"Я те, що ви їсти."

Одним з основних законів тіла є: «Ви, що ви їсти. й

«Це людина, яка їсть мертвих, знежирених продуктів протягом багатьох років. Це матеріал, з якого людина збудував своє тіло. Так він слабкий і втомився швидко. Тіло страждає від болю, набряків, гниття і декомпозицій. І це поганий, загублений людина шути в горі, «Зберегти мене!» Хто може врятувати його? Чи може людина зробити принаймні одну людську клітинку? Ні. Тільки космічні сили, що працюють в організмі людини, можуть створити клітинку. Але це погана ігностична душа вважає, що деякі дива можуть бути зроблені для нього. Єдина людина, яка допоможе йому самому. І влада, яка міститься в ньому, її вища само. Він повернеться до свого джерела життя і скажеш: «Я спробував розбити закони природи, а замість того, щоб я зламав себе. й

Якщо він вирішить використовувати реальні цілющі потужності свого тіла, він почнеться з кріпленням на тривалість, скажімо, три дні і в інтервалах між застібкою він буде відмовитися від всіх ненатурних продуктів і розвивати для себе наукову дієту, яка не містить цих продуктів. На тиждень цієї дієти слідом за три або більше днів швидкості. Потім необхідно налаштувати дієту. Весь цей час він займається відновленням системи кровообігу через правильні фізичні вправи. Після цього береться холодна ванна. Займає час на день, він бере участь у глибокому попаданні життя, забирає повні глибокі дихання, які заповнюють тридцять мільярдів клітин з життям, даючи їм кисню. Він контролює свої думки і емоції і більше не хвилюється про його стан. Тепер він знає, що тільки відходи життєвої космічної енергії. Люди не можуть спровокувати свою небезпеку і подразнення. Він знає, що це призводить до високого артеріального тиску, знищує організм. Він витрачає більше часу в ліжку, тому що він вже розуміє, що відпочинок є одним з основних факторів омолодження. Знаючи це, він йде на ліжко рано і залишає вікна відкриті. Взаємодія з космічною енергією, робить ваше тіло хорошим ресивером цієї енергії. Слаги знімаються з тіла, кишечник запускають годину після кожного прийому їжі. Напої багато води, фруктів і овочевих соків. Але найголовніше, він вірний медитації та концентрації.
Він спілкується з його вищою самою та іноді висихає, як дитина. Але це не слізує смутку, але сльози ecstasy і радості, що він нарешті відкрив своє вірне само і взаємодіє з божественною силою, що міститься в ній. Взаємодія з вищим інтелектом. Він веде науково-орієнтоване життя, використовує життєво-зважувальні сили, засновані на наукових законах.
Потім збільшується тривалість періодичного кріплення до семи до десяти діб. Під час швидких робіт він ніколи не зупиняється на щоденній роботі. Його тіло очищається силою природи. Він більше не хоче споживати стимулюючі продукти і напої. Він споживає тільки натуральні продукти. У разі відсутності обставин вона переносить. Він знає, що повний шлунок кладе страшний штам на кожен життєвий орган, особливо серце. Тому він залишає таблицю кожного разу з почуттям того, що він міг їсти трохи більше. й