КРОВАВ

Червоний пігмент в крові апельсини сповільнює процес старіння в організмі.

Кров або червоний апельсин мій улюблений цитрусовий. Я люблю свій смак, він дуже соковитий, солодкий, але з приємною кислинкою, немає звичайного. Такі апельсини можна їсти нескінченно. Зима, коли вони зустрілися часто, і я їсти їх на протязі всього дня. Тепер червоні апельсини рідко зустрічаються. Але якщо я знаходжу його, я обов'язково купую його.

Такі незвичайні колірні апельсини надають наявності антокянинів, це речовини, які дають червоний колір журавлини і чорниці. Антоціани – антиоксиданти, які в свою чергу допомагають організму нейтралізувати окислювальні ефекти вільних радикалів та інших речовин. Сирні апельсини також багаті вітаміном С (це більше, ніж в звичайному апельсину), A, B1, B2, B9. Апельсини багаті мінералами: кальцій, залізо та ін. Крім того, червоні апельсини багаті фруктовим цукром, що швидко поглинається і зачепить. Ви відчуваєте краще кави. Найкраще починати ранок з апельсинами.

На продаж можна знайти 3 сорти червоних апельсинів: tarocco, sanginello і moro. Кожен з цих сортів унікальний своїми силами: Тарокко - це найсолодша і завжди без насіння, росте переважно на східному узбережжі Сицилії, а смаки завдяки неповторному ґрунті і клімату. Sanguinello є найстарішим сортом, який поставляється з Іспанії. Його м'якоть варіюється від червоного до фіолетового чорного кольору, плоди містять невелику кількість насіння. М'якоть соковита і добре смакує. Морау – наймолодший сорт помаранчевих крові, що походить від початку 19 століття з провінції Сиракуза в Сицилі. Колір: глибокий червоний м'якоть, іноді рубін-червоний колір і шкіра має яскраві червоні плями. Смак і аромат більш інтенсивні, ніж регулярні апельсини.

Всі плоди м'ясних апельсинів трохи менше їх аналогів. Шкіра тонка і немає густих вен, як звичайні апельсини. Ці цитруси мають незвичайний, ароматний смак з малиновим смаком. Насолоджуйтеся новими смаками. Якщо ви ще не пробували кров'яні апельсини, обов'язково лікуйте себе!