5 Продукти, які ви не повинні їсти

Який вид їжі, коли знежирений, ви реагуєте на відмову? Горох, тофу або цибулю? Таким чином, це, мабуть, тому що вам не подобається, як він смакує, не обов'язково тому, що він містить інгредієнти, які думали викликати рак або тому, що фермери зношують захисні костюми при обробці.

Тим не менш, є ще багато товарів на полицях магазину, які представники харчової промисловості, які знають, що відбувається за лаштунками, відмовляються їсти. Ми інтерв'ювали деякі з цих представників - люди, які знають свій бізнес і працюють щодня, щоб отримати пестициди, генетично модифіковані організми, жорстокість тварин, соціальне несправедливе харчування з харчової ланцюга - дізнатися, що вони знають про темну сторону «конвенції» продуктів і які вони їдають.

Звертаємо вашу увагу на те, що для того, щоб уникнути гірших, які грокерські магазини повинні запропонувати.
Давайте подивимося на перелік продуктів, які виступають за здорове харчування, не рекомендуються до споживання.

1,1 км Неорганічна полуниця

Роберт Кеннер, директор харчової компанії Inc та засновник компанії FixFood.org

Під час зйомок Food Corporation Кеннер каже, що він хотів видалити полуницю, де фермери використовують пестициди. " Ведуться роботи, щоб захистити себе від десятків і десятків відомих небезпечних пестицидів, які використовуються на полуниці. «Коли я побачила це, я думав собі, якщо це вирощена ягода, я подав її їсти». ?

Виробництво полуниці в нашій країні приватними підприємцями, досить прибутковим бізнесом і цим прибутком в основному досягається кількість пестицидів, що додаються до полуниці, а також використання високоврожених модифікованих сортів.

Іноді тестер не показує надлишок норм, але корисно викликати таку суницю дуже умовно.

Рішення. Виберіть органічну суницю. Вирощувати себе або купити його з кимось знаєш.

2. Хліб.

Вільям Девіс, MD, кардіолог

Проблема: Сучасна пшениця не має нічого спільного з зернами вашої матері або бабусі, які використовуються для їжі. Сьогодні пшеничний ледь нагадує свою оригінальну форму, завдяки великій генетичній маніпуляції 1960-х і 70-х для підвищення врожайності. «Ви не можете змінити основні характеристики рослини, не змінюючи його генетичність, її біохімія та її вплив на людину», – розповідає доктор Девіс.

«Якщо є їжа, яка має екстравагантний, незвичайний і несподіваний ефект, це хліб», - розповідає доктор Девіс. І я не маю на увазі білого хліба, я маю на увазі весь хліб: біла, цільна пшениця, цільне зерно, пророщена, органічна, французька, італійська, свіжа, стебла... все це.

Рішення: Спробуйте видалити хліб з вашого раціону протягом декількох тижнів, і зверніть увагу на поліпшення здоров’я. Вибираючи зерно, подивіться на рослини, такі як лебідка, гречана, пшениця і дикий рис, але в невеликих кількостях (менше половини склянки) тому що вони також можуть викликати високий цукор крові, говорить Д. Девіс.

3. кукурудза

Маріям Хенін та Георгій Лангворті, директори з ванішингу документального фільму «Бес»

Проблеми: Сьогодні кукурудзяні рослини більше люблять невеликі пестицидні рослини з корінням. Більшість постачання кукурудзи країни є генетично модифікованою або виробником має власне джерело пестицидів або сильно обприскуючих хімічних речовин, які літають всередині коб. Це проблематично не тільки для бджіл, але і для людини.

«Я не можу кукурудзи, оскільки більшість з них генетично модифікована і більшість насіння систематично лікують пестицидами, які вбивають наші бджілі», - сказав вінін. «І не будемо фоюватися – сублетальні ефекти цих пестицидів також повільно погіршують наше здоров’я. й

Рішення: В одній формі або іншому кукурудзі присутні в переважній більшості оброблюваних продуктів. У кетчупоми, і навіть в хлібі складно уникати інгредієнтів кукурудзи. «Я завжди намагаюся уникати продуктів, які містять багато кукурудзяного сиропу», - розповідає Лангворт.

Не тільки шкідливі для здоров'я, але пестициди, які використовуються в виробництві кукурудзи, є детриментальними для бджіл та інших забруднюючих речовин. Щоб уникнути генетично розробленої кукурудзи, яка ніколи не була перевірена на довгострокові ефекти на здоров’я людини, оберіть органічні або не-GMO-тестовані продукти.

4. Штучні солодкі

Проблеми: Є багато доказів, які використовують штучні засолоджувачі, які мають нульові калорій, так само погано для талії, як калорійний цукор. Не тільки це погано для вашого здоров'я, вчені виявили штучні підсолоджувачі в оброблених стічних вод, позбавляючи невідомі ризики для рибного та іншого морського життя.

Рішення: Відновлений білий цукор не є більш здоровим, але можна замінити його невеликими кількістю поживних речовин, таких як мед, моласи, і кленовий сироп, всі з яких високі вітаміни і мінерали.

5. Умань Спроути

Дуг Повелл, к.т.н., професор продовольчої безпеки

Проблеми: Спроуті насіння були джерелом так багато поживних ускладнень, які споживають їх не варто ризикувати, говорить Повелл. Бунські паростки, брокколі, альфалфа, горох знаходяться в центрі не менше 40 основних спалахів харчових продуктів

Сальмонелла, кишкова паличка і списерія; паростки схильні до інфекції, оскільки насіння вимагають вологих, теплих умов для проростання - умови, які ідеально підходять для бактеріального розмноження.