419
Рецепти і страви з сиром, нам потрібні?
З мого досвіду я прийшов до висновку, що сира їжа є кроком назад в живому харчуванні.
Я не писав нічого часу, там були причини цього. Я можу писати про них пізніше, але хочу поділитися цінним спостереженням. місяць і половина, так як я повністю дав насіння, горіхи, паростки. Якщо простіше, то їсти тільки фрукти (цитрус, авокадо, яблука, рідко банани), дати, дуже рідко овочі, коренеплоди не їсти.
Я дуже любила цю дієту, я почав харчуватися менше, сон краще, відчувати себе добре. Це не впливає на навчання. Я піднімаю однакову вагу, як і раніше. До цієї точки я їю за принципом і, але я їсти більше насіння, насіння льону, шия, паростки (зелена гречана, ленти і курча) в середньому близько 100 грам насіння і 50 грам проростків.
У цій статті я покажу вам почуття про сиру їжу.
Так сталося, що на початку жовтня 2015 року, коли я був в Москві на два тижні, я ївся в сировинному кафе. Я дам сиру піцу, котлети, салати та солодощі щодня. Ця їжа дуже калорійна, і ви швидко звикли до неї. Я хочу їсти після цього весь час. Як тільки я пішов з Москви, я вирішив їсти тільки фрукти і насіння з паростками.
Через місяць я повернувся до моєї старої їжі. Він нічого не варив, тільки зробив салат з овочів, зелені і поросят один раз на добу, і 80% були плоди. І з середини грудня 2015 року він їсти 90% фруктів і деяких овочів. Жор зникнув, став набагато теплішим (навіть в два рази в отвір), стала краще спати.
Хочу розповісти про мрії окремо. Я навчаю тему сну протягом тривалого часу, і з травня 2015 року я відстежу фаз сну через браслет. Я помітив цю функцію: як тільки я починаю їсти насіння, горіхи і проростки, я відразу спати більше часу, і фаза глибокого сну зменшується. Я прокинувся дуже пізно вранці, мій стан зламаний. Але як тільки я їсть тільки фрукти, сон покращується всього за кілька днів.
5 лютого 2016 року відвідав сирний кафе. Я дам піцу, салат і хліб в цьому. Моє тіло запам'ятали забуті смаки, і я їсти.
У перший день я трохи їсти, швидко ссанимі. І як я був їзда додому, я відчував слабкий, дика тяжкість в животі, і я отримав холод. Хоча я отримав стільки калорій в одному харчі. Увечері я був крутий сонливість, а вночі я дуже поганий (від 8 годин сну, тільки 2 години глибокого сну я прикріплюю екран). Я прокинувся вранці і відразу хотів їсти. Ранок голоду приємно на плодах, але ось джурі неприпустимо.
На наступний день я бажав цю їжу знову. На обідній час я прибув на сирник і знову їсти салати, хліби і капусти котлети. На шляху додому я відчував гірше дня до. Я хотів піти в ліжко, коли я прибув. Я був холодним. Я не можу вірити, що живу їжу може вплинути на мене. Я ніколи не відчував, що до. Звісно, місяць і половина, яку я провів переважно на фруктах, дав результат. Я даю дати цей вечір і відвертаю багато води.
Я скинув багато 10.47 годин їх глибокого сну 1.34 годин. Вранці піднялася важка, я важко відчинив очі і знову впав. Я, нарешті, кинувся після 2 годин набряку, і був дуже молочний. Я відверта вода і їсти багато маргінів, тому я вирішив дотримуватися цієї дієти щодня. Я теж помітив вранці, що мій ніс був міцним. На плодах не було запаху тіла. Це як бавовняна голова, чіткість думки йде. Потім, протягом дня я відчував сильною потребою їжі, яку я приглушена датами.
Я хочу підбити ці два дні. Я зробив свої висновки:
1) навіть сирі продукти негативно впливають на стан, тому краще не перемішати.
2) Насіння, горіхи і проростки дуже багато навантаження нашого тіла, вони дуже сонні.
3) від сирої їжі виходить джгут, ви їсти більше їжі, ніж необхідно.
4) від змішування є запобіжник (не менше я маю 100%).
(5) є запах тіла.
6) ніс також відкладає дискомфорт в горлі (наприклад, відчуття, що ви ловите холод).
(7) Загубленість думки і легкості в тілі.
У висновку я хочу сказати, що на етапі переходу сирі страви їжі дуже корисні. Вони набагато краще, ніж традиційні і теплопереробні продукти. Але якщо ви хочете прогресувати далі, то слід відмовитися від змішування і приготування їжі. Найкраще їсти фрукти, овочі та зелень. З насіння, горіхів і паростків, щоб відмовитися, або мінімізувати їх кількість.
Терапевтичний застібка - це спосіб самооздоровлення
Високопротеїновий раціон сирої їжі та мікрофлори