429
20 дивовижних фактів про «чорницю життя» – дати
На сьогоднішній день пальма вважається першою рослиною, яка вирощувала людей, тобто вони почали висаджувати себе на їжу. «Беррі життя», «бред пустелі», «стораж природи» – так звані дати. Дати дивовижна їжа. Ви можете їсти тільки дати протягом декількох місяців, так як вони містять всі необхідні запаси корисних копалин, вітамінів і поживних речовин для підтримки активного життя людини. І ці ягоди є однією з найбільш улюблених делікатесів на всій Землі!
Веб-сайт Я хочу знати, як корисні дати.
Дати зміцнюють серце, печінку і нирки; Забезпечити кислотний баланс організму; вони живлять кров, корисні для анемії і гіпертонії; Підвищений імунітет; Сприяє підтримці корисних мікрофлори в кишечнику; Добре підходить для легких. Заспокоїти кашель і видалити мокротиння; Стимулювати активність серця; служити тонізуючим і ресторативним засобом; відновити сили після тривалого захворювання; допомогти відновити сили при втомі і фізичній втомі; 1 дата містить приблизно 23 калорій. Дати ідеально замінюють солодощі для тих, хто хоче схуднути; завдяки високому вмісту фруктозу відмінно стимулювати роботу мозку; 1 дата і 1 склянка молока може забезпечити мінімальну поживну вимогу. 23 амінокислоти, знайдені в датах, відсутній з більшості інших фруктів. Протипоказання: ожиріння, діабет.
budetezdorovy.ru/health/20-faktov-o-finikax-kotoryx-vy-ne-znali
Веб-сайт Я хочу знати, як корисні дати.
Дати зміцнюють серце, печінку і нирки; Забезпечити кислотний баланс організму; вони живлять кров, корисні для анемії і гіпертонії; Підвищений імунітет; Сприяє підтримці корисних мікрофлори в кишечнику; Добре підходить для легких. Заспокоїти кашель і видалити мокротиння; Стимулювати активність серця; служити тонізуючим і ресторативним засобом; відновити сили після тривалого захворювання; допомогти відновити сили при втомі і фізичній втомі; 1 дата містить приблизно 23 калорій. Дати ідеально замінюють солодощі для тих, хто хоче схуднути; завдяки високому вмісту фруктозу відмінно стимулювати роботу мозку; 1 дата і 1 склянка молока може забезпечити мінімальну поживну вимогу. 23 амінокислоти, знайдені в датах, відсутній з більшості інших фруктів. Протипоказання: ожиріння, діабет.
budetezdorovy.ru/health/20-faktov-o-finikax-kotoryx-vy-ne-znali
Найголовніші факти про серцево-судинну систему від кардіолога Олексій Утін
7 дивовижних фактів про «Дівчина з персиками» – найвідоміший живопис Серова