429
Чоловіче здоров'я
Кожен думає про фізичне здоров'я, але не всім знає, що наше психічне здоров'я також необхідно звернути увагу. Зміцнення психічного здоров’я важливо, оскільки це впливає на наш емоційний стан, стан нашої енергії, наше життя і фізичне здоров’я.
Внутрішнє напруження, емоційне сміття, яке ми здійснюємо протягом багатьох років, блокуємо рух енергії в нашому тілі і поганий вплив на стан нашої психіки і роботу внутрішніх органів.
Кожен ретельно контролює чистоту фізичного тіла, але після усього, наші психіки потребують очищення і загоєння.
Всі наші враження, небезпека, небезпека та інші негативні емоції забруднюють нас стільки, скільки брудної води та брудного повітря.
Непристойний для здоров’я серця.
Печінка страждає від гніву і гніву.
Непристойна і тривожна різка нашого травлення.
Песимізм, депресія, відчайдушність є ворогами наших легенів.
Більше однієї книги було написано про вплив негативних емоцій.
Які способи очищення наших психіків негативних емоцій?
Медитація є одним з способів очищення психіки. Спостереження дихання, розслаблення, концентрування на внутрішніх відчуттях – все це дозволяє досить позбутися від негативних емоцій, накопичених за минулий день.
Після очищення нашого внутрішнього простору необхідно заповнити його гарними і яскравими думками і зображеннями. Після медитації потрібно спробувати зберегти стан миру і спокій довше, спілкуватися з близькими і приємними людьми, слухати приємну музику. Не потрібно дивитися телевізор, брати участь у спорах, щоб не заповнювати чужорідною енергією.
Фізична активність також очищає емоційне сміття.
Є багато способів психічного очищення, кожен може знайти те, що це правильно для нього, тому що підтримка психічного здоров'я є настільки важливим, як фізичного здоров'я.