Все почалося з анемії і під вагою.

Все почалося з анемії і під вагою. Моя мама відчайдушно спробувала мені вилікувати, а на консультації лікаря та інших розумних людей. Вона подається мені підгортання печінки з кров'ю і м'ясом щодня. Все дуже жирне. Анемія не вилікувала, але живіт був висаджений.

Потім два кесареві зрізи, кожен з ускладненням. І тривале лікування анемії, хворого шлунка, ендометріту, алергії, артеріального тиску тощо. Чим більше я лікував, тим більше я набув нові посі, але старі, з якихось причин, пропущені в сугін, але хронічну форму.

Я навчаю себе жити з болем, і шприца під рукою, в якому випадку застрягти себе без зцілення, інакше набряк Квінке і смерть, тільки життя не було на всіх щасливих. Мій останній візит до лікаря, вже приватний, закінчився тим, що я призначив гормональний препарат, і пояснив, що, швидше за все, сидіти на гормональних таблетках для відпочинку мого життя.

А потім скажемо на мене, і одне слово, яке лунало в моїй голові, "це бізнес". І я пішов з цього бізнесу, і я почав шукати інші ліки, звичайно, спочатку були помилки, але це також бізнес, тільки незаконний і неконтрольований, і це ще більш небезпечно. Потім я побачила рекламу для Peta, і я просто вирішив допомогти поширити агітацію. Чим більше я навчився, тим більше я розумію. І один день я став вегетаріанським, я не маю ніяких недоліків, ймовірно, тому що я прийшов до нього свідомо.

Спочатку заморожений, хронічно відчував голод, але прорив проходить, і ви здавалося б, знайти себе, так як якщо ви народилися знову, безневинний і грішний. Вони кажуть, що я став більш спокійним, більш красивим і тонким. Дуже важливо, що я припинив хворим і нещастям.

христина