Переваги сировини - 1: контроль ваги

Привіт, читачі! Я хочу відзначити переваги сирої їжі, яку я знайшов для себе протягом 4-річного періоду. Звичайно, багато людей вже знають про свої основні переваги, але все ж, отримати ще одну арматуру від особистого досвіду інших людей - переконує, що ви на правому шляху ще більше.

Я вже говорив про багато з цих речей у своєму вебінарі «Чому вибрати сиру їжу», який відбувся минулого тижня. Тепер я хотів би поставити її у вигляді статті, щоб бути ще більш чіткими.

до + Так, чому слід вибрати сиру їжу?

1,1 км Контроль ваги / втрата ваги
2,2 км Неприпустимість
3. У Фізична витривалість і міцність / енергія
4. У Очищення тіла
5. Умань Стабільний емоційний фон
6. Жнівень Легко прокидати
7. Про нас Менша лаціна.
8. У Позитивний, веселий, спокійний
9. Навігація Немає обмежень на харчування (крім жиру)
10. Зміна навколишнього середовища для кращого
11. Фізична гнучкість
12. Фізична простота
13.00 р. Не ламайте ноги в кінці дня або від важких навантажень, якщо не дуже ламать
14. Не сильний почуття голоду, дискомфорт від їжі
15.00 р. Збереження часу на кухні, миття брудних страв, очищення кухні, тривале травлення (того разу, коли тітка сповільнюється)
16.00 р. Хороший травлення.
17. Заточування зору

1,1 км Контроль ваги / втрата ваги

Я збираюся поговорити про перший, який там, де стартувала ціла історія. Спочатку я думав, що я переключаюсь на сиру їжу спеціально для схуднення. Тому що моя вага була дуже незрівняна для мене. Але потім, дізнаючись більше про цю дієту, звичайно, стало зрозуміло, що просто втратити вагу більше «слідовності», ніж основний плюс. Оскільки вага можна регулювати досить легко, і ви пристосуєте до неї протягом часу.

Вимкнено до 100% сирої дієти, це буде відносно простим для вас, щоб контролювати вашу вагу. Надлишок ваги, ймовірно, відійде в перший рік. І можна змінити помітно. Але! Пізніше... якщо у вас немає дуже швидкого метаболізму (і десь середні), то ви, ймовірно, отримаєте деякі спини. Але не буде виглядати зайва вага. Ваша вага і ваша форма буде нормальною, вони не стануть об'ємними, навіть якщо вони були до. Варто розуміти, що переключення до 100% сировини, ви втратите непотрібну вагу. Зніміть те, що ваше тіло потребує. Скільки ви вже маєте при наявності безшумної ваги - цей показник є індивідуальним. Тільки спосіб життя ви прожили до. Чим більш шкідливі і непристойні продукти харчування, тим більше ви відвертають сильні напої, тим більше м'яса і смажені, а також швидка їжа - тим більше вага, швидше за все, йде, тому що тіло на сирому раціоні включає функцію очищення. Це, ті, хто дуже погано, перш ніж може стати дуже тонким, але потім, перебування на сирій дієті близько року і за її межами, отримати деяку вагу.

Люди з середньою швидкістю метаболізму, схуднути так само легко. Але якщо після першого року або два, щоб почати вживати багато жирів, спосіб навіть сирої їжі – отримати вагу і «кругло вгору» буде досить легко. Для мене, як схильний до збільшення ваги, це просто так легко отримати вагу на сирій їжі зараз. Але я не відчуваю себе фізично, як я можу зробити на регулярній дієті. Так само, як і «навперед».

Що робить контроль ваги для мене, наприклад? Звичайно, в першу чергу, кількість споживаних жирів, це не повинно бути багато. Кількість води в день (погано багато - швидше все виходить зайвим). Спортивний (Я працюю в електродвигуні та кардіо). І я йду в сауну, де я брала велику пляшку води зі мною, і я пишу багато. Також варто відзначити, що варто отримати достатню кількість сну, а останні страви не повинні бути занадто пізно. Першим є, якщо рано краще. Так тіло прокидається швидше і починає свої процеси.

Я часто чув, що краще почати сніданки через кілька годин після прокидання, або близько 10-11-12 днів. Не працює для мене, я спробував. У ці дні енергетика і активність була «заходом», метаболізм сповільнився. Це, на дні, коли я їсти сніданк пізніше, наприклад, їсти досить протягом дня або їсти щось жирне, наступного дня я отримав більше «гаїн», ніж ті дні, коли я їсти однакову кількість, але почав їсти раніше. Що це? Тому я думаю, що краще почати сніданк на 7-8 ранку.

Ось тут: