Сира їжа не тільки про вживання фруктів.

Сира їжа не тільки про вживання фруктів.
Сира їжа також правий спосіб життя і думки! Виготовляючи свіжі фрукти, безсумнівно, є основою, на якому будується здоров'я, але ви не повинні забувати про інші важливі речі, без яких ви не зможете відчувати себе чудово, навіть припаде до сирої дієти 100%!

Природа.

Людина є частиною природи. Природа нашої матері. З природи ми народжуються, і в природу ми повертаємо, коли ми вмираємо. Тому дуже важливо витрачати якомога більше часу в природі, бути на відкритому повітрі частіше незалежно від погоди, прогулянки на землі, краще ходити на босоніж, насолоджуватися сонячними променями і свіжим вітром. Все це знезаражує нас. Сидіння в бетонних стінах займає енергію!

Дуже важливо спати в природі. Я розумію, що не всі доступні, але потрібно спробувати принаймні забезпечити найсвіжіші повітря в номері, відкриваючи вікна. Потім сон буде міцніше, ви отримаєте краще сну, і голова буде свіжим і чітким вранці, а після сну в начинку і не отримаєте достатньо сну, а голова вранці, як ватні.

Рухи

Не дивно люди придумали про те, що «Мовмент – життя». Чоловік не був виготовлений, щоб лежати на дивані весь день або сидіти на комп'ютері. Люди, які перейшли на сиру їжу, особливо добре розуміють це, тому що здоровіше тіло, більша активність і рух вона вимагає і, навпаки, більш болючий організм, тим більше ви хочете лежати на дивані і зробити нічого.

Тому дуже важливо перемістити якомога простіше. Підпишіться на футбол, бойові мистецтва, танець, фітнес, почати бігти в лісі, стояти на роликах, плавати в басейні, піти походи, просто прогулятися далі. Особливо важливо залишити в свіжому повітрі. Багато хто навіть помітив, що навчання в природі набагато простіше, ніж в приміщенні!

Любов.

Люди, які люблять нас, і ми любимо їх. Людина повинна подарувати комусь свою любов, вона може бути дружнім, материнським або просто любов'ю. Отже, необхідно навчитися любити себе і інших, подарувати людям радість і бажаю їм тільки добре. Я не дам ніяких порад тут, тому що любов наш природний стан, і кожен повинен пробутися і розвивати це почуття в собі.

Ось основні речі, які дуже важливі для всіх. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.