Габаритний зображення
Шановний читач
АдМ.ру.Ось статті про виховання дітей, написаних не психологом, а не матір’ю з багатьма дітьми, а не навіть учитель - він був написаний особою, яка мала стати все три одночасно, щоб називати вчителям дитячого будинку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Аніматор, танцювальний режисер, кальмар, а також сценарист, актор і навіть режисер.
Під час роботи я зрозумів багато, і деякі речі були реальні відкриття для мене, такі як:
Щастя – найгірше почуття, що ви можете мати для людини, особливо дитячого будинку. Коли ви почуєте фразу «місний чоловік», як ви його уявите? Можливо, це цікавий, дещо талановитий малюк, сповнений міцності і сподівається на світле майбутнє? Щось не підходить? Таким чином, вони патологічні люди, і вони симпатують з кожним іншим, емпатують і допомагають знесеним, не з слів.
Дізнайтесь більше, коли я знаю ці діти.
Я усвідомлю, що навіть наймолодіші, ніж мене. Кожен з них, вступаючи в дитячий будинок або центр соціально-психологічної реабілітації (який прийшов на заміну притулків), досвідчений щось, що може бути не тільки для внутрішньої дитини, але і для дорослого.
Як студент педагогічного університету, в третій рік я пройшов табірську практику. Серед інших закладів охорони здоров’я був табір «Чайка», який належить до дитячої школи-інтернату, і я був там.
Похід до дітей-сиріт був трохи тривожним, захоплюючим.Це тому, що кожен, хто дізнався про це, якби у співвідношенні, сказав той самий: «О, це бідні діти-сиріт, ви будете почувати себе шкода за них, ви торкаєтеся, коли ви подивитеся на них. й
Ви знаєте, що? Я не відчуваю себе шкода. Всі Вони сильні, сміливі, життєрадісні, життєрадісні і життєрадісні, як може бути бажання їх жити? Не обов'язково захоплюйтеся і насолоджуйтеся своїм успіхом!
Діти 2-3 роки можуть їсти, плаття і навіть спробувати зробити власне ліжко. Після того, як такий чудовий досвід, я не соромлюся прийняти роботу в аналогічній установі, коли з'явилася можливість. Після того, як інститут отримав роботу вчителям в обласному дитячому будинку для дітей.
І я працював з віковою групою від 6 до 12, але мені довелося провести один місяць з дитячими дітьми, і це був перший місяць моєї роботи. Нагадуємо, що я не маю власного досвіду, тобто своїх дітей. Тож я думав, що це нормально для дітей, щоб бути такими незалежними.
Відкриття No 2 зловив мене на іншому зсуві, а я чекав в лобі школи для моєї дитини, щоб змінити і запустити через класні кімнати. Я бачив цю картину: є хлопчик близько 12 років, досить високий і міцний, і його мама тягне свої штани. Мама. Штани. Він тягнеться. Я стояв там, і пам'ятав, як мій красивий, дворічної бас-гіпсії, підтягнув свою руку, коли я спробував кнопнути її на її плаття: вона була сором'язлива, ви бачите. Він, ймовірно, не є.
У дитячій парі обов'язково маніпулюють інші. І молодша дитина, краще він це робить. Ви знаєте, чому? З того, як старець знову подумав про те, що він не завдасть незручності дорослим своєю поведінкою, або він просто добре проголошений і не буде особливо бульді. Діти просто не розуміють таких нюансів, тому у мене була справа, яка стала відкриттям No 3.
Мій перший день в притулку закінчився сльозами і нервовим кіптявою.Я просто не можу впоратися з десятьма ангелами, які, як тільки вони зрозуміли, що я був дуже доброю, і може зробити мотузки з мене, виявився шість годин роботи в пеклі. Він був тихий час. Ці маленькі безшумні люди ходили на своїх головах, жовчилися навколо своїх клумб і сміхалися розумно, тому що вони відчували свою слабкість. Пам'ятайте, що Ось я пішов на зсув, обтягуючи їх, тому що вони здавалося мені так беззахисні і нешкідливі, і в марно. В цілому, потрібно розуміти, чи є ви бос або підлеглість, інакше немає способу.
Щоб дізнатися більше про те, як це потрібно. Це ще одна пам'ять, пов'язана з дітьми. Як мені вдалося подолати всі труднощі і зробити місяць в любові і гармонії з улюбленими монстрами барани. Відповідь: Відкриття No 4 - командного тону.
Не плутайтеся з сердитися або сердитися на вашій дитині. Вони тільки говорять про неспроможність дорослого і не допомагають. Але командний тон міцний. Дивись прямо на очі, говорять повільно, не дуже гучно, і найголовніше, в низькому голосі. Це останній раз, коли ви відчуваєте, як ви маніпулюєте.
Перше, що подарувати дитині, коли він має лихоманку, просто пити воду. Один вечір, на дитячому візиті було виявлено, що кілька дітей трохи піднялися. Для деяких з них був реальний старт холоду, але відпочинок мало достатньо води, щоб охолодити, а температура знизилася на нормальні межі. Discovery No 5 зрозуміла, що гаряча передпліччя і відсутність інших симптомів поганого здоров'я може вказувати на перегрів, зневоднення. Не дивно лікарі радять важке пиття під час більшості захворювань, добре, з хорошої причини!
Більшість з усіх, діти цінують голоди, поцілунки і час, щоб поговорити з ними серце до серця, а не дорогі речі, поїздки, харчування і так далі. Орфани та подібні установи підтримуються на публічних гроші, але зазвичай мають більше одного спонсора. Таким чином, ці діти мають хороший одяг, багато іграшок, п'ять страв на день і багато смачних речей на святах, вони часто йдуть на виставки, майстер-класи, театри і т.д.
В цілому, не всі домашні діти так щасливі в цьому плані, я розповість вам.Але це не головне, не те, що взагалі. Якщо дитина стурбована питаннями, «Чи сильніше: Spider-Man або Ninja Turtle?» Якщо він хоче похати вас, і ви зайняти з чимось, то вам потрібно повісити.
Ви можете втратити повноваження, якщо ви говорите одну річ і зробити інший. Не рекомендую. Втратити повагу підлітка означає тільки одне - ви ніколи не отримаєте те, що ви хочете від нього. Вони не чують вас або діляться будь-яким важливим і знайдуть когось, щоб довіряти дуже швидко.
Без щоденних відкритих ігор ви отримаєте складний настрій дитини. У притулках немає «світлих» дітей, вони всі складні – скручені, скручені, примхливі, зіпсовані тощо. Може бути, коли у вас є один або два, ви все ще можете бути пацієнтом, але коли у вас є 12 хлопчиків від 6 до 12 років почати шини, ви просто в одному місці зупинити контроль ситуації і чекати неприємностей.
Якщо погода була поганою і ми не пішли,
Я завжди був збережений фразою, «Чи один з вас збирається зробити найбільш?» ? Або, "Я дивую, хто найсильніший у групі?" Після 30 хвилин відштовхувань, квацитів і всіх, мій томбіс був набагато більше готовий читати книгу спокійно. З дівчатами в цьому плані врятували танець, що, і це було готово зробити весь день.
Генетика є сильною, але вона може бути сильніше, ніж кількість уваги і правильний підхід до освіти. Коли я працюю з дівчатами в середній групі, тобто від 6 до 12 років, ми колись отримали ураганну дівчину. Її волосся був підстрижений для хлопчика, не було зуба перед, і в цілому вона не виглядала як дівчина.
Так само, інакше не можна сказати, вона поросла як дітям, так і дорослим, і вона була 6 років.Не допоможи багато, щоб бути чесним. Звісно, вона в кінцевому підсумку вирізати себе трохи, але все-таки сказав, що кожен сказав – генетика, вони кажуть, що нічого не може бути зроблено: hooligan народився, hooligan і залишиться. А потім після того, як вона була прийнята до сімейства вихованців. І про рік пізніше, з одного з ранку ця дівчина діяла в якості гостя.
Я не впізнав її прямо.Це була інша людина. А скромний, спокійний, акуратний і маленький промах, які діліґентно розповіли вірш. У наших стінах, тільки для самих особливих дітей потрібно трохи більше часу і уваги, які в умовах учителів змінилися тричі на добу, алас, не завжди можливі.
Граючи з дітьми, демонструючи їх трюки, плетаючі косички, слухаючи свої проблеми, розв'язуючи їх конфлікти - все це було моє завдання, хоча опис роботи не говорить це. Про те, щоб зробити уроки з ними, стежити за здоров'ям, і, як правило, слідувати за розкладом.
ПартіїдоПроцес набагато важливіше, ніж заробляти гроші. Якщо ви встигли працювати, але не встигли за всі ці важливі речі, то знайте силу, щоб визнати, що ви просто хлібобулочні.
У дітей-сирітах можуть бути дитячі кормові, добре роздягаються і відвідувати різні розділи.
Не забудьте дати Ваше головне – любов, турбота і увагу.Каріна Бражник спеціально для
АдМ.ру.Фото Warner Bros. Фотографії
www.warnerbros.com/studio/divisions/warner-bros-pictures