Багато дітей на веганській сирій їжі виглядають тонкими. Я не думаю, що це погано, якщо дитина здорова. Ми використовуємо для перегляду зайвих розмірів дітей. Наше суспільство цілеспрямовано вибачає жирні діти, адже преюдії, що ожиріння є ознакою здоров'я. Дітям з традиційними дієтами вирощують гіперактивно з декількох причин.
й По-перше, тому що вони подаються з молоком і м'ясом, і вони залишаються у великих кількостях гормонів росту, які оббиваються тваринами для швидкого збільшення ваги.
й По-друге, використання протеїну тварин завжди провокує більш інтенсивне зростання всіх тканин. Білки тварин більш «ефективні» для швидкого синтезу власних білків в організмі. Але в цьому випадку швидкість не є основним фактором. Використання продуктів тварин викликає велику шкоду організму і зберігає екскрецію і імунітет в постійній перевантаження.
Білки рослин забезпечують повільний, але стійкий синтез нових білків і ці нові білки є найсвіжіші, як підтверджені численними дослідженнями.
Тож не хвилюйтеся, якщо ваша дитина важить менше, ніж загальноприйнята «нормальна», головне норма для нього повинна бути – ідеальне здоров’я!