Подорож з онкологічної діагностики до сильного здоров’я

Афіша Карр розповідає про свою подорож з онкологічної діагностики до здорового здоров’я та її переходу до дієти на основі рослин.

Переклади коротко...

Моя назва Крісса Карр. У 2003 році діагностували рідкісну форму саркома. Я пішов на чотири різні клініки і спілкувався з різними лікарями, і всі вони сказали різні речі. Вони були безглуздими. Обов'язкова порада лікаря - дивитися і чекати. Хтось дав мені хорошу книгу, дієту і рак. І так я був на маркобіотичній дієті протягом двох років, і це дійсно допомогли мені. Тоді я почав практикувати сиру їжу. І тільки тоді я досягав дивовижних результатів. У мене була повна діагностика кожні два місяці. Тепер я був на сирій дієті протягом 5 років... з часом, спостерігаючи моє поліпшення, я почав збільшити інтервали між діагнозом. На даний момент я це раз на рік. Результати вже стабільні ...

Що я використовував, щоб їсти був... Я пішов через радикальну трансформацію в харчування. Перше, що я дізнався, що ви не тільки те, що ви їсти, але що ви п'єте і що ви думаєте. Визначаєте своє життя. Коли справа доходить до їжі, я став 100% веганом. Я видали всі м'ясні продукти, а також всі напівфабрикати. Спочатку я відвертаю багато свіжовичавлених соків, зроблених смачних коктейлів і салатів ... вони давали мені енергію, і не робили мене втомилися ... В цілому це було 5 років, оскільки я їсть переважно сирої рослинної продукції. Я пишу багато соків і відчуйте фантастично!
Якщо ви пропустили щось важливе, будь ласка...
Prisala Ірина Трошина
Режисер: Денис Шахмаєв

Категории

Смотрите также

Новое и интересное