Модель Катя Волкова поділила профі і мінуси переходу на сиру їжу!

р.

«Чи можу я почати з мінусів:

1,1 км Вирощування свіжих фруктів і овочів в наш час, на жаль, занадто дорогі.
Якщо ви приклеїте до 100% CE, ви хочете їсти багато, дуже багато. Не кожен може дозволити собі витрачати стільки грошей на їжу. Хоча, особисто, я вірю, що м'ясо, молоко, борошно і кондитерські вироби беруть не менше грошей. Для тих, хто фінансово залежав від батьків.

2. Батьки. Ця тема є занадто болючою для більшості людей, які хочуть перейти до сировини.
Я стикався з цим, коли я вирішив розповісти мами і даду про мої наміри. З Я можу зробити свої рішення.
Ми щиро віримо, що без м’ясних і молочних продуктів ми зіпсуємо наше здоров’я. І про повне відторгнення обробленої їжі і мови не може бути! Немає статей, наукових фільмів, досліджень та оглядів людей, які мають відношення до цього виду дієти. Звичайно, є винятки, але це рідко.

3. Детоксикація.
Якщо раніше з'їсти багато ясен, то переключення до сирої їжі може бути дуже болючим. Тіло буде очищати все, що ви вносите в неї до, і це буде впливати на здоров'я і зовнішній вигляд. Нерідко основні симптоми: слабкість, запаморочення, здуття і висипання на шкірі. Все залежить від того, як забруднюється ваше тіло.
Особисто я зіткнувся так далекою слабкістю, «дуття» і набряком. Шлунок просто занурюється, як м'яч, але зараз, здається, повернутися до нормального.

4. Навігація.
Перші кілька днів можуть здатися так легко відмовитися від всіх мертвих продуктів, оскільки їсти фрукти і овочі настільки великі. Але це займе кілька днів і ви хочете щось з попередньої дієти.
У цій точці краще їсти те, що ви хочете і заспокоїти, інакше це призведе до серйозного розбиття.

5. Умань Зняття або відторгнення сировини.
Я їсть солодощів і ви знаєте, що? Відразу після цього на обличчі з'явилися деякі висипання. На тілі знаходяться щітки. І це не мої ручки, і т.д.
Після такої чистої дієти кожен цукерка я ївся відразу ж вносився кудись. Я не можу уявити, що це буде, якщо я повернувся до нормальної їжі (що я думаю, що зараз, але я про це писати пізніше).

Отже, якщо розглянути сиру їжу як інший спосіб схуднути, то не робити це !!! Звичайно, все відрізняється, але я думаю, для багатьох це може закінчитися, як і всі попередні дієти - поломка, збільшення ваги і нові таргани в голові.

Але якщо ви дійсно подбаєте про здоров’я і не турбуєтесь про цифри на вагах, то спробуйте!

Тепер покажіть про переваги сирої їжі.

1,1 км Легкий.
Навіть якщо ви їсти 2 кг маргінів + кілька яблук + банан, ви не будете мати ніякої ваги. Добре, це може і буде, але не довше 10 хвилин. Від перевищення обробленої їжі, як правило, така тяжкість буває, що навіть переміщення важко. Але коли ви їсти живу їжу, ви завжди будете відчувати почуття легкості, і це нереально охолоне!

2. Енергетика.
У вас буде стільки енергії, які ви хочете літати.

3. У Добрий настрій і якийсь спокій.
Ви бачите речі з різними очима. Все добре.

4. У Легко засипати, легко прокидати, чудовий сон. Займається менше часу.

5. Умань Чистий організм чистий і здоровий шкіру.
Навіть якщо на стадії очищення у вас є висипання, то після того, як шкіра буде просто ідеальним!
Я промив волосся набагато рідше, тому що не потрібно.

6. Жнівень На сирій їжі можна позбутися від хронічних захворювань, але це займе багато часу.
Наприклад, мій ніс очищається в місяць. Як правило, під час зимових джогів дуже важко для мене дихати, бо ніс дуже тече. Але тепер все просто супер, бігти і навіть помітити, як легко він дихає.

7. Про нас Безкоштовно Ви спати менше зараз, ви не витрачаєте час на приготування їжі, добре, тільки якщо ви дійсно хочете, ви можете знайти сирі рецепти їжі і приготувати щось. Найчастіше ви просто хочете фрукти і овочі.