Найкорисніша стаття прокачування м'язів на сирій дієті

Якщо ви користуєтеся вагою, не худнете на горіхах, авокадо, кокосах або інших жирах, так як вони «здорові і натуральні». Вам потрібна енергія, дотримуватися співвідношення 80-10-10 (Douglas Graham Дієта)

Якщо ви хочете бути великими і тисненими і навчаними, вам не доведеться сидіти на дивані і сказати нічого не виростає. Це просто, ви хочете бути великим - тягнути вагу, важка вага, збільшити навантаження і подушити, як коні в залі, а не кроликів домашніх тварин і не дотримуватися в Інтернеті. Ваші вени люблять річки, кров потрібно пропускати через них, і якщо не запускати кров через тіло базовими вправами, відмерліфтом, присіданнями, барбелл пресами, після чого бруд застою. Не кажучи вже про дистрофію і слабкий характер.

- Проживання на потужній хвилі! Бажаєте бути рельєфними і здоровими, придатними і навчаються, перекачувати мозок і зупинитися! До тренажерного залу і якщо ви не можете звідти звідти, тому що ноги втомилися, потім спати на млинці! Хороша практика, хороша робота! М'язи ростуть, коли ви сльозите їх підходами і базовими вправами, коли звук млинців є звуком до серця, і не коли ви сидите в VK на вашому асорті!

- Виконайте кардіо! Немає зайвого жиру і живота або дупа, бігти, їздити на велосипеді, відпустити токсини там.

Випивати багато хорошої води, не бути мережива і дізнатися, щоб зробити себе чудовою водою (більше деталей на сторінці)

Сира їжа не означає здоров'я, тому що це сира їжа. Якщо ви не врахуєте моменти сумісності і бродіння, не чекайте нічого хорошого, особливо в спорті. Використовуються комплексні «ракові рецепти» і масла. Це для ієрів кроликів і вологих помади! Немає додаткових добавок або вітамінів. Свіжаючий і більш натуральний краще.

- Заповнити паливний бак, потрібно калорій, багато калорій. Смажені фрукти, фрукти, фрукти, але праві. Фрукти повинні бути солодкими, банани, яблука, дині, менше овочів і коренеплодів, більше енергії і глюкози! Дорослі, солодкі сирі плоди. Мінімальна кількість термообробної їжі, бажано без

Зупинити збереження світу, якщо ви не зберете себе! Сиро-театр, фректорій не повинен виглядати як Папуань з острова, він не повинен сидіти на дивані або зірці на телевізорі. Lifestyle RAW - це енергія, рух, розвиток, прогрес і навчання, я подрібнювача, але я чистий і підсвітлений, це не про нас.
У мене є нова хвиля людина, я навчився розум і тіло, я повний енергії і у мене є всі дамські 8 кубів. Про нас