Мішель Пфеффер: Веганізм є джерелом молоді

У недавньому інтерв'ю з журналом Urbanette Мішель Пфеффер розкрив секрет своєї молоді: веганізм. Так, вона дійсно думає, що вона виглядає молодим і блискучим завдяки дієті на основі рослин.

Вегетаріанська дієта є набагато більш здоровим, і ви не уникнете великих кількостей, які вік вашої шкіри і тіла. Моя шкіра дуже помітно краще після того, як я повністю переключився до веганізму. І мені потрібно їсти багато овочів і фруктів, щоб залишитися стрункими. Все це ванільність, відверто. [Лугс] Постарший я отримую, що я думаю, що я роблю це жити довше, але елемент ванності завжди присутній. й

Michelle коментує епіфані, коли вона дивилася CNN's "Deadly Heart Attack". З історії сімейного раку вона вирішила вегетаріанський раціон був більш здоровим варіантом.

Дійсно, дослідження після дослідження показує, що дієта на основі рослин може не тільки зменшити ризик виникнення серцево-судинних і онкологічних захворювань, але і збільшити тривалість життя і зменшити ймовірність ожиріння, діабету і інфаркту.

Що таке поради Мішель для вступу веган? Дуже дякую! Я просто сказав собі один день, що я збираюся піти веган і дати собі вісім тижнів.