Вагітність на сирій їжі

Друзі, моя історія не заохочує вас експериментувати на вашому тілі, особливо в вагітності. Я просто хочу поділитися досвідом, який принаймні буде цікаво читати. На планеті є 7 мільярдів нас, і ми всі різні. Що таке велика ідея для одного не може застосовуватися до іншого.

На час вагітності я був 2,5 роки. Я вважаю, що цей вид їжі є природним для людини, як природний, як процес пологів, що природа дав нам! Коли ми чули хороші новини, ми не плануємо змінити все. Звісно, ми зіштовхнулися з наступними страхами і бджолиними близькими, кажучи: «Діти не зростуть», «без молока, кісток не утворюються», «не молоко» і багато інших відомих фраз, які надихнули нас з дитинства. Але щоб здивувати всіх, хто чекав сказати: "Я сказав вам так!", здорова дівчина вагою 3,700 народилася і всі інші поштові процеси були нормально!

Яка вагітність? Перші два місяці були як в космосі, тіло звикло до стану вагітності і відмовилися від від відходів енергії на непотрібних речі, тому я переважно відпочив і зробив йога. У цей період апетиту не було багато і в основному я відверта ромашка або ivan чай (40 градусів) з медом і лимоном, але для підтримки енергій плодів / овочів в 2-й половині дня. Іноді, коли погода різко змінилася, я відчував перепади тиску, але сирий шоколад прийшов до порятунку, яка складалася тільки з меду, какао-масла і какао-порошку.

Я чув багато про те, що шоколад краще виключити при вагітності, тому що він підвищує збудливість і нервозність, але в разі тиску він допоміг багато. Звичайно, необхідно строго виключити шоколад, який продається в супермаркетах, так як вміст хімічних речовин і консервантів в його складі не призведе до здоров'я. Ви завжди можете зробити шоколад самостійно, купивши лише три інгредієнти і Google рецепт.

З 3-го місяця повертається апетит і багато енергії. У цей період використовуються льонові хліби, горіхи, сировинні печиво та звичайної фруктів, фруктів, фруктів та особливо кавун І тоді були думки про варені продукти харчування, хоча 2,5 роки CE дав мені з легкістю, не було поломок і навіть думки варення. Я думав, що якщо мій організм потребує того, що він хоче і вирішив зробити гречку з грибами? Зварена гречана здавалася практично без смаку і не так само, як і раніше. Тоді були проблеми зі стільцем, і мій експеримент приготування закінчився.

Я з легкістю заміняв «запечені бажання» з сировиною пастою (цукіні, авокадо, зелень), сировиною борщом, рецептом якого я виведе другий день і гречки з томатом і лляною олією. Ці страви стали основою моєї московської дієти. Багато людей, ймовірно, підвищать питання якості рослинних продуктів в Москві, не секрет, що пестициди і ГМО є проблемою. Так, це проблема сьогодні! Але сьогодні є органічні та біофрукти / вегетативні пристрої, які визначають рівень шкідливих речовин в продуктах, є овочеві магазини, які приваблюють фермерів з місцевих хороших рослинних продуктів, виглядають і ви знайдете! Дуже багато варіантів!

Неймовірно прийшов третій триместр) Час, коли ви можете обдурити закруглену мумію і відчувати себе малюка добре. У третьому триместрі я пощастив піти в Острів Балі, бо там було обрано місце для природного пологів.

Звичайно, всі переваги клініки були доповнені сонцем, океаном і свіжими фруктами. Від такого природного коктейлю я відчував себе чудово! В кінці моєї вагітності я отримав тільки 6 кг., Уявіть, що я б сказав в клініці?

Так пішов останній триместр в антисипації дива Дитина досить здорова і до сюрпризу родичів виростає сливовий малюк. Тож не боятися дорогих страхів і сумнівів про вагітність в сирій їжі. Послухайте себе першим. І якщо у вас виникли питання або цікавіше говорити, я завжди буду раді відповісти на тебе. Давайте поділитися спільною інформацією про почуття

Кредит Анна Семенюк