387
Калмість сировини.
Я помітив ще одну «попередню дію» сирої їжі. В минулому навіть перед тим, як познайомитися з сирою їжею, я вважаю себе спокійною людиною. А якщо я чув вираз «обхват як бооба-констриктор», я завжди думав, що це було про мене.
Але як я дізнався пізніше, це не заспокоєння, це стриманість. Не завжди. Я підсвідомо відчув себе від конфлікту та стресу. Але тепер я можу сміливо описати мій сучасний стан як спокійний. Ви їдете в упакований автомобіль, кожен штовх, одяг, і я не подбаю. Він посміхається на обличчі або просто сміється, що я часто робимо. Сьогодні, як він пішов з автобуса, розумний молодий чоловік подрібнить свою руку над головою, намагаючись змочити її від руки. Я не потурбувався, я просто посміхався. Він не зробив вас сердитися.
Як захопився будинок, водій засмагав автобусні двері перед нісом, і я посміхався знову, несвідомо! Я відчуваю себе наркоманом. Я ходив по дорозі - мій тітка раптом зрізав мене і почав, манжети до сходження сходів.
Не тільки пригнічував мій рух, він також зробив людей, що надходять від задніх. Я був поспішаю, тому що я був пізно для роботи. Який результат? Я зустрілася з нею і посміхалася солодко - Я не доглядав. Сира їжа, коли це просто добре і нічого не може отримати мене божевільний. Щодня! Чи не це казка?