343
Наступний запис: Що робити, коли ніч DJO тут!
(1) Uzbago) sedative tea options допоможе вам в цьому плані. Мій улюблений варіант: 300 мл окропу 1 ч.л. меліса, 1 ч.л. орегано, 1 ч.л. шавлія і кілька листків свіжого м'яти. Такий чай має антиспазмодетичні властивості і розслабляє перистальтику в шлунково-кишковому тракті.
Другий варіант потепління чаю (Я думаю, що ви знайомі з ситуацією, коли від холоду ми намагаємось зігріти гарячою їжею): 300мл окропу 1 ст.л. тертого кореня імбира, червоний перець на кінчик ножа, свіжі листя м'яти, невеликий чорний чай. Цей чай зігріє вас зсередини і знизить апетит.
Третій варіант досить смачний: для 300 мл окропу потрібно 3 ст. л. заморожена смородина або малина, 2 ст.л. тертий яблуко, 1 ч.л. зеленого чаю, кориці, кардамону за смаком.
Четвертий варіант: 150 мл окропу, 150 мл гарячого рослинного молока, 1 ч. подрібненого кореня імбиру, 1 ч.л. зеленого чаю.
Бажано пити всі 300 мл лежачи в гарячій бані (з лавандою або ментолом ефірною олією) або відразу після ванни. Тоді історія про «хто пити чай, і змащувати горщиком своїми руками, прикусивши палицю ковбаси» має мінімальні шанси на реалізацію.
2) Подивіться на Zeba в дзеркалі. Я думаю, що не потрібно коментувати.
(3) АКТИВНО МОВЕ. Терапія седації не допомогла - атака з протилежного фронту. Ви можете сідати, породити абс і т.д. Фізична активність дуже добре знижує апетит - 30 хвилин легкої зарядки і запалення в центрі «хургер» як руки знімає.
Зачекайте продовження нічного жатка.
Автор Тетяна Федорова
Все почалося з анемії і під вагою.
Відмінність споживання рослинних білків порівняно з білками тварин