Як вилікувати варикозне розширення вен, виразки шлунка, задишка і безсоння.

р.

Я живу в глибокій провінції і ніколи не чув сирої їжі. Коли мій син, прийшовши до візиту з Самара, почав відмовитися від однієї або іншої страви, я не був відхилений (Я добре варився), і не критикував, бо я довірив сина безкінечно.

Очевидно, що він втомився від мого здоров'я скарги - у віці 51 я зважився 97 кг, тиск 170/110, постраждалий від короткості дихання, безсоння, був довгостроковий нездоровий виразок 12 дванадцятипалих, мої суглоби були жахливо боляче, ноги були постійно шкода від варикозних вен, мої підбори ламаються жахливо. За півроку мій син переконаний мене про переваги вегетаріанства. Я взяв "слабкий".

Через місяць я відчував світло, почав схуднути, було хвилювання. Далі Я хотів великий результат. За 5 місяців вона стала 100% сирою їжею. Чистка? Нехай вони робили, і раптом боляче зуби. Болі блукають в одному корені або іншому.

Я 53 тепер. Вага - 62 кг, тиск -120-125 / 75 (без наркотиків), всі болі пішли, тріщини переросли, гарно спати - спокійно, міцно; з'явилася «поплавка» гайка, почала легко впоратися з фізичним навантаженням. Відсутність очищення навіть трохи тривожності. 5 місяців свербіж назад - Я сподіваюся, це чистий.

На мій результат, який явний (і на обличчі), мій дочка (33 років) став сирим eater, мій чоловік (51 років) прагне до повноцінної сирої дієти. Спочатку вони були негативними, але пізніше вони відставили. Я дуже вдячний сина за терпіння і наполегливість, він став справжнім наставником для мене, і я дав йому причину гордості моєї молодшої матері.

Шановні друзі!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. У нас є різні моди. А наші діти тепер виготовляємо подвійну подвигку – на них набувають ті навички, які ми не втілилися в них, і вони також повинні перетягнути разом з ними в яскраве «порушення» найдорожчих людей – нас і вас. І ми, замість того, щоб допомогти їм, все ж протистояти і писати на них за "нетрадиційного вигляду" способу життя. Тексти пісень, а це означає: Повірити мене, це не завжди те, що кожен думає правильно. Так, важко відмовитися від звичного способу життя, але це до чуйних і міцних людей. Чи не те, що ми? Як часто ми говоримо, "О, я відкинути 10-15 років." Це те, що з вас прийде. Намагайтеся, вам сподобається. Або принаймні не турбуйте своїх дітей. Здоров'я, молодь та успіх!

З повагою, Елеонора.