545
Чому я хворий і підтверджую?
Груша, що організм не отримає всіх необхідних речовин через популярність міфів про різні продукти і зміст елементів в них. Навіть багато високоосвічених товарів є винними від елементарної ілюстрації. Що можна сказати про студентів медичних шкіл і особливо про звичайних людей? І при такому навантаженні помилкових знань, як можна приймати правильні рішення про харчування?
З'являються різні методи з побічними ефектами. А потім ми дивимося, чому я так хворий і підтверджую? Якщо людина руйнується вихованням інтуїції і не розвивається спостереження, то він приречений на боротьбу з собою. Це, спочатку, він є найбільш турботливих намірів, щось обсмажування, кипіння, заспокійливий, змішування, зберігання, опалення, засихання, засихання, заспокійливий - все це для себе і близьких. Він робить це з ecstasy і naive serenity. І тоді я щиро дивую, чому черга до цього лікаря така довга, і вона вже болить дуже багато.
Що робити з цими міфами? Про нас І якомога швидше.
Найефективніший спосіб самоосвіти з особистим інтересом. Після того, як ви читаєте це, ви вже маєте інтерес. Залишилося підключати вашу інтуїцію і почати пошук інформації про інтерес до вас. Інтернет має все! Ви просто повинні поставити чітке питання перед собою, потім ви вже знаєте, що і як виглядати.
Цікаво, що це знання падає в категорію езотерії. Ми втратимо мудрість минулих поколінь. Ми втрачаємо під качок нездорової пропаганди неприродним способом життя і забудуємо себе на волі. Дивовижна і боляче. Шукаємо зерна цих знань. Поставити її в практику, отримати дивовижні результати і перенести їх до ваших дітей.