Helen Fisher, плодоно-матемаріанський засіб, що переноситься на сиру дієту.

Так, я носила цю дитину на сиру дієту. Так, моя дитина 100% сира їжа, і всі він їсть сирі фрукти, овочі та молоко матері. У мене є 100% здоровий і не має ніяких вакцинацій. Він розвивається в одному темпі, як і його однолітків. Ні, він нічого не здивує.

На мій досвід, здоров'я набагато краще, ніж звичайної дитини, яка їсть стандартну американську дієту. Ні, моя дитина не потребує м’яса і молока, щоб бути здоровими. Він не має звичних дитячих захворювань, таких як вуха інфекції і т.д., і він має ідеальне травлення. Він щасливий і життєрадісна дитина.

Причина, що я пишу все це через недавнього фокусу на Laurie Jane, плідник, який на 6 місяців вагітна. Недавно подарував чудові інтерв'ю для новин. Звісно, таблички та інші медіа джерела відразу підібрали історію та давали їй негативну оцінку, що підтверджує їхню думку кваліфікованими дієтологами та лікарями, які стверджують, що цей спосіб вживання шкодить ненародженій дитині. Я гордий, що Laurie jayen став до цих атак.

І у замкненні, якщо ви, хто зараз читаєте це прямо зараз, візьміть на те, що хтось зі ступенем науки говорить, чи це медсестра або лікар, подумайте про те, хто навчає цих фахівців всі ці речі, які вони так твердо претендують. Подумайте про те, хто спонсорує всі ці наукові теорії, які ці так звані професіонали навчають у своїх підручниках. Багато з цих наукових теорій є державно-спорідненими і тому не повинні бути прийняті як абсолютна правда. Подумайте про величезний вплив, що на владу вегетаріанські корпорації та фармацевтичну галузь.