Як забути про стоматологічні садівники, що розширюють досвід.

«Для мене була дитина, зуби свердлили стоматологами і практично всі зуби були зруйновані безперечно. Оскільки начинки постійно падають до стоматолога, люди повинні піти до смерті - це ідея. Я не хочу стрибати. Шість років тому, коли я знову хворий, і навіть сипучих зубів я пішов, як завжди до стоматолога, усвідомлення того, що катування рівень підвалів Гестапо я б був. Садиба в білому покритті торкнулася зубами з зубцями і розповіли мене, що вони були беззаперечно відсутніми, і вони повинні бути видалені, і це про всі передні зуби. Я довіряв стоматологів вчасно, але я був на дуже важлива громадська поїздка до Лондона, де нічого не обійтися без зубів, і я сказав, що я повернувся в тиждень і пішов з нестерпним зубним болю. Зуби змащені так багато, що здавалося б, що їх можна вийняти і відкинути тільки, зберігаючи їх двома пальцями. А потім, буквально через годину, я зустрів незнайомця ім. Артемія. Коли він почув про мої проблеми, він посміхався і сказав: чому ви страждали, перейдіть на ринок, купуйте забріки і забути про стоматологів назавжди. Я отримав Забрус в годину. Він був болючим, щоб поросити його спочатку, але після того, як біль пішов і ніколи не повернувся назад. З тих пір, як я забили смачних забів щодня, як гумка. Зуби, як вони були загиблими стоматологами протягом усього життя і залишилися однаковими - отвори свердлили не переросли, але я просто забули про зуби. Шість років яловичини. Іноді це стає дуже гірким, коли ви усвідомлюєте, як бразенлі і жорстоко ми були загиблими і як ліковані вчені зловили нас все, що алмайті Бог створив для нас і надягаючи в цьому місці кицька сатанічна медицина саркера Параселсауса. Велике спасибі Богу є шлях вперед і вгору, від похмурого театру абсурду до радісного, порядного життя з забрами замість стоматологів. - Герман Стерлигов

Стоматолог!

Стоматологічні послуги дуже дорогі по всьому світу... але це послуги інших шампанів!
Хочу поділитися своїм досвідом, як у більшості випадків обійтися без послуг стоматолога, використовуючи закони природи!

У першому наборі допоміжних речовин глина обов'язково входить до складу препаратів першої необхідності!
Ви можете написати ода на глину довгий час... Його чудові властивості є дуже різноманітними і ... класичними Про зовнішнє використання глини в косметологічних центрах. Про лікування захворювань (повітів і т.д.) глиняні компреси також чули багато людей.
Але про глину як зубний препарат чути кілька!
Принцип дії глини однаковий - глина є природним потужним адсорбентом і антисептичним.

Є багато сортів глини. Всі вони в певній мірі каративні – ось кожен мудрий. Але взяти глину всередині дуже важливо, серед інших речей, смак глини! Я колись спробував один вид синього глини... і я мав блювоту! Я знайшов, що найсмачніша глина біла. Тому, якщо у вас немає альтернативи, купуйте білу косметичну глину з аптек (не аромати!)

У своїй практиці було багато ситуацій, в яких я позбавлю своїх друзів стоматологів. У випадку, якщо жінка набрякла на розмір півволоського горіха, жінка готувала до операції. Але вона вирішила перевірити мої рекомендації. І через чотири дні вона забута про зубний біль, п'яла гарячий чай, і її ясен не мала найменшого ознаки пухлини.

Що б не сталося з зубами - парадонтозом, карієсом, чутливістю емалі, пухлиною та ін. Метод лікування є таким же (Я впевнений, що є нюанси, але я просто описую мій досвід):

(1) Клей є кращим джерелом корисних копалин. Зокрема, такий же кальцій. Хто такий корм для схуднення поживних речовин! Вранці 30 хвилин перед вживанням чайної ложки глини - і забути про всі сорти «кальцій»! Перевірити! Навіть якщо у вас міцна чутливість зубів, споживана глина протягом місяця ви можете комфортно пити гарячого оцту! Наш шлях!

2) Якщо виникає проблема з зубами, потрібно наносити глину на них тривалий час. Звісно, найкращий час для цієї ночі. Право перед сном, залити чай (в крайніх ситуаціях - столова ложка) глини на заспокійливому місці. Ви будете їсти вранці. За тиждень такого впливу можна видалити будь-які ускладнення!

(3) Болотов радить посолити ротову порожнину для поліпшення флори і фауни, яка живе в наших зубах
Я спробував його, хороші поради. Тому має сенс перемішати глину перед застосуванням до зуба щіпкою солі. Ефективність! Але якщо зуби відреагують болісно до цього, то можна відгодити від солі протягом декількох днів, поки зуби сильнішими.

(4) Досить несподівано розкрито вигідні ефекти води «деад» (електролітична) на зубах. Дробна вода, як правило, знезаражує все. А зубний біль припадає дуже швидко.

Так глиняна сіль мертва вода.
За допомогою цих простих порад в житті ви залишите величезну армію стоматологів безробітною!

Зубна паста своїми руками

Про саморобну зубну пасту. Не буде фтору або інших шкідливих добавок. Гарні зубні пасти можна приготувати самостійно. Нижче наведені домашні рецепти для зубної пасти і зубного порошку.

Зубна паста Банан.
Порошок сушеної бананової шкірки, дрібної морської солі, оливкової олії та хвойного екстракту.

Зубна паста Eucalyptus.
Змішайте дрібну їстівну сіль, соду, оливкову олію і евкаліпт листового порошку.

Зубний порошок.
У порошку чистої сухої глини додайте стіл або морську сіль і мелений червоний перець. Такий порошок покращує кровообіг слизової оболонки рота, посилює слинацію, живить і зміцнює ясна і зуби.
Порошок наноситься м'яким щіткою або пальцем на зубах. І так як має чудовий очищуючий ефект, вони можуть очистити зуби не більше 1 хвилини.

Відбілювання зубної пасти можна приготувати в домашніх умовах. Отже, потрібно змішати невелику кількість звичайного зубного пасти з соди, сіллю та перекисом водню. Ви отримаєте відмінний домашній відбілювання зубної пасти - нешкідливий і ефективний, перевірений народним засобом. Знову – не зловживати постійним очищенням цієї пасти.

В якості засобу відбілювання зубів можна використовувати перекис водню. До речі, на основі перекису водню, які створюються гелі, використовуються в відбілювання зубів.

Процедура відбілювання проста: після щітки зубів з звичайною пастою промити зуби перекисом водню, посипати і потім ретельно промити рот теплою водою. Або ви можете використовувати бавовняний тампон, замочений в перекисці водню, щоб протирати зуби і полоскати рот.

Олія (виготовлена з трав) порошок.
Для її приготування вам буде потрібно: порошок erect-standing lapcha - 2 частини, порошок повітря - 2 частини і березова кора - 1 частина. Всі необхідні інгредієнти можна знайти в рослинній аптеці. Змішайте компоненти в цих пропорціях, розведіть трохи нагріту воду, щоб отримати товсту вершкову консистенцію і використовуйте підготовлену суміш як зубну пасту. За годину після щітки зубів ви не можете їсти цю пасту.

Для тих, хто розуміє хімію, підійде деревна зола. До складу входить гідоксид калію - сполука, яка є абсорбентом і відмінним відбілюючим засобом. Зубна щітка повинна бути змочена в деревному золи і щіткою зубів. Ви можете перемішати деревне золи з зубною пастою або порошком.

Рецепти:

1,1 км Порошок cummin 1 -2 ст.л.; соду - 1 чайна ложка; сіль столова - 1 чайна ложка; рослинне масло - 1 ст.л.; лимонний сік - 1 ст.л.
Перемішайте всі компоненти ретельно і щітайте зуби.

2. Змішайте 1 чайну ложку дрібної шліфованої морської солі з медом на кисло-сметанний стан і додайте 2 краплі ефірної олії гвоздики (можна замінити гвоздику маслом чайного дерева, камфором, сосною, лавандою, м'ятою). Очистити його.
зуби з цією сумішшю.

3. У І це ясна масажна суміш:
2 чайні ложки дрібної шліфування морської солі 3 чайні ложки меленого чорного перцю 1 чайна ложка турмеричного
додати масло ghee до сметанного стану.
Занурення середнього пальця в отриманий склад і масаж гумок в кругових рухах годинниковою стрілкою.

Що містять зубні пасти?

Як часто чистити зуби? Щось раз або двічі на день. І як часто ви думаєте про те, які речовини в зубній пасті, які ви використовуєте день після дня, місяця після місяця?

Майже всі сучасні великі виробники зубних пасти, за підтримки «науковців», стверджують, що зміст небезпечних компонентів є «з нормою». Щодня «зростання» 2-4 мг зубної пасти ми отримуємо широкий спектр шкідливих речовин, які організм не встигає видалити. Через це всі речовини, чи подобається нам це або ні, накопичуються в нашому тілі.
Що містять зубні пасти?

Переважна більшість зубних пасти містять FTOR!
ФТОР – нейротоксин. Скупчується в тканинах і кісточках протягом років. Причини виникнення нейророзпоряджень, схожих на синдром Альцгеймера, завдає шкоди травній системі та суглобам, послаблює імунітет (особливо у молодих людей).
Симптоми інтоксикації фтору схожі на застуди - хронічна втома, м'язова слабкість, нездатність повернути сили після відпочинку.

Тепер дуже часто рекламується шампунь без Наталії Лаврилсульфату. Але в зубній пасти ця речовина використовується в великих кількостях для поліпшення піноутворення!
Ця речовина є надзвичайно активним, швидко проникає через шкіру і слизову оболонку і накопичується в внутрішніх органах: печінці, нирки, серце, мозок! Сульфіт натрію висихає слизову оболонку рота, підвищує чутливість ясен до харчових кислот, є найсильнішим абразивним - це призводить до тонації емаль!
Останні дослідження показали, що сульфат натрію має негативний вплив на репродуктивну функцію у чоловіків.
До речі, в промисловості сульфат натрію використовується для миття підлоги в гаражах, використовується як засіб для миття автомобілів і т.д.

Ще одна рекламна приманка - антибактеріальні добавки. Найчастіше triclosan використовують як таку добавка, яка вбиває мікроорганізми в порожнину рота. Природно, як шкідливі бактерії, так і досить мирні і корисні мікрофлори потрапляють під гарячу руку.

Ці речовини особливо небезпечні для дітей, так як діти часто набрякають зубну пасту!

Зробіть зубну пасту з натуральних інгредієнтів! Дуже просто.

Для чищення зубів можна скористатися порошковою заготовкою або білою глиною. Він повністю натуральний, не містить шкідливих речовин, якісно очищає зуби від нальоту і запобігає появі зубного каменю. Застосувати невелику кількість глини на мокрій щітці і чистити як звичайно.

Можна зробити трав'яний порошок. Візьміть в рівних пропорціях: чебрець, ромашка, лавр, гвоздики, чорний перець, кориця, турмеричний і ретельно подрібніть всі інгредієнти. Щоб очистити зуби, нанесіть невелику кількість порошку до мокрої зубної щітки.

При запаленні ясен можна чистити зуби з порошком, виготовленим з листя шавлії, має сильний антимікробний ефект і дуже приємний смак. Порошок шавлії також наноситься на вологу щітку.

р.