Я ніколи не їсть фруктів більше 20 днів поспіль.

З більшістю це було: 15-20 днів фруктово-овочевих, 15-20 це також + риба, кава, суші, шоколад. І він чергується невизначено. 2-3 роки. Це дуже довго для мене : Вона сказала, що середовище утворюється в 21 день. Навіть коли я був в Таїланді протягом 3 місяців минулого зими, він був таким же. Я пішов з коханим. Ми думали, що ми приїжджаємо до Тай і їсти тільки фрукти. З начинкою сонця, це дійсно простіше. Не навіть з сонцем, але коли це тепло. Але це те ж саме. Я відвертав кокоси і кавуни на 20 днів, а потім був різноманітний морепродуктів. У Таїланді легше їсти рибу і креветки, тому що після чого ви п'яте ваканну кількість кавунів, потім кокосів, а тіло відносно нічого не відрізняється. Фізично. Але настрій не так добре, як коли я пишу кокосів. : Я не можу їсти за простою причиною. Особисто, це просто. Коли я переживав різноманітність емоцій. Груша, розчарування, радість. Привіт з дитинства! Це я пізніше зрозумів при роботі з психологом різноманітні проблеми або прийшли до чогось себе. Куди йде і чому.

Коли я був маленьким і мав свято з подарунками (новий рік, День народження) Я мав солодкий стіл і іграшки. І це дуже приємні емоції. Коли мова йде про LEGO : Саме тому в моєму сімейному клубі і я намагаюся купити якомога більше з них. Коли я був сумним або хворим, я дав деякі продукти харчування. Щоб заспокоїти вас. Це всі потужні анкери. Ось чому я особисто трапилася: Я сердився - Я збираюся їсти, я прохолодний і добре - Я збираюся їсти, я збираюся їсти. Здається просто з одного боку - їсти фрукти і овочі і в кінцевому підсумку все пройде. Але ці анкери настільки потужні, що сили не можуть протистояти. Я не говорю про небезпеку або розчарування. Я говорю про радість і щастя. Як позитивні емоції, чому вони подобаються? Він був однаковим з роботою. Особливо працює для себе. Це ще гірше, тому що це невелике, але це ваш. Це робить речі гірше. І бізнес без невиконання строків, форс-мажорних обставин не буває! По дорозі, так як я говорю про роботу. Зрозуміло, що робота для когось є рабом. Це абсурд. Ви просто повинні знайти правильний роботодавець (так, 5 відсотків?). Але все ще. На даний момент я зроблю свій бізнес з 0, він просто відкрив, Я сподіваюся, що все буде працювати з коханим, наш сімейний клуб буде мученим! І я також працюю в інтернет-проекті як комерційний директор. Ну, як комерційний директор, це те, що вони називають мене. Я менеджер з продажу, фахівець з обслуговування клієнтів. Але не директор з продажу : Так, ставлення є дуже добре і мій відсоток продажу дуже добре. Мій графік безкоштовно і дистанційно. Головне - знайти правильний роботодавець. Небагато. Я відчуваю себе таким же чином про своїх співробітників. Вони не раби, м'ясо, праця, але партнери. А умови для них краще. Я особисто запустив для фруктів і шоколаду і т.д. На жаль, вони не ректорні, і я не можу їх змусити : Багато людей не їсти м’ясо протягом тривалого часу. Кожен має власний вибір. Люди добре і так. Це питання. Ви не можете судити людину просто тим, що він їсть.

Про роботу для себе та когось іншого. Щоб досягти успіху, потрібно гарне настрій, потужна енергія, ефективність. Я не розкриває правду, кожен написав про це багато разів. Я просто обмінюсь власним досвідом:

Коли ви перебуваєте в цьому стані, все простіше. Я помітив прямий і простий зв'язок між Я хочу отримати. Дуже просто. Коли Джон Кехо написав у своїй книзі Квантовий воїн (до речі, я дуже рекомендую) як все почало працювати і його думки Force почали працювати, в цей час він був дійсно голодним і їсти тільки виноград і фрукти. Він не має ніяких грошей для іншої їжі. : Я думаю, що це якось підключено. Енергетика зростає, все працює. Це написано. Життя і будівництво бізнесу набагато простіше. Помилки змінюються. Не впливає на вас. Чи затримали робітників ремонт? Ми відкрили тиждень пізніше, нічого не сталося. Учитель відмовився працювати? Що б. Після 3 днів я зробив справу з ще 5 разів краще, і це чудово, що це сталося. Найкраща частина полягає в тому, що ми залучаємо клієнтів. Наші цінності вирівнюються з ними. Ми думаємо про них: Звісно, неправильна і грамотна реклама не була скасована. Рекламні матеріали формуються з внутрішнього стану. Стиль, кольори, фон, слогани, опис, все утворюється у людини глибоко всередині. Не дивно, що ви приїжджаєте сюди! Співробітники та клієнти. Він привертає, що кожен знає про це. Наш клуб відкрився тільки, але початок чудовий. Я ніколи не працював в стані фруктової їжі. І це здається, що я повинен був раніше.

Зараз мій день, як це:
В 7:00 вранці п'є л води з лимоном, медом і імбиром.
Десь на обід, іноді я пишу апельсиновий сік 0,5-1 літрів.
Увечері я з'їжу салат з зелених помідорів :
Я отримав досить.

Не так багато фруктів і їх не так охолоджують влітку, і немає кавунів. Це сумний без них. У літній період я їю кавуна в день і відчував великий. Вони не існують, і ми повинні зробити це без них. Я не дотримуватися будь-якої строгої форми харчування (меді, не заважати овочі). Я відчуваю себе добре в цьому режимі. Я не можу їсти весь день і відчувати себе чудово. Єдине без лимона і імбиру складно. Мед не є критичним. Це дозволяє мені працювати важко і продуктивно в 2 вакансії. : Я хочу писати це сьогодні, це просто сталося мені. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що щось прийде і я буду писати його. Я сподіваюсь, що ця інформація буде корисною для когось!