492
Історія «Анти» або, нарешті, вимкнено їжу «недле»
Історія «Анти» або остаточно відключена їжа «недле». З «харчової залежності» Гаврилич.
Давайте мені почати розуміння того, що ця стаття призначена для. Ті, хто продовжує регулярно їсти м'ясо, пити пиво і т.д., не можна читати, але почати з лекцій Жданов, Ефімов, книги Браг, Уголев, Ерет, Зеланд і «Райзини», які летять з усіх, і є все ще дуже, дуже багато людей поважають, які я не буду тут списку, не буде достатньо місця, який в один раз підштовхнув мене, щоб переосмислити мій раціон і ставлення до життя в цілому. Скільки я можу йти? На цьому сайті - Lovesurfing.ru Я собі два роки тому і почав отримувати всю інформацію, яка була на ній в той час, і це вже було достатньо, я прочитав все, я не згоден з чимось, що здавалося наївним і смішним, але не про що хочу сказати. Загальна кількість наявної інформації достатньо розуміти «справжню» людину, яка живе неправильно. Давайте навчатися з вищезазначених органів. Я отримав його спочатку, це було достатньо для мене.
Я хочу поділитися трохи різними, частково моїм, інформацією з тими, хто вже є сирим eater, веган, фруктово-атровим, зловленим, практично непритомним і іншим, принаймні в моєму серці, хоча ці етикетки я якось не схожий на дуже багато. Я маю на увазі, будь-які етикетки. Цей текст для них, який вже почав свій шлях, який до м'яса, міцних напоїв і всіляких «красних пляшок з супермаркету» ніколи не повернеться. Для тих, хто вже відчував перші місяці (і хто має тільки пару тижнів), реальну високу, легкість в тілі, щітку енергії, постійний підвищений настрій, а потім - BAC, тут це - RISE. Вони дорогі, тому що вони є.
Мій шлях почав, мабуть, схожий на всіх інших, читати різні відомості, переглянути в себе і один день вирішив, ВСІ, з завтрашнього ранку я є сирою їжею. Ну, я просто говорю, ми 21 днів непереносимість, звички закріплюється, а потім все божевільна робота. Це не було. Спочатку все дрібно, сон на 5-6 годин, приглушений сон, енергія розбризка над краєм, на пресі були кубики, натискають на останню перетягування (який в предметі, він буде розуміти, що йде мова про), результати на планці різко посилаються (то вони по дорозі повернулися до свого «нормального» 11-12 витягів). Не було питання навіть спроб поломитися, словом, ефектом початківця. Перші поломки розкочуються протягом трьох місяців, я не пам'ятаю навіть зараз всі тонкощі, як і що там, які продукти, які штовхають, факт залишається – поломка, і що болючий, майже щодня. Плюс, навколишнє середовище, бачив мій невідповідність, я кажу одне, і я їсти, що я не можу. Все це додано паливо в вогонь. Хвороби, проблеми існують різні, зайва вага, які мають що. Я особисто не був «ДО», я навіть в моєму 40-плюсці був досить здоровим, придатним і спортивним, зловживали міцні напої тільки в «стійкому» молоді, не копчений протягом 15 років за цей період часу, і рідко відвертається і трохи. Немає «мотивації» Я припинив їсти м'ясо відразу і назавжди, я не торкнувся до неї, а не тому, що тварини є «справедливістю», просто важкою і безцінною їжею, якось було зрозуміло, що смерть – тема закрита. Незважаючи на те, що я бачу, тварин також шкода, фільм «Особливості» не міг бачити, це занадто болюче, щоб дивитися все це, і я вже не доведеться зараз. В короткий час все зрозуміло з м'ясом, але всі сорти різних, як я називаю їх - «високі», шоколадні цукерки, печиво, солі, метелики і багато інших подібних речей зберігалися дуже довго. «Ков’яне молоко, як молоко будь-яких інших видів, містить білок, який, коли розбитий в процесі травлення, випускає цілий набір опіратів, які називаються носоморфинами.» Надмірне підтвердження сутності препарату певних видів їжі.
Насправді, всі ці два роки, порівняно кажучи, я не можу вважати 100% сирої їжі, або що, чому я не люблю ці етикетки. Але! Однак, мій раціон і щоденний щоденний вигляд, як це. До 12 днів НЕГОТОВЛЕННЯ, вода іноді, потім чистий моно-фрейпфрут, вдень велика порція «зелених з блендера» і тільки в вечірці «висока гречка». Не кожен день, дякуємо Богу, було тижнів очищення, або за два або три дні, щоб залишитися на одній живій їжі – потім з'їсти непристойну, спустошувати себе, тримати знову. Тепер я прийшов до того, що після 17-18 годин простіше тримати на ніч, тобто «Все нічого». А потім, про один раз на тиждень, «мікрофлакс» відбуваються. Причина: перше, моє суспільне життя, не змінено багато. Витяг: місто, «бетонний клітка», родичі, знайомства, магазини, спокуси. По-друге, внутрішні причини, такі як стрес, підсвідомий розум не може бути готовим або що ще? Ланцюги розуму коротші. "Turbosulik" допомогти всім нам, хоча реальним "змивальникам", це може бути не так багато необхідних.
Поради щодо того, як плавно позбутися від і які продукти, ймовірно, я не дам, кожен має свій спосіб. В першу чергу, всі види паростків дуже хороші, медові, можливо горіхи, салати, масла, хтось може мати бобові, але є багато інформації з різних сирих продуктів харчування з досвідом, питання в іншому. Здійснити кінцеву мету, яка дієта повинна бути в кінці перехідного періоду, зрозуміти, що ці паростки, мед і горіхи, і, можливо, хтось інший має які речі – TIME.
Результат повинен вийти з кого раніше, хто пізніше, але про те ж, свідомо їсти тільки: надземні плоди, тобто плоди, тільки дозрівають, тільки в сезоні, ягоди, можливо, трохи по відношенню до зеленого трави.
Включає в себе будь-які частини рослини сімейства ПАСЛЕНОВ, і це особливо: картопля, баклажани, перець (і солодкий і ще більш пряний), томат, тютюн (ясно, що ніхто вже не курить, але тим не менш, це з ночами).
Картопля – це не їжа на всіх фактах, просто крохмаль, клей, їжа рабів (найбільш ймовірніше їх висаджували на ньому) викликає лазію, отримали п'яні і знизили дупа від «сатіфакції», мозок закриває практично повністю. Це про варену, смажену картоплю ще більше "стирок" через масло, чіпси ще вищі форми переверсії на цій темі, а в сирій формі є в принципі можливо, не дуже смачний, добре, від розпаду яблуко тастрє будь-яким чином.
Потім банани, можливо, п'ять років відтепер.
Гриби, горіхи, бобові - хоча "фрукти" - до нічого.
Зерно: Пташине харчування, навіть у вигляді проростків, не потрібно.
Тепер, що рахує як «сезон». Зрозуміло, що ви можете жити в тундрі, і навіть на місяць, і казки, які потрібно їсти, що ростуть поруч, вони красиві, але це не завжди краще і здоровіше. Тут можна посидіти в середній провулку на деяких яблуках з морквою і капустою з лютого по травня, але це нудно. Неподалік.
Власна сезонність:
Серпень до вересня. Кавуна, дині. Виноград, яблука пішли повільно, сливи. Огірки, якщо є, хоча смак винограду краще. З далеких країн не існує.
Зима осінь, ранньою зимою. Виноград поступово відступає до зими, починає мандарину, періммон, трохи пізніше апельсина. Банани цілий рік, але я хочу, щоб виїхати з ними з часом. З далеких країн можна підключити екзотичні речовини, такі як всілякі авокадо і тп, до аматора.
Зима і початок весни є різною історією. У літньому віці кожен знає всюди. Взимку ми живемо в неправильному кліматі, звичайно, планета невелика, є не достатні місця, я не хочу, щоб поглинути в історію цивілізації і я не буду, ми тут живемо, насправді. Я в передмісті, і хтось інший є Північним або східним. Як я сказав вище, ви можете жити на місяць, тільки в той час, щоб принести плоди там J. В цілому, я не знаю, що краще їсти в цей час, правило - один - плоди повинні бути дозрівання, переносить енергію Сонця. Я особисто маю на основі дієти апельсинів, яблук, грушів і «зеленого» від блендера. Будь-які зелені, які я купив, кріп, петрушка, кіно, зелені цибулі, хребта, всілякі салати, корінь, що використовується, тепер через санкції, очевидно, зникли. Хоча Ізраїль залишився в метро, але дорожче, і не так багато. Основою для "зеленого будинку" є банани-аплес-каррот-пампкін, в різних поєднаннях і в присутності. Іноді у мене є горіхи, але рідко, і я намагаюся робити без них. Ось трохи важка пізніше, вони можуть спровокувати розрив, і зуби страждають, я особисто так сталося, що за віком 40 років практично не залишилося зубів. Якщо у кого-небудь є можливість в цей час року є щось інше, можливо, за кордоном екзотика, або навіть дозріває виноград "дорогий", на інших частинах планети "Сезон", то, ймовірно, є сенс. Якщо фінанси щільно, то оберіть свій власний раціон, яблука-каррот-пumpkin-orange-banana ...
У квітні було приємно розірвати три-чотири тижні, але це знову для аматора, і хто може залишити банани-карквоти-плівки-пампкін-гра на переході, все це може бути фарше в різних поєднаннях в блендері. Також у всіх сортах капусти і однакових проростків для зміни, але це знову залежить від того, яка стадія на якійсь стадії.
Червень-липень - рай. Ягоди, зелень, абрикосові персики, огірки, сливі яблука трохи пізніше.
Хтось влітку любить томати, але я залишила свою думку про нічнийшов, є всі види лікарських алкалоїдів у них, чому додатково поводиться себе? й
Результати двох років: дуже мало змінилося в житті, так як не було «ДО», зайва вага і хвороба не постраждали, але все одно. Бачення стає краще, точно повернулося до абсолютного, так як це було раніше, а потім остання пара років дещо погіршився. Припинили оббивання в суглобах, там була додаткова гнучкість. На всіх зубах припинилися хворі зуби, але вони, звичайно, не стали краще, і навіть пара начинок знизився, доведеться оновити. По-перше, іноді серце кинуться, нечасто і злегка, але все-таки - припинили альтанки. Втрата ваги, звичайно, багато, як було "бетонне гойдалки" вагою 85 кг, тепер 62-64 кг, не краплі жиру, кубики і все, що J. Потужність на першому курсі значно знижується, потім повільно повернулася до майже старого рівня, добре, трохи менше міцності, більше у витривалості. Основні зміни не в тілі – в голові. Здавалося б, з’явилася питома, спокійна, стала менш тривожною до майбутнього. Сон не скажеш, що прямо знизився, сон на той же 7-8 годин, але в той же час, якщо раптом трохи спати, або не спати на всю одну ніч, то в наступний день нічого страшного, не переходить в зомбі, життя не зупиняється, (попередня після дня на роботі, обов'язково скидати половину дня і весь перші вихідні були припущені), тобто загальна витривалість тіла в цілому збільшилася за наказом величини.
Частина друга: Деякі глибокі думки про їжу в загальному
Я даю Джеріго Санвого, ми не потребуємо їжі на с. Ми не будемо обговорювати такі тонкощі. Але емоційне вкладення їжі зокрема варто відзначити. Якщо Sanfaer згадує це як обов'язкове для їжі в цілому, то ми можемо на нашому рівні розглянути обов'язкові для конкретних типів «боротної їжі».
Що таке найтяжча? Цукерки: конденсовані, шоколадні цукерки, цукерки, торти та ін. Salinity, пряний, пряний: сауеркра, солістка, комплексні страви, такі як салати-винегреттети. Окрему лінію можна виділити випічку-гранно-східний. У чистому вигляді трохи натягуйте, і якщо ви розумієте себе, то в кінцевому рахунку в цій страві, що це, нам потрібно: сіль і спеції, тобто, задовільніть чисто звикання до солі, солодкість або «задоволеність». Необхідність солодкості і насиченості походить від глибокого дитинства, це як захист і спокій – ви можете подолати цю потребу в двох варіантах (майбе є більше, але я знайшов два), є багато солодких, але в той же час природний – як груші, дині і так далі. І зробити брак спілкування, любовно-дружності, впевненості в майбутньому в соціальних умовах. Salinity і Spice - прагнення до гострих відчуттів, це ще простіше (так, з одного боку, це простіше, але на практиці J) спорту, подорожі, перемога над бодром, особливо важко темний нудний зимовий вечір в закритій квартирі. Коротко: Ви можете виключити наркоманію за допомогою supplanting один «pin» з іншим, ви хочете різко – терміново на вулиці, або зробити 40 квацій. Я хотів солодкий, або солодкий фрукт, або заспокійливий з друзями. В компанії, особливо якщо є передумова для цього, друг ще не є сирою їжею, і т.д.
Короткий підсумок: будь-яка їжа (сім сирий і живий) в принципі, "плюс", отрута і їжа є словами того ж кореня з причини. Але, наркотики різні, є «розумні», є відразу вбивці. Наприклад, якщо людина живе до 23 років на героїні, на горілці-віні до 40-50 років, на «тепловій їжі» він досягає 70-80-90, існує безліч різних нюансів, кожен життя відрізняється, тоді деякі апельсини-плівки-ягідка, ймовірно, живуть до 300-500 років, важко сказати, скільки точно, знову багато різних чинників впливають на тривалість життя. Оскільки яблука, хоча вони також викликають своєрідну «залежність» – шкоду фізичному тілу від них настільки мінімальна, що їх можна практично нехтувати.
І в парі коротше, але більш конкретне слово, ми можемо висловити цю ідею наступним чином: відмовитися від старих наркоманій, через заміщення з іншим, менш «чарівним» голкою фруктів. До речі, я зловив цю ідею на одному місці в одному з статей, колишнього наркомана. Сидіння на «недлі» помаранчевого ще краще, ніж м'ясо-блаженний-жовтий колір. Ще краще «рослий» себе на фізичній активності, є також морфні речовини, що випускаються в мозок, а також в харчовому лейкоцитозі, коли певна маса «поганої їжі» накопичується в шлунково-кишковому тракті, лейкоцити кистіться до неї з усього тіла, щоб подолати цю неприємність, яка супроводжується «самою ін'єкційою в мозок» з морфно-подібними речовинами, так як раніше велике виробництво лейкоцитів пов'язане з стресом або травмою і організмом, необхідний для саморозміру. Потім тіло, коли він отримує задоволення через їжу, почав використовувати цей же механізм виробництва ліків в мозку. Це "масохізм", щоб завдати шкоди організму через отруєння його, звільнити морфін в мозку.
Підхід до розв’язання даної проблеми має бути затребуваним від наркологів, які разом з травматологами та військовими хірургами, можна залишити в медицині майбутнього.