880
Професійний бодібілдінг і фітнес-тренер, сира їжа Фрукти.
Ялленко Олексій, 55 років, сира їжа-фрутаріанська 3 роки. Професійний бодібілдінг і фітнес тренер.
Сира і вага.
Багато початківців сирих продуктів харчування при переході стикаються з проблемою різкої втрати ваги. Ця швидка втрата десятків кілограмів «припустимих» за роки ваги, багато дуже страшні. Я отримую багато питань на цій темі - що відбувається з вагою, вона буде відновлена, коли і як швидко?
Так що викликає різку втрату ваги тіла і чому це відбувається?
Поговоримо про цю тему.
Хочу допомогти вам зрозуміти це питання з точки зору фізіології, досвіду спортсмена і тренера, а також 3 роки досвіду як сирої їжі eater.
Поговоримо з чіткою, простою мовою, без особливих наукових умов. Побачити мене, якщо я поясню щось неправильно з точки зору науки.
Ось ми йдемо.
Звичайна людина, яка їсть, як всім іншим, не має серйозних проблем зі здоров'ям, не турбується з фізичними роботами і спортом, до 17-18 років, має середню вагу 55-70 кг. Наприклад, розгляньте людину 170 см заввишки і вагою 60 кг. Це нормальна вага молодого чоловіка для цього віку.
Виготовляючи традиційну варену їжу, з великою кількістю м'ясних продуктів, різних круп, молочних продуктів і промивають все це з вашими улюбленими напоями (беєр, вино, горілка), щоденне «пампперування» себе з солодкими, десертами і одночасно веде малорухливий спосіб життя, наша середня молода людина, майже щороку набирає 3-5 кг. вага. І не помітно, за віком 30-35 років він стає твердим, добре втомленим чоловіком вагою 80-90 кг, або ще більше! Що це таке? За 15-20 років - 20-30 кг. зайва вага. Це не маса культуристів-професійних, не гора сталевих м'язів. Як правило, така людина виглядає зазвичай - непроти, плаваючи тіло, кицька. Вже з’явилася десь «букет» захворювань, втомлений вигляд Дуже гарна картина. І вважається нормальним. Що ти хочеш – «у віці» після всього, вже 35 років! Я бачив цю картину протягом десятиліть.
Так де з'явилися ці 20-30 кг зайвої ваги?
Поживаємо традиційно, щоденно навантажуємо організм великою кількістю змішаних, термооброблених продуктів. Тіло не здатний обробити все це. Одна порція накладається на іншу (але не повністю засвоюється їжі, додається ще і більше). Ми не будемо входити в деталі травлення, але нехай просто скажемо, що тіло буквально застигається неприпустимими сумішами. Покриття тіла починається. Людина буквально переповнена від зайвих невирівняних лаг, слизу і води. І любов до високовуглевої їжі (варіантні кашу, картопля, булочки, чіпси, солодкі десерти, цукрові напої і т.д.), що йде прямо на жирові відкладення в організмі, завершує картину.
Крім жирових відкладень, є також наша любов для всіх смажених, жирних, копчених, солоних.
Людина не тільки накопичує жир на тілі, але і накопичує жир всередині себе. З великою зайвою вагою тіла всі внутрішні органи практично покриті внутрішнім (візеруальним) жиром. Це найгірша частина! Порушується нормальне функціонування всього організму. І щороку людина стає жирним. Якщо кожна людина може бачити цей в'язкий жир (і видовище не приємний – пухкий, жовтий, непристойний золот, який фарширований між внутрішніми органами), він більше не зможе їсти традиційно. Багато років тому клієнт шахти втратив 40 кілограмів ваги, коли вона побачила свій внутрішній жир у фотографіях. Вона не повинна бути для належного харчування, вона просто не може їсти, як раніше, вона була так знежирена з якою пилкою. Вона допомогла іншим людям правильно харчуватися.
Р
Для того, щоб не бути незрівняним, я поділуться результатами мого експерименту.
Я провів експеримент, який показав, що вага тіла людини зростає на традиційному, «балансованому» раціоні.
Для 2 місяців я їю висококалорійних теплообробних продуктів. Змішані білки і вуглеводи, подаються кожні 2,5-3 години, як радять отримати м'язову масу. Я тренувався. Я отримав 12 кг !!! Що викликало це швидке збільшення ваги? Після всього тіла людини може синтезувати тільки 18-20 г чистої м'язової маси в день. Враховуючи жир і воду, довелося набирати близько 4 кг маси в середньому. Ось 12 фунтів. Під час проведення аналізу стану мого тіла я переконався, що збільшення було обумовлено великою кількістю жиру і води. М'язи були додані принаймні, і тільки завдяки навчанню. І вважаю, що я дуже компетентно, як професіонал, нічого смаженого, жирного, шкідливого. Але більшість людей навіть не дотримуються цих запобіжностей у харчуванні і взагалі не вправляться. Їжте на ніч багато їжі.
Велике збільшення ваги відбувається точно з змішаних птанія. І ми, традиційно - котлети з картоплею і хлібом, м'ясні страви з гарніром, макарони з сиром і т.д. І все це з'їдається з десертами, промивається кока-Кола або солодкою соди. Між їжею, печиво «книги голоду», булочки, цукерки. Щодня. Не можна впоратися з надходженням такої величезної кількості вуглеводів, і навіть в суміші з білками і цукрами. Звідси все зайве. Необроблене харчування осідає у вигляді каменів табуру в товстому кишечнику.
В середньому людина вдається накопичувати 20-40 кг цього «доброго» в його житті або її життя мускатства. І це захворювання, втрата енергії, неупереджений зовнішній вигляд. Характерна картина сучасного суспільства. Сьогодні зустріти чоловіка в 50-х роках стрункого, тренованого і життєрадісного - рідкість.
Ця методика швидкого набору ваги на змішаному, висококалорійному раціоні використовується митцями для отримання ваги для певної ролі. Ця їжа є основною особливістю суми жилетів.
І мій експеримент чітко продемонстрував це (до речі, всі клієнти думали, що російський тренер знає деякі надзвичайні секрети швидкого збільшення маси). Вся країна володіє цим секретом!
Після цього експерименту і повернення до чистої сировини, я кинув, що додатково 12 кг протягом 1,5 місяців.
Я повторю, що таке велике збільшення відбувається тільки з змішаним харчуванням.
Якщо їсти "вагу" окремо, не перемішуючи білки і вуглеводи в одній їжі, вага значно уповільнює.
Тому в останні роки багато професійних культуристів переключилися до окремого харчування. І для здоров'я краще, і ви отримуєте менше жиру.
В ідеалі це виглядає: білковий продукт + зелень, овочі. Відпочинок 2-3 години. Продукт вуглеводів + зелень, овочі. Фрукти і соки - окрема їжа або 30 хвилин до їжі. З цією дієтою шкода буде набагато менше.
Окрема їжа - найкращий перехід на сиру їжу, я думаю. А потім можна поступово замінити «ям» сирою продукцією. Цей перехід набагато більш м'якше і психологічно простіше для людини.
Так ви вирішили подарувати себе «боротьбою». Ми переключили сиру їжу і зіткнулися з різкою втратою ваги. Що відбувається?
По-перше, організм починає засвоюватися живим, рослинним харчуванням без особливих труднощів. Вся їжа, майже без залишку, переходить в бізнес, для потреб організму. Виділяється величезна кількість енергії, яка витрачається не на засвоюванні неприпустимих сумішей, але на власних потребах організму - вона починає зцілювати себе. Починає позбутися від накопичених лаг і всіх інших «добрих». Він зараз не до зростання, перш за все необхідно видалити все зайве і іноземне, що заважає нормальному функціонуванню всіх внутрішніх органів. Починається очищаюча криза, тому що будь-яке захворювання виходить з загостренням. По-друге, той факт, що ви їсти тільки сиру, рослинні продукти не гарантують, що організм справляється з ним 100%. Ми з'їли багато сирої їжі, і поживні речовини все одно поглинаються. З роками ми вживаємо бур’янів, ми вбили нашу мікробіота. Наша травна система, протягом перехідного періоду, просто не може повністю впоратися з новою, природною їжею. Тіло поступово вирощує нову мікрофлору, коригує абсолютно не звичну їжу. Займається час. Практика сирої їжі показує, що якщо всі умови зустрінеться, це може зайняти 7-8 місяців, а іноді більше.
Це де відбувається втрата ваги.
Після очищення надходить мікрофлора, після чого почнеться довгоочікуваний відновлення маси. Орган зможе отримувати і поглинати набагато більше поживних речовин з мінімальної кількості сировини, рослинних продуктів. Ви вже не будете мати початкову «зеро», кількість фруктів і овочів зменшиться. За кілька годин ви будете легко робити без їжі, і це буде необхідно. Відсутня втрата ваги. Кожна людина буде мати вагу, що організм потребує природного, здорового функціонування.
Але щоб відновити вагу, фігура стала красивою і природною, потрібно допомогти організму.
Для цього необхідно проводити інтенсивні, силові тренування кілька разів на тиждень. Я повторю, це INTENSIVE! Це працює з праскою в тренажерному залі. Ми потребуємо належного навчання в фазі суперкомпенсації. Потім буде збільшення м'язової маси. Без належної підготовки ви будете виглядати виснаженою сирою їжею. Відсутність серйозної підготовки є однією з головних помилок багатьох сирих продуктів.
Обов'язково додайте велику кількість зелені до щоденної дієти (не менше 500-800 г). Фаза очищення передається. Для очищення фруктів і овочів необхідно додати синтетичні вироби. І це допоможе хлорофілу від зелені. Фрукти та овочі – це вітаміни та зелень. Без дуги неможливо.
Використовуйте цю просту формулу: фрукти + овочі + зелений + Навчання = Здоров'я, Енергетика, Потужність, Краса.
Поява буде гідною, незважаючи на вік.
Але вважайте, що навіть при інтенсивному навчанні ви не зможете отримати масу ваги на сирій їжі, так як з традиційним харчуванням. Для нормального функціонування організму необхідна вага. Плюс кілька фунтів м'язів від тренувань. Не більше, не менше. Якщо ми беремо приклад сирої їжі з ростом 170 см, то хороша вага і зовнішній вигляд такої сировини буде 60-67 кг. І якщо ви їсти і навчати грамотно і інтенсивно, ви можете отримати вагу до 70-72 кг. з цим зростанням. Але це буде дійсно функціональним, міцним, рельєфним м'язам. Неважливо, скільки ви, 30 або 50. Сира їжа об'єднує всіх. Кожен стає струнким і красивим. Головний грамотний підхід до всього. Сира їжа не виняток. Вивчаючи сиру їжу, я прийшов до висновку, що тут набагато серйозніше підходити до набору м'язової маси, ніж з традиційним харчуванням.
Додайте мені приклад. Я не генетично схильний до отримання м'язової маси. З самого раннього віку я боровся з навчанням для кожного фунта ваги. На 17, я зважився лише 56 кг. Я займався бодібілдингом професійно, отримав суху вагу 80 кг. на висоті 170 см. Це тільки за допомогою природного тренування і природного харчування (незалежно від мого життя використовуються стероїди принципово). Це дуже скромний пітчер сьогодні, коли ринок наповнений величезною кількістю всіляких спортивних добавок, але навіть цей результат для мене був дуже хороший, враховуючи мої минулі хвороби і слабкі генетики.
Я втратив 13 кг на сиру їжу. Але вона залишилася природною вагою. Ця вага не буде йти, якщо ви продовжуєте навчання. Так, звичайно, немає обсягів, як раніше, менше показників потужності, але зовнішній вигляд гідний. Навіть в 55, на сирій дієті я краще, ніж в 35 на традиційному дієті. Ви можете бачити реалізацію, інші життєві пріоритети. Але тепер все підходить для мене (хоча я не буду хитрувати, я хочу, щоб все ще отримати кілограми ваги 5, минуле культуриста є професійним). Але я працюю над ним.
У цих фотографіях я на сирій дієті харчування, висота 170 см. вага 67 кг. Не зайвий жир, тонус м'язів, за віком. Я відчуваю себе фізично 30-35 років.
Олексій Ялленко, 55. Сира їжа Фруктовий 3 роки.
Helen Fisher, плодоно-матемаріанський засіб, що переноситься на сиру дієту.