Білок рослин!

Коли людина починає думати про правильне харчування, часто виникає одна з перших питань про білок. Де організм отримує повний білок? Це дуже важливий елемент і повинен бути отриманий з їжею. Але проблема полягає в тому, що багато людей не знають ніяких джерел протеїну, крім м’яса, або чули про протеїну в сої або бобових культурах, але вважають, що білок рослин повинен бути «сударним» або «інферіором». Це пов'язано з відсутністю інформації, тому я хочу, щоб вона була світла на цьому темному питанні.
Білок є високомолекулярною хімічною сполукою, яка складається переважно з амінокислот. Всього 22 амінокислот. І так само, як ми робимо величезну кількість слів з 33 літер нашого алфавіту, поєднуючи їх, наше тіло робить неймовірну кількість білків з цих 22 амінокислот!

Білки беруть участь у майже всіх процесах, що відбуваються в нашому організмі. Але для кожного процесу вам потрібен білок, який має індивідуальний склад і поєднання амінокислот! У зв'язку з тим, що буде надзвичайно необґрунтовано припустити, що білок, який складається з тіла тварини, і ви ate, підійде вам. Якщо ви їсти шматок яловичини, ви отримуєте білок, приготований тілом корова і для корови! Цей кальмар не підходить вам!
Що відбувається, коли ви їсти шматок м'яса? Орган починає виділяти величезну кількість енергії з її внутрішніх ресурсів, які витрачаються на розбиття облігацій цього високомолекулярного з'єднання маси, щоб витягти з нього єдине, що дійсно являє собою значення для організму - амінокислот. Майже весь відпочинок у вигляді лагів камінь западе далі і почне декомпозиувати там, не встигаючи залишити наш довгий кишечник.
Не кажучи вже про антибіотики, які вводять в організм тварин у величезних кількостях протягом короткого і страшного в'язниці життя, боячі гормони, які залишають м'ясо тварини в момент її вбивства, енергетичні коливання тварини, які надходять в тонке тіло людини при харчуванні м'яса і сприяють деградації енергії.
Так що ви не повинні брати своє слово для цього, поговоріть разом. Коли я запитаю людей питання: що ви їсти?, Я досить розумний відповісти: «повернути силу, заповнювати енергією для виконання завдань життя». Відмінна відповідь, правильно! Так це, їжа необхідна для людини для відновлення сил і заповнення тіла енергією.
У вас є. «Проперлі» з'їжджають, все, як ви навчалися батьками, дитячими вчителями, бабусями, кейтерінгом – першим, другим і компотом. Вони залишили таблицю задоволених. Що таке перше бажання? Право, сон! Парадокс Повернемо крок назад: чому ви сидите на столі? Якщо ви заповнюєте енергією, то, ви отримаєте від таблиці, ви повинні бути повною енергією. Де з'явилася енергія? Ви не знаєте? Я знаю! Вся енергія після того, як ваш «коректний» шрот, тіло відноситься до того, що татанічні зусилля розщеплюють, перетравлюють, асимілатують всю суміш раттлкіну, яку ви ретельно поміщені там.
Чому це відбувається? Чому нікому не суперечить цій державі справ?
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! І в чистому і легкодоступному вигляді. Тіло не доведеться працювати важко, щоб отримати їх. Саме тому після їжі, що складається переважно з зелені, відразу з-за столу я можу запустити десь, зробити щось, у мене є яскрава і чітка голова, готова вирішувати будь-які складні завдання. Я не соромлюся! Найкраща частина полягає в тому, що немає голоду протягом тривалого часу.
Виявляється, для того, щоб отримати повноцінні білки, це абсолютно не потрібно навантажувати організм продуктами тваринного походження. Ви можете отримати повноцінні білки в легкодоступній формі, споживаючи достатню кількість зелених рослин.
Ця інформація може бути корисною для тих, хто симпатичний до ідеї вегетаріанства, але сумнівайтеся, чи може забезпечити достатній білок на основі рослин.
Але якщо ви не готові відмовитися від їжі тварин, то розширення дієти з зеленими рослинами все ще буде дуже корисним. Зелені рослини допоможуть вам в певній мірі нейтралізувати отруйні речовини, які вводять ваш організм харчовою їжею.
Пам'ятайте «100 трави для шашликів» серед кавказьких – ці відомі любителі корму для тварин завжди служать величезною кількістю зелені до своїх страв, за нашими стандартами.
При харчуванні тварин, що містить велику кількість протеїну, з харчовими інгредієнтами, багатими вуглеводами (потути, крупи, крохмальі овочі), ви змусите ваше тіло перенапружуватися в спробі перетравити несумісні продукти. У шлунку починається процес бродіння, а коли така їжа надходить до кишечника, бродіння переходить в гнилі. Тому краще відокремити білки і вуглеводи в різних стравах, і бажано додавати зелень як до, так як подає харчові ферменти, необхідні для травлення в шлунку і сприяє виготовленню травних ферментів в підшлункової залозі, допомагаючи додатково розщеплювати їжу на поживні речовини, необхідні для організму.

Наталія Кобзар "Природні харчування" 2011