ПРИЧИНЫ УТРЕННЕЙ ОТЕЧНОСТИ

Якщо ви знаєте про проблему набряклості, як мій друг любить сказати: «як водний дзвоник» особи вранці, то час його розібратися!

Я буду називати найбільш поширеними причинами ранкового набряку, починаючи від банального до серйозних "точки" з органів і систем організму:

Солона їжа для вечері, вночі і перед сном.

Надзвичайно солона їжа (наприклад, оселедець) на вечерю, навіть якщо вона настає 5 годин до сну.

Пити багато води вдень.
Після 17.00-18.00 бажано пити не більше 0,3 л H20. Виняток: вправа ввечері.

- Дуже зайнята вечеря. Жирність, важка їжа (не солона!) призведе до накопичення рідини в тканинах тіла. Багато білка і жиру в воді зберігають воду.

Світло вуглеводи для вечері і перед сном (всі солодощі, борошно, солодкі фрукти, ягоди). Цукор також зберігає рідину в організмі.

- Пити на ніч. Блокує нирки і перешкоджає фільтрації рідини.

Напій більше води, ніж ваше тіло потребує (еталонна кількість 30 мл на 1 кг маси тіла частково міф, так як можна їсти багато фруктів або жити на Північному полюсі).

Напій сильно перетравлюється, неякісна вода, яка не використовується клітинами в належному обсязі, але залишається в міжклітинній тканині. Якість води більш важлива, ніж кількість. Якість води, в мінімальному обсязі, повинна мати лужний потенціал.

Ви переїжджаєте дуже мало протягом дня.

Сонце з обличчям в подушці або в будь-якому іншому положенні при лімфотокі від лімфатичних судин голови порушується.

Перейдіть на ліжко дуже пізно (після 01:00). Таким чином, ви порушуєте багато фізіологічних процесів в організмі, пов'язаних з біоритмами.

Ви прокидаєте дуже пізно (після 07:00). нирки зазвичай починають прокидати в 04:00. Не дозволяйте їм повністю працювати відповідно до біологічного ритму.

Візьміть гормональні контрацептиви та інші гормональні препарати.

до Якщо все вище не про вас (я не вірю:), то потрібно перевірити стан:

(1) щитовидна (тиреоїдна панель, УЗД)
2) нирки (генеральний аналіз сечі, УЗД)
(3) стан жовчної системи (b/x тест крові: тести печінки; УЗД)
4) гормональний фон (аналіз гормонів - лікар розповість вам)

У вас є більше медичних причин, але я підозрю, що ви повинні думати про здоров'я.

Я хочу, щоб ви були в курсі всіх місць!

Тетяна Федорова

Категории

Смотрите также

Новое и интересное