Швейцарія, безумовно, добре. Але безкоштовний вітер Італії ... (дорожні ноти)

Анастасія Гиренкова

Три дні в Швейцарії і, звичайно, ми назад в Італії! Ви можете говорити нескінченно про психіку Швейцарії, захопивши свою здатність накопичуватися і збільшити багатство, але якщо ваше серце і душа знаходяться в Італії, ви будете безперечно намальовані на цьому місці. Bella Italia – це любов, недосвідчена і нездатна. Так, Швейцарія є дорогою делікатністю, яка не може їсти щодня і в необмеженій кількості. Причини бджільництва, захоплення, сюрприз, але ці почуття раціональні і позбавлені теплоти. Земля парадоксів, де вони знаходять загоєння від психічних захворювань, а в той же час керують самогубством. Моя найяскравіша поетка, Набоков, працювала тут, і ви не зустрінете свою душу тут, хто вас співатиме серенади. Процвітання і самотність храмів, рівних можливостей для освіти і відкритого існування Масонського ложення. У Цюріху ви не побачите пари з дітьми, але ви будете щасливі і здивовані кількістю собак і декоративних свиней на лешці. У невеликих містах можна зустріти батьків з колясками набагато частіше, але все ж ви не залишаєте почуття стерності правильної, вимірюваної життя багатого міста. Італія впорається в життя, як безкоштовний вітер, поза логікою, поза пристроєм, але він приваблює і займає багато іншого. Це мій перший раз в П'ємонті, Турині, першій столиці Італії, і це не дуже химерний і економічний розвиток. Але наявність духу натхнення і надії відчувається всюди. Дуже скромні фасади будівель, приховуючи пишність оздоблення і найбільші шринки. Музей кіно, де на другому поверсі знаходиться виставка автономних зон за періодами розвитку кінотеатру. А за хвилину в затишній кафе і подивитися «Мама-Рома», або подивитися в дивний зал, де замість місць - туалети, перейдіть в західний зал, потім - фільми жахів, червоний номер фільмів про любов і пристрасть, фотографії Грети-Гарбо, Мартелло Мастроані, Джульєтта Масіні, великий Фелліні. Так, я люблю і інфікований вірусом кіно, тому сльозиться в очах, стрибок в горлі і безмодних снів, що знаходяться в когорті Великого. І, окремий фрагмент, кафедральний собор, де Шруд зберігається під захистом скла в сріблястому саркофагу. Для деяких, легенда, для віруючих - чудовий шринок. І, як і раніше Святої Сеулхре в Єрусалимі, забуває всіх молитв і звернень, і тільки повторює «Форгів», тому тут затримані боби і думка про несудимість і молитву: «Вчіть мене, Господи, любити...» Так, ми все частіше відправляємо, припустимо, і готові вірити в чудеса. Але що надходить від вищевказаних не можна грати або направити. Catharsis є державою розуму. Тільки чотири години в строгому Турині, але як величезна річка відносить всю в'язницю, важку і зайву від повсякденного життя, і є яскраве почуття пурпурності і насиченості.