Позбавлення зони комфорту: Мода Tribute або необхідність

Я впевнений, що ви чули про комфортну зону принаймні один раз у вашому житті. Коли ви перебуваєте в ній, ви відчуваєте себе добре і знайомі, але якщо ви хочете змінити своє життя, за ним ви не знайдете! Повідомлень дуже великий: він мотивує і налаштовує для гармонійного розвитку.
Наприклад, я почав отримувати раніше цього року і назвав його «великий марафон», і мій друг вирішив піти без автомобіля на тиждень. Мій марафон ще не переповнений, я підкажу результати пізніше. Але два тижні добового підйому на 7 ранку вже вживали результати у вигляді внутрішньої спокійної і замовляючи думки в голові.

Але є одна печера. Вибираючи зону комфорту завжди стресовий, навіть трохи. Це подвиг, який ми виконуємо в назві доброї мети - для поліпшення себе. Ці подвиги для всіх різняться в масштабі, але однаково важливо. «Щоб піти в державну установу», «переключатися до вегетаріанства або сирої їжі», «без розсмоктування взяти комплімент», «до переходу на інший регіон» – це лише частина того, що я писав в соцмережах.

Чи варто йти за межі цього?

Чи варто це? Це так добре в комфортній зоні! Ви точно знаєте, де тапочки лежать під ліжком і коли магазин принесе свіжий хліб. Всі дії знайомі та опрацьовані. Але є небезпека. Якщо всі дії працюють, то ми робимо їх з звички. Якщо наше життя складається з з звичок, немає руху вперед. Відбувається втрата свідомості і концентрації. Коли ми живемо інерцією, ми витрачаємо багато енергії без нього. І в кінці ми рухаємось назад, деградуємо. Тексти пісень, а це означає: Я не думаю, що ваша мрія. Я точно не знаю.

Як швидко?

Ви можете переїхати на зупинку на іншому маршруті. І визволення від звички. Але цивілізація ми живемо в постійному підштовхуванні нас і кидаємо нам. І в цілому тема розширення зони комфорту стала настільки популярною, що вона стала конкурсом.
«Для того, хто стрибнув з коробки? ?

Я думаю, що це неправильно. Так, неправильно. І небезпечний! Якщо ви постійно керуєте насильством проти себе, швидше або пізно ви не зможете, бо наш організм не завжди може працювати на його межі. Недолік може бути різним: деякі мають апатію або дратівливість, інші мають падіння імунітету. Я не запитую вас залишити все незмінним. Я хочу уважно послухати. Для мене це означає, що виходите за межі комфорту, але не змушуючи цього вийти з кінця самі.

Є люди, які потребують адреналіну весь час, для яких кожен день є проблемою і боротьба, і вони щасливі. Так, є багато таких людей навіть у моєму колі, і я поважаю свою позицію. Але це те, що мої колеги з майстерності проекту, люди, які працювали в галузі особистого розвитку протягом багатьох років, писати про це:

«З точки зору енергообміну будь-який стрес – це безшумний злив енергії в каналізацію, і волей і масивний. І не той факт, що отриманий отвір і отвір ви зможете зафіксувати енергію належної якості. « » » » » » » » » » » » » » »

Якщо ви знаєте, як швидко впоратися з стресом, будь ласка, поділіться досвідом. Дуже дякую!

Право на вибір.

Серед думок, які висловили мої друзі на Facebook, є два коментарі, які я хочу цитувати в повному обсязі.

« » » » » » » » » » » » » » » Я не пам'ятаю - тільки він заслуговує на життя і свободу, яка йде на них щодня, щоб боротися !!! "
Для мене, вибираючи зону комфорту небезпечне для здоров'я (необхідні, пошкодження шкіри тощо), тому я просто зроблю графік відповідно до поставлених цілей і спробувати дуже важко його виконати.

Перший коментар – від Ляни Павловни, кера Осетинської традиції нашого міста, людина з активною позицією життя. Друга була написана крихкою дівчиною Нестя, одна з найпопулярніших дизайнерів Єкатеринбурга. Їх вибір діаметрально протилежний, але я поважаю кожен вибір.

Для мене другий варіант не прийнятний. Внутрішня критика таких відправлень з'їсть з глютенами. Так я продовжую ланк-марафон, продовжую писати тексти, продовжуючи піднімати гантелі в тренажерному залі. Для мене це вихід з звичайного. А коли досягнуті цілі, я обов'язково придумаю щось інше, бо це набагато цікавіше жити, як це!

Успіх і процвітання!