461
Історія Veg.
Спочатку я не хочу, щоб ліпити аркуш, який ніхто не прочитав будь-який шлях, але я страждаю від графоманія, там немає. Для більш простого розуміння я спробував принаймні структурувати історію, організувавши його як покроковий опис «освітлення» мого ставлення до вегетаріанства від «прокрутити мене ці фольги!» до «вегетаріанства – єдиний варіант цивілізованої людини»:
1,1 км Вегетаріанство – це нижча дієта, яка використовується Товариством з обмеженою вiдповiдальнiстю та iншiстю деструктивних секцій для занурення адептiв до їх заповіту.
Що було доброю вірою, коли я вперше увійшов до онлайн-вегетаріанської громади. Чому ви? - Він банальний, щоб троляти, весело, мок. А очікування зустрілися, дійсно, більшість слухачів вписуються в цей добре сформований стереотип у своїй голові: «Вегетаріанський – це сектарій, який, на краще, як виправдання для своєї точки зору, може забезпечити релігійну собачу або щось схоже.». за винятком кількох людей, які не змогли відрізати всі мої провокації, але й прості (і одночасно бездоганні) логічні конструкції, щоб привести мене до мертвого кінця в питаннях, які здавалося мені передові вирішені. Так само: «Це некоректно назвати м’ясним фуром або навіть м’ясним трюом» або «відновлення м’яса не впливає на кількість тварин, які загинуть. й
2,2 км «Так, існує безліч вегетаріанців, які впливають на релігійно-езотеричні культи або просто вражають альтернативними концепціями здоров'я, але є також ті, хто дійсно здатний захищати і виправдати свою точку зору, хоча є протиріччя в цьому виді. й
Я продовжив спілкуватися, обговорюючи більше і більше питань і протиріччя, які прийшли до мого розуму і навколо теми. Я зустрілася з більш цікавими, симпатичними особистостями серед вегетаріанців, які не вписалися в мої початкові ідеї. Я дізнався, що серед моїх друзів в житті є вегетаріанці, і знову, люди, які люблять і поважають.
Паралельно я почав спілкуватися з так званими «анти-веганами» – люди, які об’єднуються на основі спільної «боротьки», оскільки вони самі стверджують, з розмахом і несумісністю, що багато вегетаріанців розширюються.
3. У «Етичне вегетаріанство – це життєздатне поняття, але воно підходить тільки для повно емоційних людей. І я не один з людей. В світі, що не заслуговують тварин.
Я поступово прийшов до цього висновку в ході обговорення дуже питань і суперечок я обговорював в останньому пункті.
І тоді був знаковий момент, заради якого я згадав так звані «анти-вегани»: Я усвідомлю, що дійсно об’єднує ці люди, які готові гасити ті ж теми тисяч разів, як сировинні батьки, які зірвали дитину, або «праноди», які кажуть, що додання м’яса дає майже можливість літати. Вони самі давно розуміли, що причина такої поведінки не вегетаріанство, але психічні відхилення: м'який або не так, але все ж мусуль і мусуль, викладають і викладають. Причина проста: насправді вони об'єднуються не деякими благородними прагненнями боротися з непристойністю, але по банальному ненависті власних жорстоких, барбаричних звичок, виражених у вигляді ненависть вегетаріанців. Вони просто не хочуть прийняти те, що такі приклади (відновлення батьків, голодування дитини і т.д.) є винятком, вони просто неадекватні люди, які не тільки знайдені серед вегетаріанців. «Все вегетаріанці божевільні, тому я повинен їсти тварин, щоб не стати одним. й
Це укладення мене, який ще не був вегетаріанським, вже зробив мене дистанцію від таких громад, як я став банально розгублений.
4. У Всі аргументи проти вегетаріанства неспішні спроби виправдати свої звички харчування. Цивілізована людина просто не має іншого варіанту харчування, ніж вегетаріанство.
І це простий висновок завершився, оскільки я зрозуміла, що моя оригінальна ідея вегетаріанства була, щоб покласти її м'яко, не зовсім вірно: мислення про і обговорювати конфліктні аргументи, які запобіжили мене від стати вегетаріанською.
Щоб підвести підсумки, відіграли основну роль у зміні розуму про вегетаріанство, що призвело мене до того, щоб стати вегетаріанським себе,:
1,1 км Люди, які взяли на себе час, щоб обговорити всі питання, які здавалося мені протиріччя. Я дуже вдячна.
2,2 км Самодостатній, гармонійний вегетаріанці, шукаю на якому я хочу сказати: «Так!» Я хотів би бути щасливим! І знову я можу з'єднати одну конкретну людину.
3. У Так звані «анти-вегани», які показали мене через свою поведінку, що дійсно робить людей ненависними вегетаріанством і вегетаріанством. (Немає особливих відмінних осіб. Все те ж.
Ілля
Колишній італійський прем'єр-міністр Сільвіо Берлусконі вирішив стати вегетаріанським.
Вплив на термообробне харчове тіло