Найпростіший принцип вибору продукту

... Дуже простий принцип: Швидко вперед у вашій увазі мільйони років, уявіть життя в дикій природі в гарячій Африці, спати в відкритому повітрі і все ще не маю уявлення про те, як і найголовніше, чому використовувати вогонь.

Тут ви відіграєте в світанку, ви відвертаєте живу воду з сусіднього куптана, а потім ви вирішили, що було приємно з'їсти. Якщо ми подивимося на птахів або тварин, ми не маємо думок: «О, що є, в луку, каля смачна, тому б прикусити!»

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це, звичайно, всілякі розмальовки фруктів, за допомогою яких сигнали природи: «Осіть мене і поширте насіння якомога ширше» (плоди не тільки фрукти, але і овочі), потім той же принцип у ягодах, потім трави, горіхи і насіння.

Так само, коли ви йдете в супермаркет або ринок, запитайте самі питання: «Що з цього б я йду і забираю з дерева / куща і відразу їсти» (що б привернути мене візуально, то по запаху і, звичайно, за смаком) Помаранчевий апельсин, звичайно! Стоп, зупинка, в природі процес бродіння, тобто бродіння вже є ознакою декомпозиції / обробки бактеріями, тому ні. Картопляна трубка

Наші далекі предки будуть викопувати коріння в самий екстремальний випадок, коли є абсолютно неприємності з фруктами і ягодами і зеленню. «Суперфастне заморожування «збереження всіх вітамінів в фруктах» – зупинка, зупинка, в природі в Африці я не забираю заморожених фруктів з дерева». Цей простий і натуральний принцип можна використовувати при виборі продукції.

Найголовніше, що кожен окремий фрукт або овочі для вас був смачним, свіжим і обов'язково приніс задоволення. Спробуйте поїсти повільно, в спокійному середовищі, насолоджуючись смаком кожного предмета. Ваше тіло – це найцінніше! Згадайте, що ви допомагаєте іншим. Бажаю вам багато, багато вдач і солодких фруктів на вашому шляху.