Це чудово мати старшу сестру!

Ця стаття присвячена всім сестрам, сестрам, сестрам, сестрам, а також сестрам, сестрам і сестрам.

Так, я один з тих старших сестер, які звикли сказати своїй маленькій дівчинки: «Дякуй мамі, розкажіть, що ви хворіли, і ми будемо залишатися вдома, ми не будемо йти в школу» або відмовлятися від миття посуду: Ви замовили мене ще 6 років на весь час, коли ви пішли.й Це хіт: «Ask Dad купити chupa chups, якщо я запитаю – він не буде купувати, я вже дорослий», «Не хочу ходити з собакою, тому це шахта, і я не дозволяю вам вихованцеві. й

Я пам'ятаю забути дев'ять разів від дитячого садка. Я ходию разом з друзями, це весело для нас, я бачу мами приїхати додому від роботи, а потім чубчик, Як цегла в голові. Шит, я заготів.й Моя мама була тільки зітхнена, дивлячись на те, як різко мій траєкторій змінився з неї, до дитячого садка. Але це не було нічого.

І я один з тих, хто в благородній боротьбі з його маленькою (з ким був день пізніше) бити так, щоб не завдати шкоди – на руці, нозі, наприклад, або на крайній людині, він дав важкі грубі удари. В той час, як вона повинна зробити, як це.

В цілому, в більшості випадків все було зроблено, звичайно, затримуючи її на зовнішній руці голови, в той час як вона зраджувала руки нікому, але все відбулося. О, що раптово прикус на спині я ще пам'ятаю. й

Ми пам'ятаємо всі наші борти та кварелі з сміхом. Але є моменти, які в одному куті душі гасили вічне вогонь, яке прогріває серце, коли мій малюк не навколо.

Ми вже давно проживали, я одружився і з того дня назавжди втратив статус «старої сестри в будинку». Але погана вона, навіть коли вона 90, вона ще не буде моєї маленької сестри.

Після святкування дня народження моєї сестри, коли вона була 17-18 років (Я не пам'ятаю точно, але вона була вже дорослою), Я, говорячи з тостом, нагадав її, скажеш, і пам'ятаю, як я «в'язувати» придумав, щоб зробити мир з вами. А потім вона змінює обличчя і каже,

- Як це зробити? Я дійсно думав, що він був реальним.

Чи можна ви уявити? Він був ударом до неї. Він був шоком, що вона все одно вірила в це диво.

Для того, щоб ви зрозуміли, дайте мені розповісти вам, як це було. Наші батьки — різновид, любляча і турботлива мама і тато, як і всі люди на планеті, не випускники установ, щоб підняти своїх дітей до того, як вони мають. Таким чином, деякі їх дії знизили повноваження старшої сестри в очах молодшого. замість того, щоб дізнатися, хто повинен полум'я, Мої батьки відповіли: Найдавніші, бути розумними.й В результаті, під час чергового кварелі, його просто не вдалося передати їй, що вона була неправильною.

Тож я, десять років, мав блискучу ідею. Після одного важкого дня ми пішли на ліжко на нашому двоярусному ліжку без розмови один одному. Я не пам'ятаю, як він прийшов на мій розум.Але раптом я сказав hello до неї. І можливо, тому що я дійсно зумів змінити мій голос за визнання (що я сильно сумніваюся), або, можливо, тільки тому, що чотирирічна дитина легко одержувати, вона відповів мені в повній серйозній серйозністі, кажучи, хто ви, де і чому тут?

Я попередив, щоб бути ангел дивитися над нею, охороняючи її і все це. Я не скажу вам деталі цієї ночі, але я скажу це: Я зумів переконувати її, що це не так. (У мене є голос, який схожий на мій сестра, тому вона не страшна, вона не бачить мене, тому що я невидимий, і т.д.)

Взагалі я починав цю «ангель» з однією метою – пояснити її цей день, що вона була неправильною і щоб зробити мене апологізацією. Я отримав мій шлях, але що здивував мене, коли вона почала називати її новим другом наступного дня.

Це як почалася моя молодша сестра з ангелом. Звісно, перевірила мене вперше, розірвав тихо вниз по сходах, а потім різко дивився, зануривши мене, щоб зізнатися вдень, але я був нехвильовим:

до Що таке ангел?

В цілому я не давав появу, бо мій винахід допоміг мені багато. І ви знаєте, що найважливіше? Вона допомогла мені дуже довго - дні, місяці, можливо, навіть роки. Я не можу пам'ятати, як старий ми були, коли сказав ангел,

- Всі права, я отримав. Тексти пісень, а це означає: Я бачу, але я не можу літати в будь-який більше, ви дорослий і сечовий міхур, благ, сечовий міхур.

О, мій Бог, був так багато сліз, що день. І не просто її. Ми обидва кришені - вона дрочить і я спокійно в подушку. Я не хочу розірвати з ним.

Це було 18 років, і ми зараз не борємось. Я все одно хочу, щоб передати те, що важливо для неї.

Так, я один з тих старших сестер, які завжди скажуть мені трохи: "Сестра, я люблю тебе, що." Або, "Я був у вашій ситуації, перш ніж, будь ласка, не зроби мої помилки."

Моя сестра спасибі мені за багато речей, які я зробив для її і продовжує робити. Але я маю щось, щоб подякувати їй. Після того, як вона придумала «сістерний день» – день, який ми проводимо тільки разом, і ми любимо.

Кожного разу цей захід запланований, один з нас співає в трубку кодовий тюнінг «День Сестра, Галужа, День Сестра, Е-С» на тюнінг відомого хіта.

Гаразд, зупинка. Коли наш останній день? Бажаю, шкода, я даю, я зателефоную мій сестра.

Каріна Бражник спеціально для Адме.ру.

через adme.ru