563
Рік і половина без м'яса і картоплі: ноти початківця сирої їжі
«Для мене сира їжа не панацея. Це просто новий досвід і експеримент по собі, його тіло" - за більш ніж рік Мінський резидент Андрій не їсть м'яса, і, як правило, прожарені продукти.
Чому в минулому загартований м'ясний одяг, коханка шашликів і смажена картопля раптом стала сирою eater? Які зміни ви зробили до вашого тіла і духу за минулий рік? Що найважчіше про зміну звички харчування?
Андрій, як довго ви практикуєте сиру їжу?
- Сьогодні, 15 місяців - з травня минулого року. Він був вегетаріанським протягом декількох місяців.
до Як чоловік відчувається після їжі м'яса більше року?
- Чудовий! Про рік після переходу на сиру їжу я пропустив всі можливі тести, зробив УЗД внутрішніх органів - всі показники нормальні,
Я відчуваю себе як вісімнадцятирічна (нині Андрій 34) хлопець з усім перед ним.
До речі, сира їжа на перший місяць втратила вагу від 82 до 70 кг, після чого вага понад рік коливається від 70-72 кг і не змінюється більше.
Я повернувся до моєї вісімнадцятирічна вага.
до Не скажеш мені про банальну втрату ваги.
- Я не говорю. Це трохи більше світу. Я вирішив, що я не був щасливий, як я шукав, як я відчував фізично і внутрішньо.
Я знаю, що це час, щоб змінити і зробити щось. По-перше, я вирішив піти на спорт без зміни звички харчування. Під час навчального сезону (посадка, біг і велосипед), я втратив близько 10 кг, а потім зважився більше 90 кг.
Поруч з спортом я почав читати далі.
Я прочитав все. З однієї книги я дізнався про сиру їжу. Автор заявив, що шляхом переходу на принципи сирої їжі ви можете буквально перетворювати в суперман.
Тексти пісень, а це означає: Тоді я думав, що. Уникайте м'яса і їсти сиру їжу? ?
До мене, переконаний м'ясний одяг, сира їжа здавалася як щось з іншого світу.
Я прочитав його, був здивований і забули...
- До одного дня був сирий кормовий голод?
до У 2014 році я зрозумів, що спорт самотній не був достатньо для мене і вирішив експериментувати з харчуванням. Вегетаріанство не привертало мене – це був своєрідним нудним. В цілому їсти те ж саме, але без м'яса. Тоді десь «від підкортека» та намальовані відомості про сиру їжу.
Я занурю глибше в Інтернеті, читати кілька книг про сиру їжу і прагнути спробувати. Я вирішив почати в травні, коли є більше фруктів і зелені.
Саме тому нам поступово «терти» з м’яса. Спочатку він знизив його номер, а потім повністю відмовився.
У березні 2014 року відбулося відкриття сезону шашликів. Я вирішив, якщо я можу без барбекю (і просто уявити: перший барбекю сезону, ммм ...),
Я можу зробити це без м'яса.
до Як ми бачимо, шашлик був успішним ...
до Це право. 1 травня 2014 року почався новий етап у моєму житті - сира їжа. Перший тиждень був порівняно успішним, а потім ta-a-k захотіли відварити.
Інколи Я мав залишити будинок на той час, тому що дружина продовжила варити себе і сина звичайної їжі. Важко витримати запахи. З часом все відійшло.
Сьогодні я можу приготувати вечерю для сім'ї, навіть не намагаюся.
Я рідко роблю це [луги].
до Чи можна описати основні принципи сирої їжі?
- Я не можу назвати себе 100% сирою їжею. У місті дуже складно. Моїм принципом є те, що 90-95% щоденної дієти є сира їжа.
Основні продукти в моєму раціоні: фрукти і овочі - що росте в наших широтах плюс імпортний сезон; зелень, багато зелені, горіхи, рідше - сушені фрукти; мед
Щодня пити хоча б літр зеленого коктейлю.
Ми змінюємо весь час. На початку переходу він настоював багато салатів і фруктів.
Банани, здавалося б, їсти Салати на основі тертих буряків, моркви, ріжучих зелених цибулі, кропу, петрушки, огірків, помідорів. Він додав, що він хотів - селери, всілякі редиски, ріпаки, капусти (не пам'ятаєте).
Заливаємо їх оливковою, лляною, кукурудзою, соняшником, гірчичою олією. Іноді посипають насінням шкірки, кунжутом, льону, додають родзинки. Крім того, він ate всілякі фрукти, овочі, цитрусові фрукти.
Я ніколи не підрахував BJU і я не знаю зараз. Я хочу, щоб я хочу.
У мене є три основні страви, і між ними є постійні закуски.
У домашніх умовах завжди є повний лоток фруктів і пластини горіхів.
- Додайте його, сниться м'яса? Що було найважчим?
- Я ніколи не мріяв про м'ясо. Але один раз мріяв про сильні напої і стан інтоксикації від нього. Слабкий я ще не зміг подолати - шоколад, бажано гіркий з високим вмістом какао і морозива (плумбій).
Іноді їсти сир в салаті і пити квас.
В цілому я вирішив для себе, якщо я дійсно хочу щось, я буду їсти.
Я дам картопля раз на рік, і я хотів пам'ятати смак.
Але що таке паста, повністю забули - Я не їсти на рік і половину. Чому я не ламав. По суті, я не забородав нічого собі.
до Як ваша сім'я відчуває себе про ваші харчові експерименти? Жінка і син є сирою їжею занадто?
до Дружина іноді намагається жити без м'яса, але не стоїть на тривалий час. Діти традиційно їдають. Я не нав'язую свою дієту на них, я просто намагаюся купити мій син банан або яблуко, не бунт або цукерки.
Моя мама, як правило, взяла її добре, сказав: звичайно, «я божевільна», але тепер вона напоїла зелені коктейлі.
Найважчим є моє харчування матері, вона має "старий загартований": "Я зварив столик для сина-в-прави, обсмажив шпаклівку, і сидить, огірки з томатами гнавою" - її стандартні слова в моїй адресі.
до Як ви відчуваєте при дружних зборах, коли кожен обгортає картоплю і свининою, і ви жилети капусти лист?
- За курсом року, всі я знаходились до умов з моїми непарами, хоча це було складно. Друзі протягом 6 місяців десь жартували, а потім заспокоїлися.
Тепер, побачивши зміни, які стали мені, вони почали запитати питання: «Як...».
до Найнадійніші питання та фрази про сиру їжу, які ви чуєте?
- ТОП-3 «фаворит» питання: "Чи можливо для вас?", «Ви не можете це зробити?» і «І як ви без білків, і як ви без жовтків? . ?
Я можу зробити все! Я вирішив не їсти.
Це експеримент на себе. Не пов'язаний з проблемами здоров'я або будь-якими міркуваннями. Я не раптом люблю і захищати тварин більше.
Я все ще носити шкіряний одяг і взуття, і я не планую їх носити.
Ще одне важливе питання: «Ви втратите вагу? й
Не всі розуміють, що сира їжа не дієта, але спосіб життя.
- Скільки довше ви будете залишатися на сирій їжі?
до Не дієта! Просто експериментуйте на себе, на шляху життя. Я не знаю. Сьогодні Я щасливий з усім, і я не збираюся змінити все. Хто знає?
Я не впевнений, що я зробив право, але я люблю те, що відбувається мені.
Я не хочу, щоб хто-небудь приєднатися до рядів сирих продуктів. Все це чисто індивідуально. Я переконаний, що наш фізичний стан залежить не більшої кількості від їжі, яку ми їдемо, як у тварин, але на психічному настрої, з якою приймається ця їжа.
Тому, якщо ви хочете, поросіть на моркву, яблука; якщо хочете, з'їсти м'ясо або сир; пити молоко або пиво. Щиро вітаємо Вас з Новим роком та Різдвом Христовим!