Історія лікування раку морквою соком

Ralph Cole, рак подається з морквою сік

У 2005 році я відкрив метастази ракових пухлин, в першу чергу в шиї, лікарі сказали мені необхідну операцію, променеву і хіміотерапію. До моєї операції, моя друга дружина порадила мене пити морквяний сік, вона сказала, що жінка, яка вилікувала себе яєчного раку. Я не знаю, скільки соку потрібно пити, я почав з трьох фунтів (1,5 кг) моркви в день, що дає близько 3 склянки соку або склянки соку на фунт.

Через чотири місяці, коли я був через візит хірургів, радіолог розповів мені, що магнітно-резонансне зображення (МРТ) показали, що мої новоутворення не вирощені з першого МРТ (чотири місяців тому). Він також сказав, що мій путівник: "Нехай навіть отримав менше". ?

Незважаючи на це, він все ще наполягав, що з лікуванням мій шанс виживання буде приблизно в три рази вище, ніж без нього (30% проти 10%). Я був про те, щоб втратити свою відповідальність за медичну допомогу і запитав його, що якщо я міг пропустити операцію і просто отримати хіміотерапію і випромінювання. І пішов він в лікарню і медичну дошку і поговорив до хірурга, який вірив, що я абсолютно потрібна операція.

Я був тільки допущений хіміотерапії і випромінювання без операції. Три склянки моркви зберігають в день.

Після хіміотерапії та променевого випромінювання, на шиї ще були люки. Моя пухлина поступово зникла і зникла через чотири місяці хіміотерапії і випромінювання. Я вилікував і припинив пити сік. Я не був впевнений, що в ній діяла хіміотерапія і променева терапія або морквяний сік.

Незабаром Я припинив пити сік, крихітні грудочки почали з'являтися в два ряди на грудях. Коли я починав пити морквяний сік знову, з'являються нові груди, а десять маленьких грудок на грудях припинилося рости. Я тримав пити сік, і я шукав спосіб позбутися від них, не розуміючи в той час, що тільки морквяний сік може зробити це, якщо я відвертаю її.

Причиною, яку я підтримав морквяний сік, було те, що я не зв'язався з дружиною другу, що спочатку консультував мене, щоб пити його, і я не запитав її, скільки потрібно пити. Я також хотів дізнатися, чи є щось інше, що може контролювати зростання клітин раку груди, крім моркви.

Після невдалої спроби знайти щось інше, я попросив медсестра для будь-яких інших рекомендацій. Її пораду було якомога швидше повернутися до лікарні. Після проходження екстремальної незручності щоденної променевої терапії з хіміотерапією, а також знеболюючи свою здатність ковтати і дролу, я вирішив, що це було час, щоб отримати серйозне позбавлення від грудок, і я відразу збільшив мій обсяг соку я відверта з ранку від трьох до п'яти фунтів (п'ять склянок соку).

Мої видимі груди на грудях почали усаджувати практично відразу. Я відвертаю п'ять склянок морквого соку (близько 5 склянок соку від 2,5 кг моркви) щодня, а пухлини розбризкують протягом наступних двох місяців і нарешті зникли повністю. Я тримав пити сік ще місяць або так, а потім припинив. Великий люмп, який з'явився в першу чергу, був також останнім, щоб зникнути, значення, що більші люмери можуть зайняти більше, ніж менші.

Я згорнув рак. Що було в 2006 році. Я поставив свою історію через кілька місяців тому, що люди можуть знайти її протягом декількох років.

Майже кожен раз я згадував морквяний сік людям, вони розповідають про деякі ліки, які вони чули. Коли я мав рак, я спробував багато різних дієтичних препаратів, а також 18 різних видів таблеток і зовнішніх теплових додатків. 3 склянки (купе) морквого соку в день було просто не достатньо, щоб зменшити пухлину, 5 склянок в день було досить.

Якщо ви отримуєте будь-яке значення з цієї статті, я сподіваюся, що це те, що я не міг знайти під час пошуку інших раку лікування. Для усадки пухлини 3 склянки в день недостатньо. Якщо ви їдете в Герсону, вони будуть заохочувати вас пити морквяний сік 13 разів на день. Не робіть помилку, яку я зробив. П'ять склянок в день, кожен день, насправді буде працювати. Випивати сік в день може бути ще більш ефективним. Але я не можу сказати вам напевно, тому що я не намагався пити більше.

Афіша Wark: Я відверта 8 склянок морквого соку в день

Три склянки в день, швидше за все, припинили пухлину від вирощування, але, ймовірно, не буде достатньо, щоб помітно зменшити пухлину на основі мого досвіду. І це досить перетворити вашу шкіру злегка помаранчевою. Якщо ви не любите морквяний сік, 3 склянки в день, ймовірно, зупините свою пухлину від вирощування, експериментуючи з іншими методами, щоб побачити, чи вони працюють.

5 склянок в день не так страшно, і ви навіть можете це зробити. Залишилося визначити, чи можна вилікувати рак кожної людини або обмін речовин морквою. Але так далеко, практично нічого не було досліджено.

Я ніколи не зустрілася з людиною, яка використовувала моркву для лікування раку і не була щасливою з результатом. Я знаю три людей, мене і два інші, які вичавили 5 фунтів моркви на добу (близько 2,5 кг або 5 склянок соку) і щодня відвертий сік, помітив, що наші новоутворення були усаджені. Але якщо лікарня дав мені 30% шанс вижити 5 років або більше навіть при їх лікуванні, то це означає, що вони не здатні вилікувати 2 з 3 своїх пацієнтів з симптомами, які я мав. Той, що жінка була в пізніх стадіях раку, ніж я був.

З огляду на те, що мільйони життів втратили через значні неефективні лікування раку, ми повинні поділитися цією інформацією.

Лікарі просто роблять багато грошей від хіміотерапії, променевої терапії та інших неефективних терапевтичних процедур і онкологічних процедур. Настав час чистити будинок знову. Ми можемо розпочати навчання людей про цю проблему, перш ніж вони стали жертвою здоров’я.

Я сподіваюся, що ви будете досліджувати цілющу силу морквого соку, коли надана можливість. І слід зазначити, що сік моркви є почуттям через інші переваги здоров'я, очищення кишечника та інші сайти в мережевому звіті, що морква знижує ризик раку. Одна стаття стверджує, що їсть одна морква щодня знижує ризик раку на 60%.

Якщо ви коли-небудь захочете дивитися рак, виростити в своєму тілі або візуально або через сканування тіла, спробуйте сік моркви першим. Після того, як ви визначаєте, що це може контролювати ваш рак, ви можете експериментувати з іншими речами, щоб побачити, якщо вони можуть працювати, знаючи, що ви можете повернутися до моркви. Це свого роду дослідження, і ваш досвід буде корисним для інших.

Якщо ви скептик, я поділю вашу скептицизм. Я був дуже сприйнятливий про все, перш ніж морквяний сік прийшов до мене.

Якщо ви сумніваєтеся, що я сказав, знайти когось з раком і зробити сік для них і переконати себе, що це працює.

Ризик переповнений. Я свідомо не скасовую великих ризиків, говорячи по-справжньому обережно, "Чому мільйони життів на ставках."

Anne Cameron Cures Lung рак з морквяний сік

У вівторок 30 липня 2013 р. у мене було сканування КТ для перевірки злоякісної пухлини в легенях. У четвер, 1 серпня 2013 р. я отримав результати:

«Не є доказами раку. й

З особистого досвіду я вважаю, що морква може вилікувати рак швидко і без хіміотерапії, випромінювання або інших дієтологічних змін. Я думаю, морква варто намагатися практично всім діагностувати раком, оскільки результати виходять дуже швидко.

Ось історія мого досвіду:

2012 рік
6 червня пройшов етап 3 операції раку товстої кишки. Я повернув рекомендовану хіміотерапію і почав відчувати себе краще з цього дня. Але через шість місяців, 6 листопада я зробив сканування, яке показали ймовірний рак легенів.

Онколог сказав, що етап 4 раку товстої кишки метастазований до легенів. Я пізніше навчився з хірурга, який пов'язаний з раком кишечника і легень.

Онколог також зазначив, що випромінювання не допоможе мені. Вона рекомендована хіміотерапією, щоб затримати смерть, але вона сказала хіміотерапію не буде вилікувати рак. Я попросив хірурга про тривалість життя. Він сказав мені, що без хіміотерапії напевно тільки два-три роки, але не більше, навіть при хіміотерапії.

Я був дуже плутав. Я читаю все, що я можу знайти онлайн про альтернативи хіміотерапії та випромінювання. Я вже мав список двадцяти або так рекомендованих речовин, які не працюють, бо мій чоловік намагався використовувати протягом 6 місяців, перш ніж загинув рак легенів у 2005 році.

Я отримав літеру онлайн, в Каліфорнії, від чоловіка, названого Ральфом Cole, який сказав, що він відвертував сік з п'яти фунтів (приблизно 2,5 кг моркви або 5 склянок соку) моркви щодня і усунені дрібних новоутворень раку квуамуса в шиї, а деякі інші на грудях. Він сказав, що сік допоміг йому з різними видами раку. Ральф описав свій досвід у відмінній деталях. 17 листопада я почав пити сік Ральф рекомендується.

27 листопада підситрон емісійна томографія (ПЕТ) підтвердила результати комп’ютерної томографії (КТ) сканування: наявність «пошт,» збільшених лімфовузлів, а дві дрібні пухлини в розширених лімфовузлах між легенями, кожен про дюйм довжиною 1/4 дюйма діаметром. Згідно з доповіддю радіологів, ці пухлини були «сугарні авіди» і «рапідово зростаючі». ?

Свіжо вичавлений морквяний сік, на відміну від деяких добавок, які онкологи забороняють під час лікування, добре поєднується з випромінюванням або хіміотерапією, але я не хочу робити хіміотерапію, оскільки я боївся його побічних ефектів.

Так я не хіміотерапію, променевість або інші методи лікування, і не дієтичні зміни за межами споживання моркви і продовжував їсти м'ясо і морозиво і індулжу в інших харчових пропорціях (Я не рекомендую їсти морозиво або м'ясо для раку, але просто хочу підкреслити, що морквяний сік був єдиним зміною, що я зробив в моєму житті, крім молитви і "добрих енергії" друзів).

2013 рік
7 січня після восьми тижнів на морквому соку я мав перший показник КТ. Не продемонстровано зростання раку, деякі пухлинні усадки, і трохи розширені лімфовузли. На всього за вісім тижнів припинилося пухлинне зростання. Цікаво, Ralph Cole усуває пухлини кам’яних клітин восьмих тижнів моркви.

За наступні шість місяців, до кінця липня 2013 року я вірно продовжував пити сік щодня, крім того, коли я пішов. Я використовував соковижувач Омега, який дозволив мені зробити літр соку з п'яти кілограмів моркви. Через зміщення я перейшов на соковижувач: «Сікувальник чемпіона», який становить близько 1,3 л однакової кількості моркви.

І ефективні сокири. Я відвертаю сік протягом дня, відвертаю його вранці, і поставте в холодильник і відвертайте його протягом всього дня. Щомісяця або так, коли я вийшов, я був три або чотири дні прямо без соку.

Сканування КТ в кінці березня 2013 р. показав, що не виникло зростання раку, немає нових раку, не збільшення лімфовузлів і подальшої усадки пухлин. 30 липня 2013 р. показав відсутність ознак раку!

Набрякли ракові лімфовузли повернулися до нормального розміру і стали стабільними. Я розповів про лікування раку морквою з морквою. Я думав, що вона буде скептичною, але вона сказала, що багато природних речовин ефективні проти раку, але вона не може рекомендувати їх через відсутність формальних досліджень і статистичної підтримки.

Я розумію, що медицина повинна бути строго відповідальною в рекомендувати хіміотерапію або променеву терапія, і нічого більше, тому що вони отримують користь від перевірених опублікованих досліджень, хоча вони викликають травми або смерть у пацієнтів. Але навіть якщо вони зацікавлені у лікуванні пацієнтів з ефективними методами, вони не безкоштовні, щоб рекомендувати ці речовини і сирі продукти харчування.

Моя онколог рекомендована новим скануванням протягом шести місяців, але сканування передбачає пити багато дуже неприємного контрастного агента. Так я вирішив почекати рік. Тим не менш, я буду дотримуватися морквого соку і прагнути зупинити вживання м'яса і морозива і їсти більше салатів.

Прогрес в короткий термін:
Два тижні після споживання моркви соку, не було поліпшення.
Важкі тижні після початку моркви соки, пухлини припинили зростання і почали усадки.
Через чотири місяці після запуску моркви, всі лімфовузли в моїх легенях були назад до нормального.
Через два місяці після початку не було ознак раку в будь-якій частині тіла.

Я вірю діагностовану людину, як мені, як і раніше в хорошому здоров'ї, може безпечно затримати хіміотерапию протягом восьми тижнів, щоб побачити, як сік зупинить зростання раку. Якщо морква допоможе, можна продовжити затримку хіміотерапії до того моменту, як морква в кінцевому підсумку її усунути повністю. Мій останній CT сканування (липень 30, 2013) доводить це до мене.

Морква допомогли лікувати рак стовбурових клітин в Ральф Cole. Я думаю, що це може, ймовірно, працювати проти широкого кола раку. Ефективним інгредієнтом в моркві, фалькарінолом, було показано, щоб бути ефективним проти раку в лабораторних експериментах з щурами та мишей в Данії та Великобританії.

Використання моркви або фалькарінола, д-р Кірстен Брендта та колег у Великобританії уповільнило зростання пухлин у лабораторних щурах, які ін'єкційовані карциногеном. Вони подаються щурами і мишей, які пропорційно людині, що має фунт і половину моркви. П'ять склянок (близько 2.3-2,5 кг моркви необхідного соку) моркви щодня, Ральф і я зробив це - це еквівалентна доза людини більш ніж в три рази один д-р Маркет дав щурам. Ми сподіваємось, що багато людей та організацій сприятимуть фінансуванню своєї роботи, яка все ще прагне знайти сильні фінансові задні.

З найкращими побажаннями, всім здоров'ям і щастям!
Енн Камерон