624
Підлітків і сирої їжі
Я почав харчуватися виключно сирою рослинною їжею з 15 серпня 2014 року у віці 17 років. Причиною того, чому я вирішив перейти до цього типу харчування, було вивчення книг Келін Кемпбелл «Китайський навчальний заклад» та Уголев А. М. «Трофологія та теорія адекватного харчування», а також перегляду виступів Михайла Григора, МДФ, всесвітньо відомого викладача галузі харчування. У деяких випадках критична інформація накопичилася. Я був більше і більше дивився речей, які я навчився. Вся теорія правильного харчування підходить для базових медичних принципів, які ми знаємо. В результаті усвідомлення великої кореляції між дієтою і здоров'ям я вирішив прийняти такий невеликий психологічний крок для мене і великий для змін в організмі.
Я зробив перехід на тиждень. З кожним днем я прочитав, я дізнався щось нове і все частіше віддали перевагу гречки або рису з сушеними фруктами замість картоплі з м'ясом. І після того, як Уголев так вирішив легко і просто припинити вживання всього шкідливого. Я не можу сказати, що я вирішив. Я просто хотів і я зробив.
До цього дієта складається переважно з курки, яєць, великої кількості хліба, пельменів і декількох яблук. Корисна їжа Макдональда не з'їдала з розгляду, що раціон білка був максимально здоровим.
Через 1-2 місяці симптоми хронічного фарингіту і набряк носа повністю зникли, зникають часті головні болі, підвищений імунітет.
Після 3-4 місяців біль у спині повністю зникне, незважаючи на те, що у мене є остеохондроз і часті навантаження на спину через мій спорт. Збільшившись кілька разів, і було незвичайне бажання для мене, яке я ніколи не відчув перед моїм переходом - тягач для спорту. Я почав працювати на 6 ранку, отримуючи 5 ранку. Подумати про те, що в голові немає вогнища, зникла апатія і нервозність. Моя вага в 193 пада від 69.2 до 65.1, але потім пішли до 67.3.
Спортивна продуктивність поліпшилася, оскільки я змінив свій раціон. Я навчаюся на парі з усіма іншими, і я просувається не менше, ніж кожен інший, часто навіть швидше, тому що я відчуваю м'язи повністю різними і набагато краще, що є дуже важливим критерієм спорту.
Дуже приємно! Вражені враженнями інших сирих продуктів, які вилітають в футболку і шорти вранці при будь-якій температурі:
Я хотів розмістити фото до групи збігу на ранок 1 січня, але на жаль не був гаджет. Не хворіли, не хворіли. Вішалка сприймалася дуже легко: краще думки, менше сну
Єдина проблема з хлібом. Він може з'їсти один скибочку один раз на тиждень, але він відчував, що він був трохи важким у порівнянні з іншими продуктами і через близько 1-2 місяців він відмовився.
Приблизний щоденний раціон:
5:00. 0.8 л води
5:30 250 г пророщеної зеленої гречки, 100-150 г насіння (замок, соняшник і гарбуз), лимонний сік 100 мл, морква 200 г.
9:25 0,4 л води
10:00 кілька яблук / груші (0.2-0.6 кг)
11:30 0,4 л води
12:00 кілька бананів / апельсинів (0.2-0.6 кг)
13:30 0.5 л води
14:00 250 г вирощеної зеленої гречки, моркви (150 г), буряк (100 г).
16:00 Дати та інші сушені фрукти (0.1-0.4 кг)
17:40 Яблучний сік (срібло сухе)
18:00-21:00 0,9 л води
Вартість мене близько 3 500 рублів на місяць. До цього я витратив більше.
Крім бігу до тренажерного залу, я є членом молодіжної ради Ленінського району м. Челябінськ та заступником голови та керівника проекту: Я захоплюю керівних боїв Володимира Тарасова та ораторій. Я дуже часто вчитель своєї справи:
На основі ораторно-керівних боїв створено модульний курс «Будівельні переговори». Це система для школярів і більше людей.
Сім'я була найважчою частиною. Моя мама розповіла мені, що я б загинув. Найвіддаленіші родичі обіцяють непрозорість. Не переконували навіть найтривіальніші приклади, що свідчать про переваги мого раціону. Але я продовжую ловити погляди на косу і непровокувати. Незважаючи на всі позитивні зміни, які вони бачили в моєму тілі, вони ще чекають на мене, щоб отримати медичну увагу, і вони прямо.
Я не зарекомендував себе будь-кому, але я все одно зустрічаю провокативні питання від родичів. Є ті, хто дуже зацікавив мій досвід сирої їжі: мій друг веган, який дав мені книги, які змінили свою ідею харчування, дуже затвердження того, що я роблю. Моя вчителька ораторії і повністю припинила вживання будь-якої їжі тварин.