Кріплення є лікувальною в воді. Мій досвід

Подумайте про голодування, але не знаєте, куди почати? У цій статті я розповість про те, як я вперше загубився.

У 2013 році, коли я перейшов на сиру їжу. Я не був готовий до голодування. Після того, як перший рік сировини я майже завжди хотів їсти. Через два роки, в 2015 році я вирішив намагатися швидко, хоча в холоді я не заважав позбавити себе їжі і енергії.

Тому з першим прибуттям трохи тепла я вирішив зірвати:

1) зменшити кількість їжі я їсть трохи, тому що я переїде.

(2) дають внутрішні органи коротку позу і час для відновлення.

3) очистити тіло від токсинів і токсинів.

4) був цікавий, чи можна витримати 7 днів без їжі і 7 днів на соки.

5) за допомогою кріплення, позбавляючи від звички на ніч і харчування.

24 лютого 2015 р. я вирішив піти голодним. Без попередньої підготовки, день до того, як він ate як звичайний (фрукти і овочі), і прокинувся вранці, вирішив не їсти. Було інтуїтивно зрозуміле бажання.

Моя інформація для початку кріплення: вага 72 кг, висота 174 см.

День. 24.02.2015.

Вранці я відчував себе добре, без звичайного ранкового салату і фруктів. За обідом енергія була ще більшою. Весь перший день був дивно простим. Єдине, що він відчував тимчасову слабкість, коли рівень цукру в крові різко знизився. Звісно, я думав про їжу весь день, тому що я працював в ресторані і їжі був всюди. Я думаю, що я випив більше 3 літрів чистої води з системи зворотного осмосу в день. Я пішов до ванної кімнати вночі. Наприкінці першого дня вага зменшилася на 1 кг, від 72 до 71 кг. Душ на ніч і сон 00:40.

День другий. 25.02.2015.

Зігрівайте світло на 6.40am. Тексти пісень, а це означає: Я не прокинувся вночі, я боївся, що я хотів би отримати і їсти щось, але все пройшло гладко. Я не відчуваю себе сильною слабкістю. Прибуваючи на роботі, він відразу почав займатися бізнесом, щоб відмітити себе про їжу. Другий день був дуже простим. Вішалка - маленька тьмяниця. Хоча я хотів їсти більш психологічно, я відвертаю багато води більше 3 літрів. На другий день відчував невеликий дискомфорт в лівій стороні і в області нирок. Наприкінці дня пішов у туалет, а пізніше кладемо клізму. Вага скидається ще 1кг. Перед сном я відчував слабкий і трохи знезаду. Душ вночі і сну 00:30.

День 3. 26.02.2015.

Мій перший день Я кинувся в 8:30 a.m. і відчував свою силу. Випийте воду і поїдьте на бізнес. Тільки безкоштовно на обід. Я відвертаю багато води щодня, 3 літри мінімум. Я не хочу говорити багато. Моя мова стала неоціненною, і вона вже встигла зібрати свої думки разом. З поставленої мети читати багато, нічого не працював. У мозку відмовилися працювати. У 17:00 я вдягнув теплим чином, що я був холодним і впав дупа на 3 години. Я відчував і відчував краще, але не на довгий час. Я не думав багато про їжу, тому що я не робив контакту з ним. Після прийняття душу я пішов до ліжка о 22:00. Вага мінуса ще 1 кг.

День чотири. 27.02.2015.

Я зду в 8:00. Вранці я пропустили тести - загальний кров і сеча, все нормально. Микість над тілом. До речі, під час застібки я почав мріяти кожну ніч. Ночівля, наприклад, я пробіг всю ніч. Починаючи з першого дня застібки, кілька разів на день щітнув язик ложкою білого нальоту. Я щітнув зуби 3 рази на добу, тому що запах був неприємним. Я ледь лівий будинок весь день. Просто оберіть повітря. Він просто лежав навколо питної води і сну. Після прийняття душу я пішов до ліжка о 22.30. Ще один мінус 1кг.

День 5. 28.02.2015.

Вимкніть о 9:00. Уві сні, сніться. Вранці, як правило, водні процедури і хороший склянка води. До загальної слабкості додано запаморочення. Половина дня була відмовою, а після обіду переїхала на бізнес. Came додому вночі. До речі, мої рухи протягом декількох днів кріплення стали дуже повільними і мої ноги рясно слухали мене під час ходьби. Я знайшов неприємний момент для себе. Перед сном, він зробив клізму, взяв душ і пішов до ліжка 21.30. Мінус 1кг.

День шість. 01.03.2015.

Покинутися в 6:30. Важко тільки гірше. Я прийшов до роботи і зрозумів, що я був ледь ходити. Сили залишили мене, а звичайні речі стали просто нестерпними. Плюс додають спокусу до їжі, тому що він всюди і навколо хребтів приємний запах. До речі, я помітив, що з другого дня кріплення, відчуття запаху збільшено. Я почав відчувати запахи, знайомі мені. Я думав про їжу весь день. Я переїхала з великим відступом, я хотів лежати і не рухатися. Попри те, що це було час, щоб зупинити голодування і вийти, але мотивуючи себе, він вирішив піти до кінця. Моя вага знизилася до 66.5 кг. Коли я отримав додому, я відчував як лимон. Я взяв душ і пішов до ліжка о 00:10.

День сім. 02.03.2015.

Покинутися в 6:40. Я прокинувся і був трохи краще, ніж вчора. Коли я хочу працювати, я знаю сьогодні буде мій день. Я був слабким, але мій голова не так запаморочення. Відчуття голоду повільно зникне. Попри те, що їжа завжди була в моїй голові. Я помітив таку річ, що протягом усього часу застібки, колір сечі був жовтуватим, хоча зазвичай набагато легше і запах неприємний. Звісно, цей процес очищення організму приступає до цього. Як звичайно, ноги і руки були холодними протягом всього дня, і у мене були охолоджені. Увечері, коли я прибув додому, відчував стрибок сил. Можливо, це пов'язано з тим, що досягнуто мети, і думка про швидкий вихід від голодації давала міцність. Після купання я пішов на ліжко 23:20. Вага мінус 1 кг.

День вісім. Вихід з голодації 03.03.2015.

Збочений легко в 6:40. Я прийшов до роботи мислення, я можу отримати голодний. Але з тих пір я спочатку встановив мету кріплення на 7 днів. Рекомендації, які я знайшов у кріпленні книжки, не консультуюсь вперше за 7 днів. Так я вирішив піти повільно. Перша річ, яка потрапила в живіт в 7 днів, була 250 г мандарин свіжою 300 г води. Я відчував цей напій за 40 хвилин з великим задоволенням. На обід я вирішив пити моркву свіжим 250г до 300г води, відверта за годину.

Ввечері я відверта 250г помаранчевий свіжі 300г води протягом 30 хвилин. Прибув додому, ванн і пішов на ліжко в гарному настрої 00.20. Вага припинила втрату на весь час кріплення я в кінцевому підсумку втратив 7 кг, вага змінилася від 72 до 65 кг.

День дев'ятий. Вихід з голодації 04.03.2015.

Я прокинувся на 6:30. Прибув на роботі, зробивши себе тангрином свіжим 250 грам плюс вода 250 грам випив 30 хвилин. На обід я відверта морква свіжі з об'ємом 250 грам плюс 200 грам води. Увечері він зробив собі свіжі 300 грам моркви, стебла селери і яблуко. Вага не змінюється. Я кладаю в очище клізму ніч.

День десять. Вихід з голодації 05.03.2015.

Покинутися в 6:30. Уранці свіжої манжети 250г плюс 250г води.

На обід, 250 грам яблука свіжі з водою 200 грам і половина яблука. Увечері 250 грам селери, яблука і моркви. Протягом дня він настоював пару маргінів (посипний сік з них). 1 кг повертається.

День 11. Вихід з голодації 06.03.2015.

Покинутися в 7:30. Я випив яблуко свіжим і ate 1 яблуко.

На обіді я помітив трохи охолоджувати, охолоджувачі, що зберігають весь день, це був трохи холодним. На обід я відверта помаранчева свіжі 250г, трохи пізніше невеликий салат з овочів (томат, огірок, болгарський перець, зелень). Я даю яблуню ніч. Загальний стан був розбитий, відчував невелику температуру.

День дванадцяти. Вихід з голодації 07.03.2015.

Я прокинувся в 8:00 ранку і відчував хворим. Я відверта 250г свіжого апельсина. Я взяв температуру, це було 37.8. Я провів весь день, загорнув в ковдру і був холодним. На обіді я їсть овочевих рулетів і відверта 250г свіжого гниття. Я їю 1 яблуня на ніч. На ніч я був дуже потілий, він був холодним і спекотним. Це був довгий час, оскільки я мав симптоми, як холод.

День тринадцяти. Вихід з голодації 08.03.2015.

Не було температури вранці. Я отримую деякі гнівці. На обід я відверта 250г яблука свіжі. До речі, на обіді я почав пересуватися непристойними глибокими кашлями. Вечора з кашлем я почав відхаркувати слизу, він не вийшов дуже багато. Я відверта 250 г помаранчевого свіжого і пішов на ліжко. Вага 67 кг (2 кг назад)

Результат моєї голодації.

1) Я змогла вижити 7 днів на воді, без їжі, питної води з системи зворотного осмосу.

2) вихід з кріплення був наступним чином: 2 дні Я відвертаю строго соки з водою, потім 4 дні соку і трохи клітковини у вигляді фруктів і овочів.

(3) він подарував себе enemas кожні два дні при застібці.

4) втратили 7 кг в 7 днів кріплення.

5) Я був розірвав загальну слабкість і розпад по всій швидкості.

6) Я досвідчені симптоми, схожі на холод, коли я був з кріплення.

7) після того, як я кинувся до важкого голоду, після 3 тижнів вага повертається до попереднього 72 кг.

Висновок та рекомендації.

Швидко розкриває нові можливості організму. Завдяки застібці, легше переходити на сиру їжу. Смакові рецептори очищають, легкості з'являються в тілі.

Під час застібки краще залишити від їжі. Проведіть більше часу в свіжому повітрі. Спробуйте перемістити більше. Найкращий час для швидкого літа або весни. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Я написав цю статтю в рік назад, поки я голодую. Я вирішив розмістити його зараз, тому що я хотів знову зірвати і поділитися новими враженнями. Я хочу спробувати поєднувати голод і фізична активність. У моєму випадку це або заняття в тренажерному залі або перехресному навчанні. Що станеться, ми скоро дізнаємось. Так тримати очі на новинах.

Сценарій Дмитро Башіров