Найкорисніша стаття прокачування м'язів на сирій дієті

Найкорисніша стаття прокачування м'язів на сирій дієті

Якщо ви користуєтеся вагою, не худнете на горіхах, авокадо, кокосах або інших жирах, так як вони «здорові і натуральні». Вам потрібна енергія, дотримуватися співвідношення 80-10-10 (Douglas Graham Дієта)

Якщо ви хочете бути великими і тисненими і навчаними, вам не доведеться сидіти на дивані і сказати нічого не виростає. Це просто, ви хочете бути великим - тягнути вагу, важка вага, збільшити навантаження і подушити, як коні в залі, а не кроликів домашніх тварин і не дотримуватися в Інтернеті. Ваші вени люблять річки, кров потрібно пропускати через них, і якщо не запускати кров через тіло базовими вправами, відмерліфтом, присіданнями, барбелл пресами, після чого бруд застою. Не кажучи вже про дистрофію і слабкий характер.

- Проживання на потужній хвилі! Бажаєте бути рельєфними і здоровими, придатними і навчаються, перекачувати мозок і зупинитися! До тренажерного залу і якщо ви не можете звідти звідти, тому що ноги втомилися, потім спати на млинці! Хороша практика, хороша робота! М'язи ростуть, коли ви сльозите їх підходами і базовими вправами, коли звук млинців є звуком до серця, і не коли ви сидите в VK на вашому асорті!

- Виконайте кардіо! Немає зайвого жиру і живота або дупа, бігти, їздити на велосипеді, відпустити токсини там.

Випивати багато хорошої води, не бути мережива і дізнатися, щоб зробити себе чудовою водою (більше деталей на сторінці)

Сира їжа не означає здоров'я, тому що це сира їжа. Якщо ви не врахуєте моменти сумісності і бродіння, не чекайте нічого хорошого, особливо в спорті. Використовуються комплексні «ракові рецепти» і масла. Це для ієрів кроликів і вологих помади! Немає додаткових добавок або вітамінів. Свіжаючий і більш натуральний краще.

- Заповнити паливний бак, потрібно калорій, багато калорій. Смажені фрукти, фрукти, фрукти, але праві. Фрукти повинні бути солодкими, банани, яблука, дині, менше овочів і коренеплодів, більше енергії і глюкози! Дорослі, солодкі сирі плоди. Мінімальна кількість термообробної їжі, бажано без

Зупинити збереження світу, якщо ви не зберете себе! Сиро-театр, фректорій не повинен виглядати як Папуань з острова, він не повинен сидіти на дивані або зірці на телевізорі. Lifestyle RAW - це енергія, рух, розвиток, прогрес і навчання, я подрібнювача, але я чистий і підсвітлений, це не про нас.
У мене є нова хвиля людина, я навчився розум і тіло, я повний енергії і у мене є всі дамські 8 кубів. Про нас