Переваги сирої їжі. Сирий досвід їжі

Ми спеціалізуємося на виробництві продуктів харчування. Хочу поділитися з вами свіжим досвідом початківця сирої їжі, надії, що це допоможе вам у складних моментах.

Так, переваги сирої їжі я помітив протягом цього часу:

1,1 км Втрата ваги. Займала понад 20 кг зайвої ваги. До сирої їжі я зважився близько 75 кг, тепер 52-54 кг.
З вильотом лагу маси настає легкість і молодь. З кожним роком і роком сирої їжі наш біологічний вік знижується. Молодіжні процеси починаються. Як виправити паспортні дані:

2,2 км Здоров'я стає помітно сильнішим. Будь-який з холодами помітить це швидко. Зникають респіраторні захворювання. Це відбувається тому, що ми зупиняємося їсти мускус-формуючу продукцію (пошти, борошняні вироби, варена каша).

3. У Не проживати в сирій їжі! Сирі їсти не їсти, які паразити їсти.
Шкіра красива, здоровий вигляд! Все, що я постраждав від висипання шкіри. Сім'я жартує: прищів омолодити тебе - ти все подобається підліток. Тепер, з переходу на сиру їжу, це явище забуте для мене!

4. У Запахи похідних екскреторних систем нашої зміни тіла: запахи поту, сечі, кали стають благородними. Припиняє поганий запах з рота і шлунка.

5. Умань Язик очищає.

6. Жнівень Очищення кишечника стає регулярним. Немає запору в сирій їжі! Харчові отруєння для сирих їдалень також нещільно - в животі немає нічого блукання. Навіть якщо ви не зробите неякісний продукт, такий як нітратний кавун, він швидко вийде і ваше життя не буде перетворюватися в кошмар.

7. Про нас Smell покращує. І ви, швидше за все, їсти нічого поганої якості.

8. Менструація у жінок стає менш рясним і менш болючим. Вони теж змінюють запах.

9. Навігація Необхідність зниження сну. Він стає звичним станом вакантності. Не зайдіть до сну після обіду.

10. Ви можете забути про стоячи на плиті протягом багатьох годин і сковорідок. У вас буде багато часу!

11. Невинний запах завжди зацарить в кімнаті, де ви живете - немає «смажених» смажених і варених страв.

12. Сирі їдалки простіше подорожувати: горіхи, сухофрукти, мед, сировинні тріщини, вода - і ви повний і веселий!

13.00 р. Одного разу після того, як ви зупините пити стимулюючі напої: чай, кава, шоколад, навігація трав (наприклад, echinacea) - ваш стан вирівнюється. Ви перестаєте відчувати лопці в'язаного, але не занепади в силі. Ви стаєте спокійною, збалансованою людиною, довірою людини, поруч з яким вона затишна і тепла.

14. Природа змінюється. У нашому житті є більш відкриті, позитивні, дружні, прагнення до саморозвитку людей.
Встановлює контакт з власним тілом. Ви починаєте відчувати, що харчування органів травлення, як і що вони не хочуть. Ви починаєте відчувати ваше фізичне тіло більше, ніжно і зв'язатися з ним на вищому рівні, як друг і супутник.

15.00 р. Підвищує, і хтось з'являється, чутливість енергії. Захворювання пивоваріння починає відчувати навіть на тонкій площині.
Креативний початок починає реалізовуватися.

16.00 р. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Хто подорожує, що я маю на увазі :