Веганізм і сира їжа вилікувала всю родину

452290 р.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Але ця родина стверджує, що вона була сирою плодами і овочами, які допомогли дітям подолати цілу пучок недуг - від прищів до астми.

Веганізм і сира їжа вилікувала всю сім'ю. Сім'я Діржюта з Шеффілда вже давно зарекомендувала себе вегетаріанською дієтою. Вегетаріанці часто плутають з вегетаріанцями, хоча є основні відмінності між двома дієтами. Вегани категорично виключають будь-який тваринний білок з раціону, рефюзуючи не тільки м'ясо і рибу, але яйця і молоко. До раціону входять тільки рослинні продукти.

Інга Дірзют перед початком веганської дієти постраждала від гойдалки настрою, прищів і регулярних відхилень, починаючи з пологів дочки Камджі, які зараз п'ять років. Її партнер Роберт, столяр за фахом, мав астму і страждав від ларингіту. І син Давид (нині сім років) постійно зіткнувся з грудними інфекціями.

Два і півтора роки тому вся сім'я перейшла в їжу виключно рослинної їжі, додаючи все, що вимагає принаймні деяких варіння. Батько, мати і дві молоді діти їсти тільки сирі продукти. Вга і Роберт стверджує, що протягом цього часу вони стали абсолютно здоровими людьми, позбавляючи всіх порід. «Я не був до лікаря протягом двох років, я не використовував інгалятор, і я не взяв ніяких таблеток, навіть парацетамол», – каже колишній астматичний Роберт.

Допускається лише спосіб приготування їжі в цій родині спеціальне сушіння для продуктів, які зазвичай роблять фруктові чіпси. При цьому максимально можлива температура сушки не більше 40С. Не їсти картопля, макарони або рис. Насолодіться стравами кави в шафі, але Inga - це просто для гостей. Сім'я воліє фруктово-овочеві смузі з хребта, свіжі сосни, лимон і авокадо.