Історія успішного лікування раку підшлункової залози

Ось ще один цікавий інтерв'ю з моїм другом Kay Gah. Хімотерапія практично загинула її, але їсти праву допомогу. Вона вилікувала рак підшлункової залози. Історія Кайя у власних словах.

Наше життя - це завжди вгору і вниз. Якщо нічого не буває в житті, я завжди дивую, що відбувається поруч. Добре і погано? Наприкінці 2011 року я думав про те, що 2012 рік був схожий. Але я не мав ідеї, що чекав мене.

У першій суботу січня 2012 року мій пастор Max Lucado почав серію сермонів, які називають «Ви можете отримати через це». Я відразу процікавився і підозрював, що щось відбулося.

І через два тижні я був в клініці, я знайшов рідкісну форму раку підшлункової залози. Він був типом раку, які лікарі рідко бачать, і ніхто не знає, як його лікувати.
В цілому я мав дев'ять новоутворень. Одна в моїй печінці, 7 блукаючи в животі і один в третині моєї підшлункової залози (дві третини були видалені назад в 2006 році).
Лікарі не оптимістично і зрозуміли, що ми повинні бути дуже агресивними при лікуванні цього захворювання. Дуже мало часу. Лікар вже почав готувати мене до остаточної поїздки. Але я впевнено сказав йому: "Це буде океї." Я відчув, як Бог пішов, щоб зацікавити мене.

Мій чоловік залишився в стаціонарі з мене і молився за мене. Він мав 2 бачення, де Бог зацікавив мене. На наступний рік, однак, він повинен згадати ці бачення часто, незалежно від того, що сталося мені. Що було Вера!

Я почав шукати онлайн для лікування раку. Я знайшов деякі. Ми навчимося довіряти лікарям, які знають, як лікувати нас краще. Так 1 лютого я почав хіміотерапію. Люди по всьому світу молилися за мене. Я часто молився Богу і іноді він заохочував мене. Одного разу я був в стаціонарі і, як звичайно, сати в кімнаті очікування, молитися всім хворим людям навколо мене. Християнська медсестра (!) назвав нас для іншої експертизи в приміщенні, де було написано тільки фраза “Trust Him”.
З лютого по листопад 2012 р. перейшов через 7 видів хіміотерапії, лікував 3 онкологи. У мене є всі можливі побічні ефекти від хіміотерапії. Якщо раніше я відчував себе ще краще, то по травні я почав відчувати себе гірше.

Протягом цього року, Бог продовжував надсилати повідомлення про природні загоєння різними способами. Не знаю, чи вірити це чи ні. У вересні я почав приймати хлорелла, спіруліна і вітамінні добавки. Протягом двох і пів тижнів волосся почали виростити в середині хіміотерапії. Мій аналіз крові був добре. Я відчував себе краще. Мій лікар тримав намагатися з'ясувати, що я роблю, і постійно перевірявся під моїм в'язком зростання мого нового волосся.

По закінченню листопада у мене був сильний біль кісток через зламаний кістковий мозок. Я був досить. Я припинив клінічні процедури. У цей час коробки з одного по всьому океану почали приходити до мене в пошті, в якій вони знайшли себе: соковижик, кілька сотень доларів допомоги, 15 фунтів органічної кави, багато літер з інструкціями. Цей друг мав друг, який був вилікуваний з раку через Gerson Therapy, і вона хотіла, щоб зробити те ж саме.

Цікаво, що ящики вже в моєму володінні 2 місяці до того, як я почав використовувати їх, купили книгу Герсона і почали лікування. Після двох і пів тижнів сканування показало 20 відсотків зменшення онкологічних пухлин. Мій лікар і всі медсестри були захоплені. Хто хоче знати, що я зробив. лікар сказав мені, щоб зберегти те ж саме і повернутися в 3 місяці. Навколо цього часу мій найкращий друг назвав мене одним днем і сказав мені, щоб включити телевізор. Про хлопця, який вилікував рак природно. Це був Кріс. З тих пір його веб-сторінку і всю інформацію про неї стали мої незрівняні супутники, які я рекомендую кожному.

Я продовжив їсти вегетаріанську їжу і дала цукор, сіль, м'ясо та молочні продукти. У тому числі в раціоні багато добавок (близько них – замітка перекладача), детоксифікована кавовою олією кілька разів на добу, і відверта 10 свіжих овочевих і фруктових соків в день. Я повернувся до лікарні через 3 місяці, щоб зробити деякі тести. І вийшов рак знову відступив. Все в одному році замість хіміотерапії, що тільки загинув мене. Лікар дуже вражений і сказав мені, щоб зберегти те ж саме і повернутися в 6 місяців.

Я почав використовувати соковижку мій друг відправив мене. Я слідувати рецептам Герсона для приготування соків. Ви можете знайти їх на www.gerson.com або подивитися їх тут. Я пишу 3 зелені соки, 3 морквяні соки і 3 морква яблучні соки в день.

Я збираю «поломку» 3 або 4 рази на день, який є ім'ям моєї кавової клізми. Я зазвичай робимо один ранок, один або два протягом дня, і один вечір. Я не думаю, що я коли-небудь роблю каву, особливо регулярно. Після перших двох разів ця процедура стала більш простим і більш рутинним. Мій друг дав мені кілька пропозицій про те, як зробити цю процедуру більш зручним. Одна з порад, які я завжди використовую, щоб лежати у ванній кімнаті в теплій воді. Дуже спокійний. Кава enemas робить мене краще.

За цей час я прочитав кілька книг:

Китайський навчальний заклад T. Colin Campbell (Китайське дослідження)
Рак битви план Анни Є. та Давида Дж. Фрагма
Божий шлях до остаточного здоров'я та хокейного раціону Джордж Х. Малкмус
«Герсонська терапія» і «Оздоровлення Герсонського способу» від Charlotte Gerson
Forks Over Knives: Рослинний шлях до здоров'я Gene Stone

«Через: крок за межами коробки» Ті Боллінгера Це велика книга і містить багато корисної інформації.

Я також намагаюся змінити свій раціон. Як я сказав, що я дав м'ясо, цукор, сіль, молоко і варена їжа. Я намагаюся їсти все тільки вегетаріанським. Дуже важко іноді, але я вчаю готувати ці страви. Знайдено багато рецептів вегетаріанських і сирих страв в Інтернеті: www.ohsheglows.com, www.girlonraw.com. Допомогло багато.

Подбайте про себе і слідуючи плану лікування досить складно і вимагає багато уваги. Тексти пісень, а це означає: Я відчуваю, що Я на правому шляху, що Бог сказав мені. Хоча б я не сидю в стілець і нехай рідкий вогонь потік через мої вени і знищити мене з внутрішньої сторони. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Вибираємо життя.

Я відчуваю себе чудово. Я вирощував шикарне м'яке нове волосся. Але я все ще прилипаю до мого плану добрості. Я розповім всім, що є спосіб зацікавити живу їжу, яку Бог послав нам в Едені. Я також дізнався про велику кількість людей, які загострилися від раку та інших дегенеративних захворювань, таких як хвороба серця та багато інших шляхом вживання фруктів, овочів та їх соків. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Фрукти та овочі – це їжа, яка загоює наші тіла. Не варто намагатися залікувати хіміотерапією, це навіть не має сенсу. Наші органи можуть зацікавити себе.

Ось список деяких добавок, які використовують в великих дозах щодня:

Хлорелла і спіруліна і 10000 міліграм на добу True Natural Vitamin C. Це чудові джерела для ремонту нових клітин, детоксикація. Надаємо нам багато вітамінів і мінералів. Я раджу відвідати свій сайт і прочитати про ці добавки.

«Курамін», «Курамед», «Три йодіна» Террі Природно підтримують багато органів, імунітету та містять антиоксиданти. «Курамед» містить високу концентрацію турмеріки, які хворі на рак.

ІП6 Золото для підтримки імунітету

Zymactive Протеолітичний Подвійна сила ферментів. Всі хворі на рак повинні прийняти це. Якщо у вас є рак, тому що ваша імунна система не працює, і ваші підшлункової залози хворіють.

Порошок калію і «Кей Гландс печінки» від www.thekeycompanyusa.com.

Я беру цинк, мультивітаміни, Убіхінол, пробіотики і кілька природних препаратів для мого діабету.
Якщо у вас є якісь додаткові запитання, які ви можете надсилати мені надіїinthegarden@gmail.com.

Додаток, січень 2014.

Я хочу поділитися хорошою новиною: в грудні 2012 року мої онкологічні маркери були понад 400, в червні минулого року вони склали понад 200. У грудні 2013 року мій лікар навіть не перевірив метрики, він просто хотів мене з лікарні.
І тепер я чекав мої маркери знову і вони на 48! Так, це ще не нижче 35, але не більше 400! Це дивовижна!