447
Сире весілля.
На столі були тільки вегетаріанські страви.
Незвичайне весілля відбулося в Новокуишевську. «Репортер» не відвідував торжеству, але відвідав молодят коротко після бенкету. Перш за все, ми попросили: були гості, вирощені відсутністю м'ясних страв і міцних напоїв на святковому столі?
Ні один пішов голодним.
«Не відреагував нас для такого незвичайного меню», – розповідає голова молодої сім’ї, 27-річний Олександр Шаланов. Однак Ліуда і я вирішив не шокувати гостей повністю сирою їжею. Але всі страви вегетаріанські. І як напій, ті ж овочі і фрукти, тільки пропускаються через універсальні сокири. Ніяких напоїв!
До вибору гостей для першого сімейного свята Шаланова підійшов серйозно. Вони не зателефонували тим, хто не поділився своїм видом на їжу.
«Весіль було весело, і ніхто не пішов голодним!» – поділився з «Репортером» Наталією Коновалова, нареченою.
Вона любила млинці фаршировані грибами і грибним супом.
до І другий подається смачна картопля з грибами! - каже Наталія.
Весільні торти були замовлені в спеціалізованому магазині для вегетаріанців. Для їх приготування використовуються мед, рослинне масло, артишок, мигдаль і дати.
- І Люда і я на весілля ate ананас, він був дуже соковитий! - Олександр посмішки.
"Неображений толстой."
І все почалося для старшого бойлера нафтопереробки Олександра Шаланова з пристрастю до філософії Лева Толстого. Рік і половина тому я почав думати про правильне харчування. Я вирішив спробувати вегетаріанство.
Щоб повністю відмовитися від їжі «неживих», тобто стати сирим eater, Олександр вирішив після довгих дискусій з Людмилою, яким він зустрівся в Інтернеті.
до Ми подрібнили багато інформації про сиру їжу, - говорить Олександр. - Ми дізналися, що є сирі продукти харчування, які їдають сире м'ясо та рибу. Не шукав нас. І ми обрали так звану моно-сирну їжу. Можна їсти тільки фрукти і овочі, які не пройшли термічну обробку, "живо". В один день існує тільки один продукт.
Олександр не знайшов ніякої шкоди своєму здоров'ю, ставши сирою їжею на рік тому. Навпаки я хворий рідше. За його словами, якщо раніше він спійманий холод кожні два-три місяці, тепер більше шести місяців на всіх не хворий.
Проте зміна дієти Олександр втратив шість кілограмів.
«Якщо перед тим, як я міг підняти вагу 24 кілограмів 80-90 разів, то тепер я вичавити не більше сімдесяти», він допускає.
Але не страшно, людина. Як сказав він сирими продуктами з досвідом, з часом організм перебуде і звикне до нової дієти таким чином, що Олександр зможе відновити свою нормальну вагу.
На жаль, «Репортер» що робити з тим, що організм людини потребує вуглеводів, жирів, білків, шаланова запевняють, що ці речовини надлишок в овочами, фруктах і горіхах.
У нас є сніданок і обід. Ми можемо їсти яблуко в будь-який час, пити сік. І немає голоду.
Справжній чай і кава є табу. замість того, Олександр і Людмила заварюють м'яти або інші польові трави.
За словами Олександра, ні в якому разі не можна «змінити» сиру їжу. Тіло не пробачає такого «похилого».
Ліуда вирушила в село матері на два тижні, і там довелося їсти звичайну їжу. Тоді я відчував себе дійсно погано.
Сім'я не розуміється.
На весіллі Шаланов був одружений пара – його однокласник з дружиною. Вони вегетаріанці. З ними молоді Шаланові в ближньому майбутньому збираються пересуватися в еко-поїзд.
«Це не далеко від Togliatti, і ми вже побували там, – каже Олександр. - Є сира їжа. Вони придбали кілька га землі для кожної сім'ї, почали будувати, хочуть вирощувати здорову їжу. Ми дуже раді!
Тим часом Шаланові живуть в двокімнатній квартирі з старшим братом Олександра та дружиною,
«Мій брат не знає нас», - розповідає Олександр Олександр. - Але це власний бізнес.
Тітка Людмила Наталя Коновалова, хоча вона була веселою на весіллі з серця, також не затвердила їх рішення стати сирими продуктами.
«Я думаю, що м’ясо треба їсти», – каже вона. Я думаю, що відмова від нього може бути шкідливим для здоров'я.
Не поділяйте віру Шаланову та більшість людей з їх оточення. Однак, як Олександр прийняв до Репортера, він цілком визнає, що один день він перегляне свої погляди на життя і харчування.
«Це більше експерименту на себе», – каже молодят. до І це може закінчитися в будь-який час. Крім того, вагітна Людмила. Дитина буде виготовляти тільки фруктово-овочеві пюре. І коли він росте, ми даємо дитині вибір. Щоб бути або не бути сирою їжею, нехай він вирішив себе.
Якщо кожен п'яний, як свиня, це океї.
Це ясно сектар, я розповість вам! ;
Цілодобова поїздка. На нозі. Немає грошей.
Школи та дитячі садки беруть участь у програмі плодового здоров’я