Олексій Ялленко, 55. Сира їжа Фруктовий 3 роки.

р.

Мій досвід сировини.

Багато сирих продуктів стикаються труднощі протягом перших місяців переходу. Не знаю, що і як харчуватися. Вони не можуть зрозуміти вміст калорій продукції. Їжте занадто мало або не те, що необхідно спочатку очистити тіло. Вони не знають, як тренуватися або чи вони повинні.

Я зрозумію, що ви дійсно добре, я пішов через цей перехідний період себе, повний ігнорування і непорозуміння. Я спробую допомогти вам трохи, трохи від мого досвіду.

Не думайте про втрату ваги прямо зараз. Вона буде впадати стільки, скільки потрібно очистити себе. Але це тільки тимчасовий. Після правильної сирої дієти, періодичне швидке і тренування, після 6-8 місяців ваше тіло займе природну форму, вага збільшиться. Ваша робота допоможе вам швидко.

Я, протягом 3 років сирої їжі, зробив багато помилок, але тепер я знайшов «високий» харчування і навчання на сирій їжі.

Я спробував і проростив крупи, і їсти овочі. Я кладаю горіхи в моєму раціоні. Ате трохи фруктів, їсти багато фруктів, приготованих зелених коктейлів. Я спробував все... Але результат не влаштував мене.
Після серйозного дослідження сирої їжі у всіх аспектах я прийшов до сьогоднішнього розуміння того, що їсти, і що важливо, як (більше про це пізніше).

р.
Починаємо допомогти організму очищати себе.

Перше, щоб зробити, щоб мати короткий швидкий. Ті, хто ніколи не практикував це, повинні почати з 2-3 днів кріплення на воді. Або з дня 1 сухого кріплення. Не зайдіть в крайки і запустіть відразу з 7-денним сухим швидко! Це величезний тягар на тілі. Найсвіжіші рухи відляків почнуться, і система екскремента може не впоратися. Тільки своїми руками завдати шкоди, краще. «Хуррі, але повільно». Ті, хто має практику кріплення, можуть початися з 7 днів застібки води або 2-3 дні абсолютного сухого кріплення. Це підготує організм для переходу на новий, сировинний раціон. Не забудьте, що правильний вихід з кріплення - це дуже важливий момент! Про це можна прочитати в профкнижці. Столешнікова «Як повернутися до життя».

На першому етапі ми намагаємось використовувати менш синтетичні вироби (горіхові горіхи, проростені гречки, авокадо, коренеплоди). В тому числі більш миття, соковиті фрукти (помаранчеві, маргіни, лимони, сосни, яблука, папай, кавуни, дині, виноград, манго, томати (це також фрукти), свіжо вичавлені фруктові соки.

Дуже важливий момент, що сирі продукти не думають серйозно.
Необхідно включити велику кількість зелені в меню. Зелені речовини хлорофілу, це мікроелементи, це в складі, майже гемоглобін крові. Помаранчева сироватка без зеленню - ступінчаста. Зелена повинна бути не менше 500-800 г на добу. Гріни повинні бути різноманітними (парслі, олівець, селери, хребта, листя буряка, листя салату, лей, брокколі та ін.). Одна порція, не менше 200-250 г. Звісно, людина не здатна росити стільки трави. Допомагає блендер.
Робимо суміш з трави - 200-250 г, додайте близько 100-120 мл. води і збийте. Це робить такий густий трав'яний суп. Займіть його 3-4 рази в день, 10-15 хвилин до прийому фруктів. Я дуже люблю, смак сирої їжі стає натуральним. Потім зробіть зелені коктейлі - додайте зелень до фруктів і в блендері. Я використовував, щоб почати цей спосіб, але зараз мій тіло вимагає всього окремо, вимагає смаку трави (до того, що я не можу пити 100 г, і тепер я пишу цукерки як коров). Спробуйте, що вам подобається краще.

Якщо ви хочете бути активними і поїздами (які необхідно зробити на сирній дієті, щоб організм завжди був в аеробному режимі), то вам необхідно отримати від фруктів і зелені, принаймні 2500-3000 ккал. Не складно.
Я не їсти горіхи, злаки, овочі (хоча в період переходу я дійсно хотів це). Тепер, мій організм тільки потребує фруктів і зелені. З них я отримую все необхідне для тіла.

Спочатку я не можу отримати достатньо фруктів, щоб отримати калорій, які потрібно.

Я не можу шукати банани та інші фрукти. Інтуїція запропонувала вихід - це блендер. Займіть 3-4 великі банани, або 5-7 середніх (в залежності від сорту), додайте 400-500 мл води і збийте в блендері. Це прекрасний банановий коктейль. Ви можете додати ще паплату. Це смачний і поживний коктейль. Або намагатися додати зелень замість паплат. Спробуйте, подивіться на свій смак. Шукаю роботу з сім’єю. Не проконсультував мене, знайшовши все за досвідом. Також я зроблю яблука в блендері (5-6 штук) - Я кажу безпосередньо з насінням, я не очистую. Втомився від жувальної сосни, теж - блендер допоміг знову. Коктейль з ананасом, я схожий на краще, ніж укуси ананаса. Помідори (5-7 штук), я також збирай в блендері - виходить великий томатний суп (можна додати солодкий, червоний перець там). Смачна і ситна.
Якщо перші 2 роки сирої їжі я їсти всі фрукти, то я люблю пити коктейлі з фруктів. Всі зміни зі смаком (мажко випитати тільки соки). Давайте подивимося. Ваше тіло розповість вам.

Протягом багатьох років дієта змінила кілька разів.
Я дуже гарна інтуїція і я завжди слухаю своє тіло. Дуже важливо. Не дотримуючись схем, що накладаються кимось з вболівальниками. Ми всі індивідуальні. Ось мій раціон, можливо, не всім. Це просто мій досвід. Спробуйте і вирішіть те, що саме вам потрібно.

Сьогодні мій щоденний раціон виглядає так:

1,1 км Лимонний напій - 400 мл води + сік від 2-3 лимонів.
2,2 км Свіжо вичавлений апельсиновий сік (6)
3. Грінс (200-250) + Коктейль ананас (1 шт)
4. Грінс (200-250) + Банан коктейль (6 шт)
5. Умань Зелені (200-250 г) + томатний суп, (або яблучний коктейль -5 шт.)
6. Грінс (200-250) + Папая (3 шт.)
7. Яблука (2-3 шт.) або танериновий сік (3 шт.)

І це дає мені близько 3000 калорій. На день підготовки додайте додаткову порцію бананового коктейлю або авокадо (1 шт)
У вихідні замість будь-якого повсякденного харчування додайте виноград (500-750 г) або кавун.
Дуже збалансована дієта.
Багато енергії, багато енергії. Не відчувається голод.
До речі, з часом я хочу їсти менше і менше. Тіло вже достатньо. Я почав раніше з 7-8 страв в день - з'явився зор, а вага все ще впала. І тепер можна їсти 3-4 рази і все дрібно. Тіло вже достатньо. Я дійсно навчаюся.

Ще одна дуже важлива точка Я згадував, що це таке.

Люди не думають про це, вони автоматично харчуються.
Проаналізовано медичну літературу, спробували на себе. Почуття і результат були дивовижними. Якщо ви хочете бути здоровими, мати гарну фізичну форму - В'яжіть прямо. Виявляється, що є клініки світу, які лікують, навчають людей харчуватися правильно.
Коли я, після 2 років Фрукти, дізнався про це і спробував його на себе - Я був дуже і приємно здивований. І тільки тоді починав мій реальний, приємний фруктовий
EAT RIGHT - це ще 50% успіху сирої їжі. Дуже важливо!

І правильно харчуватися дуже просто.

Я прийшов до фруктових коктейлів інтуїтивно зрозуміло. Вони допомогли мені зрозуміти і відчувати, що було правильно.

Дуже повільно їсти. Правило - пити тверду і їсти рідину.
У мене є всі мої рідкі коктейлі - EM. Так, я до. По-перше, їсти їх ложкою, не ковтати їх зі скла. І по-друге, кожна ложка коктейлю, перед тим як ковтати, просто починайте жування. Це незвичайне. Але раптом ви починаєте відчувати абсолютно інший смак фруктів. Коли ви зачепити його дуже довго (навіть, якщо це рідкий коктейль), ви отримуєте інший, справжній смак. Займіть мені 15-20 хвилин на кожен коктейль. Спробуйте жування фруктів і фруктів. Дуже акуратно і красиво. І перед тим, як його заковтнути, поросити трохи більше. Смак фруктів стає смачним. Він був перший раз, коли я коли-небудь спробував гасити банан. І я знайшов, що банани я був використаний для того, щоб мати дуже різноманітний, більш насичений і приємний смак. Не варто їсти фрукти, але пити його. Спробуйте. Вам сподобається. Ви будете приємно здивовані новим смаком фруктів.
Це дуже корисна практика харчування. Тільки таким чином, повільно і ретельно зачепивши будь-яку їжу, з задоволенням, не відволікаючи, можна позбутися від багатьох захворювань. Це свідчить світова практика спеціалізованих клінік.

Ми всі їсти автоматично і зазвичай дуже швидко. Необхідно правильно харчуватися.
Так, доведеться вчитися, це дуже незвично. Але результат варто.
Я опанував цю практику і тепер я відчуваю нову, справжню насолоду від фруктів.

З кожним роком сирої їжі настає нове розуміння здавалося б, відомі речі. Це постійні нові відкриття, нові приємні відчуття. Спосіб життя, сонячна їжа – це спосіб знання. Як мінімум для мене це. Я даю більше і більше.

Тепер поговоримо про фізичну активність.

Це дуже важливе питання.

З сирою їжею, щоб отримати гарну фізичну форму, красиві, рельєфні м'язи, необхідно серйозно тренуватися з праскою. Але крім сирої їжі необхідно, щоб організм завжди був в аеробному режимі. Тільки після цього буде чудовий і швидкий результат від сирої їжі. Великою помилкою багатьох сирих продуктів є те, що вони не мають значення для цієї важливої точки. І не даючи собі серйозну фізичну виверження, провідну «суфа» спосіб життя - робіть своє життя частим «розривом», психологічним дискомфортом і, в кінцевому рахунку, повернутися до «повороту». На жаль, я знаю такі випадки, реальні люди, які живуть тут в Еквадорі.
Дуже серйозне навчання.

Я завжди повторю, що компонент здоров'я сирість + навчання + голод. Без іншого неможливо. Період.

Але в питаннях навчання не можна робити помилки.
Необхідно не тільки піти в тренажерний зал, але грамотно навчатися, враховуючи закони фізіології. Звичайний, бездумний драгін "ірон" в залі, так як багато до, не вийде.
Необхідно строго дозувати, циклічні тренування, тільки в фазі суперкомпенсації. Обов'язково врахувати рівень фізичного виховання, тип фізики, нервова система, ступінь відновлення м'язів.
Багато сирих продуктів просто навчають багато, довго і практично щодня, не враховуючи фізіологічні закони тіла. Вони вірять, що чим більше, тим краще, а потім дивують, що бажане зростання м'язів і сили не відбувається. І вони думають, що сира їжа повинна бути полум'я.
Навчання є дуже серйозною наукою. Тут немає речей. Все повинно бути враховано, після чого будуть реальні результати, незалежно від того, чи є ви сирої їжі eater або традиційний спортсмен. Навіть якщо ви не підходите до навчання з головою (що я бачив в залах, протягом багатьох років моєї кар'єри тренерів). Я завжди кажу моїм клієнтам, «Головний м'яз в організмі є головою. й

Так, підсумуємо.
У перехідному періоді сирої їжі ми приділяємо серйозному увагу очищенню продуктів, поїзда стільки ж, що ми можемо, проводити періодичні, очищаючи швидко.
Таким чином, ми допоможемо собі при швидкому придбанні необхідного здоров'я, відмінній фізичній формі і психологічному затишку.

Я буду щасливим, якщо мій досвід допоможе уникнути помилок в період переходу.