікарі повинні, відповідно до рекомендацій Кайзера Постійного, «Доступне оновлення для лікарів: дієти рослинного харчування», опубліковані на сайті Інституту охорони здоров'я, також рекомендують ВСІ Вегетативні дієти. Це може допомогти багато: є можливість обмежити кількість препаратів, щоб зменшити вагу тіла і зменшити ризик певних захворювань, таких як рак і ішемічна хвороба серця. Вегетаріанська дієта особливо корисна для пацієнтів з ожирінням, цукровим діабетом типу II, високим артеріальним тиском, порушенням ліпідного обміну та серцево-судинними захворюваннями, які можуть вплинути.
Вегетаріанські медики також допомагають вегетаріанському раціоні.
Державне медичне страхування Австрії підтримує вегетаріанські та веганські дієти. У власній подкасті «Здоров’я життя без м’яса – для вегетаріанців та веганів» (www.poddoktor.at/media/mp3/PodDoktor_Folge_76.mp3 – німецькою мовою), розповідає про переваги дієти на основі рослин. Професор Д. Ведхалом, професор емериту з харчування та завідувач кафедри медицини харчування в медичному університеті Відня: Це те, що вегетаріанці живуть довше, жити краще, це очевидно. Вони мають менше коморбідності, менше гіпертонії, менше інфарктів.
18-сторінковий буклет, який можна завантажити в форматі PDF, пояснює переваги вегетаріанської дієти і надає безліч практичних порад для перемикання до цієї дієти. На додаток до харчового планування надається інформація про поживні речовини.
Джерело: www.vegan.at/inhalt/krankenkasse-empfiehlt-vegane-ernaehrung
Австрія
Переклад Наталії Смірнова
Американська страхова компанія Kaiser Постійне
Голос Америки: «Не існує обмежень для можливостей людини»
Дієта або фізичні вправи, які ефективніше? Михайло Грегор