Проценти для переміщення в Зеландію.

Це сім явних компонентів: чистота, енергія, здоров'я, молодість, чіткість, обізнаність, свобода.

Перший компонент – чистота – визначає всі інші. У чистому організмі енергія потоків у вільному потужному струмі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Здоров'я надходить як об'єктивний візерунок, вам не потрібно боротися за неї. Чисті лінії приємно себе. Очевидно, що те ж саме відбувається в організмі з мертвою їжею, як і в палі компосту, тільки набагато швидше.

Молодь, як здоров'я, також підтримується об'єктивно. Дуже просто: жива їжа не висаджує акумулятор.

Яскравість, поінформованість і свобода знову з'являються об'єктивно як наслідок чистоти. Це випадок, коли є матеріальною чистотою, визначає свідомість – духовна чистота. Що означають тут не чистоту думки, або якийсь духовний досконалість в моральному розумінні, але чистоту сутності людини як тюнінгової виделки, що обертаються коливаннями сил.

Виготовляючи кип'ячену їжу, а також синтетичну їжу, ви, будучи ресивером-випромінювачем енергії, переходите в діапазон нижніх коливань. Це означає, що ваш рівень обізнаності також знижується. Негабаритна хмарність їжі, що є фактом.

Ви отримуєте впевненість, внутрішнє ядро, свобода. Ваша свідомість стає чіткою. Кокробаси виконуються з своїх голів. Ви починаєте бачити реальність як це. Ви отримаєте до серця речей. Все стає прозорим і зрозумілим для вас. Ви думаєте чітко та чітко.