Огляд Trade12: мій досвід співпраці з Trade12.com, як правильно торгувати, навчання і можлива негативна торгівля12
Я став трейдером тут! Я хотів би поділитися своїми почуттями про це,
Напишіть відгук у Trade12, брокера Я працює з.й До недавнього часу я знав не більше про валютні та фондові ринки, ніж про синхронострон, але ситуація на ринку праці почала розвиватися не надто добре, тому я повинен швидко шукати способи отримання додаткового доходу. Відкриття бізнесу не дуже багато для мене: податки, платежі, необхідність тримати книги! Чи працює бізнес, і якщо ні? Скоро, не варіант. Ідея отримання грошей в іноземному валютному ринку застрягла в голову.
Trade12 брокер – Відгуки людей та власні думки
В цілому я прочитав відгуки про Trade12, шукав широкий веб-сайт на тиждень або два, в ситуації більше або менше прийшла чіткість - я купую будь-яку валюту, коли це дешево - я продаю при дорогих, все зрозуміло і здавалося б просто. По суті, це не так просто - багато людей на ринках втрачають гроші і для решти своїх днів тоді вважають, що це пропанування. Так, так, profanity! Вам необхідно правильно підготуватися. Теоретично і практично. І не один місяць приречени, але кілька. Щоб принаймні відрізняти показник Ichimoku від стохастичного коливання.
У теорії я з'ясував його в місяць, це був час для практики – було потрібно для брокера з демо-рахунком, щоб ви могли «запустити» віртуальні суми від нього і консолідувати ваші теорії з практикою. Я знайшов один, Trade12. Я читаю відгуки про це – як позитив, демо-рахунок, який я також присутній.
Я треную ще один місяць - все, здається, працювати, а потім один раз, і не так багато. Щоденник - там він записав кожну торгівлю, на яку актив, коли він увійшов на ринок, коли він вийшов. В цілому, початок здається стабільним. Тоді я мав сидіти і писати собі список того, що я міг втратити і що я можу отримати від роботи з Trade12. Я отримав наступне:
Консультації підприємства:
- Я можу втратити гроші,
- Я міг бути час.
Переваги співпраці з торгівлею 12:
- Я можу отримати фінансову незалежність за будь-яких обставин.
- Я можу планувати свій день будь-яким чином, я хочу.
- Не буде ніяких переваг;
- Високий дохід за короткий період часу.
Останній момент був вирішальним, а наступного дня відкрив депозит на Trade12.com. Ну, я вже знав, що зіткнутися, тому я не намагаюся торгувати цей день - хвилювання першого дня може бути поганим для вас. В цілому, як виявилося, торгівля більш психології, ніж будь-які спеціальні торгові системи та стратегії. Ви можете надати людині вигідний авторський автомобіль, і він буде об'єднатися в пару днів, а інший використовує стратегію, яка не занадто шикарна, і знання в його голові не автомобіль, але робить прибуткові транзакції, і ринок триває довго. Управління ризиками необхідно поважати знову – ситуація відрізняється на ринку. Через те, що я витратив багато часу підготовки - я розумію все це і мав ідею. Знову, хороший брокер - європейський. Таким чином, робота з Trade12 швидко і дуже ефективно.
Остаточне слово на Trade12
Це місяць, так як я залишив свою стару роботу. Комбінований спочатку з торгівлею, тільки в разі - раптом він не буде працювати, а потім зникне значення в ньому. Дуже часто я працюю з валютою, практика внутрішньоденної торгівлі. Торгівля12 ніколи не пускає мене – виводить гроші належним чином і без затримки, дає аналітику, відгуки про економічні новини, не змінює умови. У мене є позитивний відгук про Trade12, тому що тепер у мене є фінансова незалежність і час, бос немає – все приїжджає до того, що я хотів! Бажаю вам, і я буду раді, якщо я знаходжу його корисною.
З повагою, Дмитро Шепетяков